Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φέι Ντάναγουεϊ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Φέι Ντάναγουει)
Φαίη Ντάναγουεϊ
Η Φαίη Ντάναγουεϊ το 1971
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Faye Dunaway (Αγγλικά)
Γέννηση14 Ιανουαρίου 1941 (1941-01-14) (83 ετών)
Μπάσκομ, Φλόριδα, Ηνωμένες Πολιτείες ΑμερικήςCountry flag
ΕθνικότηταΑμερικανική
Χώρα πολιτογράφησηςΑμερικανική
ΣπουδέςBoston University College of Fine Arts, Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, Leon High School[1] και HB Studio
Ιδιότηταηθοποιός[2], ηθοποιός τηλεόρασης, ηθοποιός ταινιών, σεναριογράφος[3], παραγωγός ταινιών[4], ηθοποιός θεάτρου[5] και σκηνοθέτης κινηματογράφου
ΣύζυγοςΠίτερ Γουλφ (1974–1979) και Τέρι Ο' Νιλ (1983–1987)
ΣύντροφοςΜαρτσέλο Μαστρογιάνι (1968–1971)[6]
Είδος τέχνηςΗθοποιός
Βραβεύσεις1 Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Η Φαίη Ντάναγουεϊ (αγγλικά: Dorothy Faye Dunaway, γενν. 14 Ιανουαρίου 1941) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, βραβευμένη με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του 1976 Το Δίκτυο (Network)[7]. Η ηθοποιός έλαβε το βραβείο μετά από άλλες δυο υποψηφιότητες που είχε λάβει για τις ταινίες Μπόνι και Κλάιντ (Bonnie and Clyde, 1967) και Τσάιναταουν (Chinatown, 1974). Πρωταγωνίστησε σε μια σειρά επιτυχημένων ταινιών μεταξύ των οποίων Υπόθεση Τόμας Κράουν (The Thomas Crown Affair, 1968), Ο Μικρός Ανθρωπάκος (Little Big Man, 1970), Οι Τρεις Μέρες του Κόνδορα (Three Days of the Condor, 1975) και Αποκαλύψεις για μια Γυναίκα (Mommie Dearest, 1981).

Η Φαίη Ντάναγουεϊ γεννήθηκε στο Μπάσκομ της Φλόριδας το 1941. Γονείς της ήταν η Γκρέις Έιπριλ Σμιθ κι ο Τζον ΜακΝτάουελ Ντάναγουεϊ, ο νεώτερος, αξιωματικός του αμερικανικού στρατού[8]. Η καταγωγή της είναι ιρλανδική, αγγλική και γερμανική.[9][10][11]. Σπούδασε υποκριτική στο Πανεπιστήμιο της Φλόριδας και το 1962 έγινε μέλος του θιάσου του Αμερικανικού Εθνικού Θεάτρου και της Ακαδημίας[12].

Η Ντάναγουεϊ έκανε το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ στο ρόλο της κόρης του Τόμας Μορ στη θεατρική παράσταση Ένας Άνδρας για Όλες τις Εποχές και πέντε χρόνια αργότερα έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στο πλευρό του Άντονι Κουίν στην ταινία Ο Παράνομος (The Happening, 1967). Την ίδια χρονιά συμμετείχε επίσης στην ταινία Όταν ο Νόμος Προστάζει (Hurry Sundown) πλάι στους Μάικλ Κέιν και Τζέιν Φόντα κι έλαβε διεθνή αναγνώριση με το ρόλο της Μπόνι Πάρκερ στην ταινία Μπόνι και Κλάιντ (Bonnie and Clyde) όπου συμπρωταγωνίστησε μαζί με τους Γουόρεν Μπίτι και Τζιν Χάκμαν. Η Ντάναγουεϊ έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία, αλλά έχασε το βραβείο από την Κάθριν Χέπμπορν. Την επόμενη χρονιά έλαβε άλλον ένα αξιομνημόνευτο ρόλο στην ταινία Υπόθεση Τόμας Κράουν (The Thomas Crown Affair, 1968) πλάι στον Στηβ Μακ Κουίν (είχε επίσης ένα μικρό ρόλο στην επανεκτέλεση της ταινίας του 1999, με τον Πιρς Μπρόσναν και τη Ρενέ Ρούσο). Το 1969 εμφανίστηκε στο πλευρό του Κερκ Ντάγκλας στην ταινία του Ελία Καζάν Ο Συμβιβασμός (The Arrangement), καθώς και στην κωμωδία του Τζον Φρανκενχάιμερ Θαλασσόλυκος της Χήρας (The Extraordinary Seaman). Υπήρξε μια από τις εμπορικότερες ηθοποιούς της δεκαετίας του '70 λαμβάνοντας ρόλους σε σημαντικές ταινίες της περιόδου σκηνοθετών όπως οι: Άρθουρ Πεν, Ρόμαν Πολάνσκι, Σίντνεϊ Πόλακ, Σίντνεϊ Λουμέτ και Φράνκο Τζεφφιρέλλι. Το 1970 συμπρωταγωνίστησε με τον Ντάστιν Χόφμαν στην κωμωδία γουέστερν Ο Μικρός Ανθρωπάκος (Little Big Man, 1970) και το 1973 υποδύθηκε τη μυλαίδη στην ταινία Ο Νταρτανιάν και οι 3 σωματοφύλακες (The Three Musketeers). Έλαβε τη δεύτερή της υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για το Φιλμ Νουάρ του Πολάνσκι Τσάιναταουν (Chinatown, 1974) στην οποία εμφανίστηκε στο πλευρό του Τζακ Νίκολσον κι ένα χρόνο αργότερα συμπρωταγωνίστησε με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στην ταινία Οι Τρεις Μέρες του Κόνδορα (Three Days of the Condor, 1975). Το 1976 έλαβε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ψυχρής αριβίστριας δημοσιογράφου Νταϊάνα Κρίστενσεν στην ταινία του Σίντνεϊ Λουμέτ Το Δίκτυο (Network). Στην ταινία αυτή πλαισιώνεται από τους Γουίλιαμ Χόλντεν, Ρόμπερτ Ντυβάλ και Πίτερ Φιντς. Το 1978 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Τόμι Λι Τζόουνς στο θρίλερ Τα Μάτια της Λόρα Μαρς (Eyes of Laura Mars) και το 1979 υποδύθηκε την πρώην σύζυγο του Τζον Βόιτ στο δράμα του Φράνκο Τζεφιρέλι Ο πρωταθλητής (The Champ).

