Συζήτηση:Βασίλης Σπανούλης

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Αυτή είναι η σελίδα συζήτησης για τη βελτίωση του λήμματος «Βασίλης Σπανούλης».
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.
Άρθρο βικι Καλαθοσφαίρισης Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Καλαθοσφαίριση», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης της καλαθοσφαίρισης από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


Συντακτικό, επανάληψη λέξεων, προσθήκη γραμμάτων[επεξεργασία κώδικα]

Και θα είναι τέλειο να διαβαστεί ξεκούραστα! :-D Σας παρακαλώ ο συντάκτης έχει κάνει υπέροχη δουλειά, όμως χρειάζεται να τον βοηθήσουμε :-) Ευχαριστώ. Με εκτίμηση. GMaiakis (συζήτηση) 20:17, 9 Οκτωβρίου 2015 (UTC)[απάντηση]


  • (Σόρρυ που σου πείραξα το πρότυπο, αλλά συνήθως μπαίνει στα λήμματα, όχι στις συζητήσεις, οπότε έβαλα τίτλο της συζήτησης, τα προβλήματα που λες ότι έχει το λήμμα)
  • Ευχαριστώ κιόλας για τις επεξεργασίες! Ήταν πολύ σωστές! Πάνω στη μετάφραση θα έκανα πολλές αρλούμπες. Θα το πέρναγα κι εγώ ένα χεράκι, μόλις το τελείωνα, αλλά αφού ήρθε "εξωτερική" βοήθεια, τέλεια!
  • Εν τω μεταξύ έχει ακόμα δουλειά... Αφού τελειώσω την περίοδο που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, θα το επεκτείνω και στην Εθνική Ελλάδας... Και μετά θα γυρίσω πίσω, μήπως βρω τίποτα και στις παλαιότερες ομάδες του!
  • Ευχαριστώ και πάλι!
    ΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 20:41, 9 Οκτωβρίου 2015 (UTC)[απάντηση]


Δεν με πείραξε καθόλου. Επίτηδες έβαλα εδώ το πρότυπο, για να μην χαλάσω την ομορφιά του λήμματος. Να είσαι πάντα καλά! Με εκτίμηση. GMaiakis (συζήτηση) 21:14, 9 Οκτωβρίου 2015 (UTC)[απάντηση]