Συζήτηση:Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Μόλις παρατήρησα ότι φαίνεται να μην υπάρχει άρθρο για την Αρβελερ (Hélène Ahrweiler) ούτε στην Αγγλική ούτε στην Γαλλική Βικιπαίδεια. --Lucinos 6 Ιουλίου 2005 12:22 (UTC)

Ναι. ΤΟ πρόσεξα και είναι πολύ ενδιαφέρουσα η απουσία του! Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω αρκετά για την Αρβελέρ για να γράψω περισσότερα. --ank 6 Ιουλίου 2005 12:43 (UTC)

ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑ[επεξεργασία κώδικα]

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑ Η ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΟΛΑΤΡΩΝ Ή ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Τι (άμεση) σχέση έχει αυτό με την κυρία Γλύκατζη-Αρβελέρ;--Dipa1965 19:24, 12 Οκτωβρίου 2009 (UTC

Το πανεπιστήμιο της Ευρώπης[επεξεργασία κώδικα]

Αυτό το πανεπιστήμιο δεν υπάρχει. Βάσει ποιας πηγής αναφέρεται στο άρθρο;


Τρόπος επιβεβαίωσης στοιχειων, ειδικά για τις διακρίσεις---------

Προσπάθησα να επιβεβαιώσω διάφορες από τις θέσεις που έχει περάσει σύμφωνα με το άρθρο αλλά δεν τα κατάφερα. Τουλάχιστον δεν βρήκα καμία αναφορά του ονόματος της σε κανέναν από τους ιστότοπους των αντίστοιχων πανεπιστημίων που ανάφέρονται. Προσοχή, δεν το αμφισβητώ, αλλά θα ήθελα να μάθω πως θα μπορούσαμε να επιβεβαιώνουμε ανάλογες διακρίσεις, καθώς για παράδειγμα, όπως αναφέρει και άλλος στην συζήτηση το πανεπιστήμιο της ευρώπης δεν υπάρχει καν, τουλάχιστον όχι σαν ένα μοναδικό ίδρυμα που να δικαιολογεί τον τίτλο του, υπάρχουν κάποια μικρά ιδιωτικά με αυτό το όνομα σε διάφορες χώρες της ευρώπης. Θα εκτιμούσα μία απάντηση από τον συγγραφέα του θέματος.

Reader41greece (συζήτηση) 10:13, 19 Οκτωβρίου 2014 (UTC)