Η καριέρα της άρχισε να φθίνει κατά τη δεκαετία του '80, καθώς η ηθοποιός δε συνέχισε να λαμβάνει ενδιαφέροντες ρόλους[13]. Η Ντάναγουεϊ απέδωσε τις ευθύνες χρόνια αργότερα στην ταινία του 1981 Αποκαλύψεις για μια Γυναίκα (Mommie Dearest), στην οποία η ηθοποιός υποδύθηκε την Τζόαν Κρόφορντ θρυλική σταρ της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ. Η ταινία βασιζόταν στο αποκαλύπτικό βιβλίο της θετής κόρης της Κρόφορντ, Κριστίνα, το οποίο την περιέγραφε ως βάναυση μητέρα. Δεδομένου ότι το βιβλίο είχε προκαλέσει σκάνδαλο στους κύκλους του Χόλιγουντ, καθώς κυκλοφόρησε αμέσως μετά το θάνατο της Κρόφορντ, οι κριτικοί και η κοινωνία του Χόλιγουντ μίσησαν την ταινία. Κατά συνέπεια η ηθοποιός έλαβε το Χρυσό Βατόμουρο για τη χειρότερη ερμηνεία της χρονιάς. Παρόλα αυτά η ταινία απεδείχθη μια από τις 30 εμπορικότερες της χρονιάς. Η Ντάναγουεϊ όμως βρέθηκε χωρίς νέες προσφορές κι αναγκάστηκε να επιστρέψει στο θέατρο το 1982. Επέστρεψε στον κινηματογράφο με τις ταινίες: Η Διεφθαρμένη Ζωή της Λαίδης Μπάρμπαρα (The Wicked Lady) το 1983 και Supergirl το 1983 που θεωρήθηκαν αποτυχημένες. Η ερμηνεία της στο πλευρό του Μίκι Ρουρκ στην ταινία του 1987 Μπάρφλαϊ (Barfly) έλαβε θετικές κριτικές και μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, αλλά ήταν πλέον αργά για να ανακάμψει. Κατά τη δεκαετία του '80 συμμετείχε σε πολλές τηλεταινίες κι αναγκάστηκε να απορρίψει το ρόλο της Σέιμπλ Κόλμπι στη σειρά Οι Κόλμπις (The Colbys), spin-off της σειράς Δυναστεία (Dynasty)[14].

Η Φαίη Ντάναγουεϊ το 2008.

Κατά τη δεκαετία του '90 επανενώθηκε με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Τσάιναταουν Τζακ Νίκολσον για τη συνέχεια της ταινίας με τίτλο Οι Δυο Τζέικ (The Two Jakes, 1990) που σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Νίκολσον. Συμμετείχε επίσης στις ταινίες Αριζόνα Ντριμ (Arizona Dream, 1993) και Δον Ζουάν Ντε Μάρκο (Don Juan de Marco, 1994) πλάι στον Τζόνι Ντεπ και το Μάρλον Μπράντο. Το 1996 περιόδευσε ανά την Αμερική με τη θεατρική παράσταση Master Class όπου υποδυόταν τη Μαρία Κάλλας και για την οποία είχε λάβει εξαιρετικές κριτικές[13]. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς έλαβε το αστέρι της στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλυγουντ[15].

