Συζήτηση:Θέογνις ο Μεγαρεύς

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Article.gif
Αυτό το λήμμα έχει παρουσιαστεί ως επιλεγμένο λήμμα στην Κύρια Σελίδα.
Άστέρι προβεβλημένου λήμματος
Αυτό το λήμμα έχει αναγνωρισθεί ως προβεβλημένο λήμμα βάσει των κριτηρίων των λημμάτων υποψήφιων προς προβολή.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Αρχαία Ελλάδα Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Αρχαία Ελλάδα», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Προβεβλημένο λήμμα Προβεβλημένο Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Αξιόλογο κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Untitled[επεξεργασία κώδικα]

Οι πολλαπλές αναφορές στο έργο του Θεόγνι μέσα από μια μόνο αναφορά δημιουργούν σύγχυση. Προτείνω κάθε αναφορά (σε άλλη σελίδα) να γίνεται χωριστά. --Focal Point 09:33, 20 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

"Του Θεόγνιδος", αν δεν κάνω λάθος. Εκτός αν τον λέμε "Θέογνη", οπότε του "Θέογνη". Κατά το "του Άδωνη".--Skylax30 (συζήτηση) 16:55, 21 Ιανουαρίου 2017 (UTC)
Έγινε ο διαχωρισμός. Παράλληλα το έβαλα και στη διαδικασία της κριτικής.--Ptoliethron 01:11, 21 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Άλλαξα λίγο τα μεγέθη των εικόνων, και αντικατέστησα τον πίνακα στο παράθεμα με το πρότυπο {{rquote}}, επειδή είναι αισθητικό το θέμα και άρα καθαρά υποκειμενικό, οποιαδήποτε αντίρρηση γίνεται δεκτή εκ των προτέρων. --Egmontaz συζήτηση 08:18, 26 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

εικόνα[επεξεργασία κώδικα]

η εικόνα δείχνει μόνο λίγα γράμματα. Πως ξέρουμε οτι είναι ποίημα του Θεόγνη; ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Βικιντατονάτος (συζήτησησυνεισφορά) .

Αγαπητέ ντατονάτο, αν ανοίξεις την φωτογραφία, θα δεις ότι περιέχει τους στίχους 254-278 (αρίθμηση Bekker). Προφανώς, οι μελετητές έχοντας διαθέσιμους τους στίχους, τους αναγνώρισαν, από τα λίγα γράμματα αυτά και τα αντιστοίχησαν. --Focal Point 20:45, 1 Απριλίου 2016 (UTC)

Αλήθεια, αυτό είναι πράγματι ζήλος και μεράκι για τα γράμματα. --Βικιντατονάτος (συζήτηση) 17:40, 2 Απριλίου 2016 (UTC)