Το 2000 απέρριψε το ρόλο της μητέρας του Τζάρετ Λίτο στην ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι Ρέκβιεμ για ένα όνειρο (Requiem for a Dream)[16], προτιμώντας να συμμετάσχει στο Σε Επικίνδυνη Τροχιά (The Yards). Οι εμφανίσεις της έκτοτε έχουν περιοριστεί κυρίως στο χώρο της τηλεόρασης.

Η Φαίη Ντάναγουεϊ υπήρξε αρραβωνιασμένη με το φωτογράφο Τζέρι Σάτσμπεργκ από το 1966 εώς και το 1968[17], όταν τον άφησε για τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Οι Ερασταί (A Place for Lovers), Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι. Ο δεσμός της με τον Μαστρογιάννι κράτησε δυο χρόνια. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Πίτερ Γουλφ, τραγουδιστή του συγκροτήματος The J. Geils Band το 1974. Το ζευγάρι χώρισε όμως το 1979. Μεταξύ του 1984 και του 1987 υπήρξε παντρεμένη με το Άγγλο φωτογράφο Τέρρι Ο'Νιλ με τον οποίο απέκτησε ένα γιο τον Λίαμ. Το 2003 ο Ο'Νηλ δήλωσε ότι ο Λίαμ ήταν στην πραγματικότητα υιοθετημένος[18].

Έτος Τίτλος Ρόλος Σημείωσεις
1967 Όταν ο Νόμος Προστάζει (Hurry Sundown) Λου ΜακΝτάουελ Νικήτρια - Χρυσή Σφαίρα - Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης (επίσης για το Μπόνι και Κλάιντ)
Ο Παράνομος (The Happening) Σάντυ
Μπόνι και Κλάιντ (Bonnie and Clyde) Μπόνι Πάρκερ Νικήτρια - Βραβείο Νταβίντ ντι Ντονατέλλο καλύτερης ξένης ηθοποιού
Υποψήφια - Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου
Υποψήφια - Χρυσή Σφαίρα - Καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε δράμα
Υποψήφια - Βραβείο BAFTA
1968 Υπόθεση Τόμας Κράουν (The Thomas Crown Affair) Βίκι Άντερσον
Οι Ερασταί (A Place for Lovers) Τζούλια
1969 Ο Θαλασσόλυκος της Χήρας (The Extraordinary Seaman) Τζένιφερ Γουίνσλοου
Ο Συμβιβασμός (The Arrangement) Γκουέν
1970 Ο Μικρός Ανθρωπάκος (Little Big Man) Κυρία Λουίζ Πέντρεϊκ
Η Κρυφή Ζωή Ενός Μανεκέν (Puzzle of a Downfall Child) Λου Αντρέας Σαντ Υποψήφια - Χρυσή Σφαίρα - Καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε δράμα
1971 Το Σπίτι Κάτω από τα Δέντρα (The Deadly Trap) Τζιλ
Doc Κέιτι Έλντερ
1972 The Woman I Love Γουόλις Σίμσον
1973 Ο Μαύρος Χρυσός (Oklahoma Crude) Λένα Ντόιλ
Ο Νταρτανιάν και οι 3 σωματοφύλακες (The Three Musketeers) μυλαίδη Ντε Βιντέρ
1974 Τσάιναταουν (Chinatown) Έβελιν Κρος Μόλρεϊ Υποψήφια - Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου
Υποψήφια - Χρυσή Σφαίρα - Καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε δράμα
Υποψήφια - Βραβείο BAFTA
Ο Πύργος της κολάσεως (The Towering Inferno) Σούζαν Φράνκλιν
Η εκδίκηση της μυλαίδης (The Four Musketeers) μυλαίδη Ντε Βιντέρ
1975 Οι Τρεις Μέρες του Κόνδορα (Three Days of the Condor) Κάθυ Χέιλ Υποψήφια - Χρυσή Σφαίρα - Καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε δράμα
1976 Το Δίκτυο (Network) Νταϊάνα Κρίστενσεν Νικήτρια - Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου
Νικήτρια - Χρυσή Σφαίρα - Καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε δράμα
Νικήτρια - Βραβείο Νταβίντ ντι Ντονατέλλο καλύτερης ξένης ηθοποιού
Νικήτρια - Βραβείο κριτικών του Κάνσας
Βραβεία Εθνικού Κύκλου Κριτικών Κινηματογράφου (2η Θέση)
Βραβείο κύκλου κριτικών Νέας Υόρκης - Καλύτερη ερμηνεία από γυναίκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο (2η Θέση)
Υποψήφια - Βραβείο BAFTA
Η Εξαφάνιση της Έιμι (The Disappearance of Aimee) Έιμι Σεμπλ ΜακΦέρσον
Το Ταξίδι των Καταραμένων (Voyage of the Damned) Ντενίζ Κρέισλερ
1978 Τα μάτια της Λώρα Μαρς (Eyes of Laura Mars) Λώρα Μαρς
1979 Ο πρωταθλητής (The Champ) Άννι
1980 Θανάσιμο Αμάρτημα (The First Deadly Sin) Μπάρμπαρα Ντιλέινι
1981 Αποκαλύψεις για μια Γυναίκα (Mommie Dearest) Τζόαν Κρόφορντ Νικήτρια - Βραβείο κύκλου κριτικών Νέας Υόρκης - Καλύτερη ερμηνεία από γυναίκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο
Νικήτρια - Χρυσό Βατόμουρο - Χειρότερου Α' Γυναικείου ρόλου
Evita Perón Εβίτα Περόν
1983 Η Διεφθαρμένη Ζωή της Λαίδης Μπάρμπαρα (The Wicked Lady) Λαίδη Μπάρμπαρα Σκέλτον
1984 Αθώος εκ Προμελέτης (Ordeal by Innocence) Ρέιτσελ Άρτζαϊλ
Σούπεργκερλ (Supergirl) Σελίνα
Ellis Island Μωντ Καρτέρις Νικήτρια - Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε μίνι τηλεοπτική σειρά ή τηλεταινία
Ανατριχίλα στον Εξώστη (Terror in the Aisles)
1985 Thirteen at Dinner Τζέιν Γουίλκινσον
1986 Raspberry Ripple Μέιτρον
1987 Μπάρφλαϊ (Barfly) Γουάντα Γουίλκοξ Υποψήφια - Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε Δράμα
1988 Το Σταυροδρόμι του Μεσονυχτίου (Midnight Crossing) Έλεν Μπάρτον
The Gamble Κόμισσα Ματίλντα Φον Βάλενσταϊν Πρωτότυπος τίτλος: La Partita
Αβάσταχτο Μυστικό (Burning Secret) Κυρία Σόνια Τάτσμαν
1989 Frames from the Edge Η ίδια ντοκυμαντέρ
Μια Νύχτα με Πανσέληνο (On a Moonlit Night) Κυρία Κολμπερ Πρωτότυπος τίτλος: In una notte di chiaro di luna
Wait Until Spring, Bandini Κυρία Χίλντεγκαρντ
1990 Η Ιστορία μιας Καμαριέρας (The Handmaid's Tale) Σερένα Τζόι
Οι Δυο Τζέικ (The Two Jakes) Έβελιν Μόλρεϊ μόνο φωνή
1991 Scorchers Θαΐς
1992 Double Edge Φέι Μιλάνο
1993 Αριζόνα Ντριμ (Arizona Dream) Ηλέιν Στόλκερ
The Temp Σαρλίν Τάουνι Νικήτρια - Χρυσό Βατόμουρο - Χειρότερου B' γυναικείου ρόλου
1995 Unzipped Η ίδια ντοκυμαντέρ
Δον Ζουάν Ντε Μάρκο (Don Juan DeMarco) Μέριλιν Μίκλερ
Drunks Becky
1996 Ο Επισκέπτης που Ήρθε από τη Ζούγκλα (Dunston Checks In) Κυρία Ντάμπροου Υποψήφια - Χρυσό Βατόμουρο - Χειρότερου Β' γυναικείου ρόλου
Ο Θάλαμος (The Chamber) Λι Κέιχολ Μπάουεν
Albino Alligator Τζάνετ Μπουντρώ
1997 In Praise of Older Women Κοντέσσα
The Twilight of the Golds Φύλλις Γκολντ
Rebecca Mrs. van Hopper τηλεοπτική μίνι σειρά
1998 Τοπ Μόντελ (Gia) Βιλεμίνα Κούπερ Υποψήφια - Χρυσή Σφαίρα - Καλύτερου Β' γυναικείου ρόλου σε τηλεταινία
1999 Love Lies Bleeding Τζόζεφιν Μπάτλερ
Υπόθεση Τόμας Κράουν (The Thomas Crown Affair) Ψυχίατρος
Ιωάννα της Λωραίνης (The Messenger: The Story of Joan of Arc) Γιολάντα της Αραγωνίας
2000 Σε Επικίνδυνη Τροχιά (The Yards) Κίττυ Όλτσιν
Stanley's Gig Λέιλα
Όλες οι Γυναίκες του Προέδρου (Running Mates) Μεγκ Γκέιμπλ Υποψήφια - Χρυσή Σφαίρα - Καλύτερης δευτεραγωνιστικής γυναικείας ερμηνείας σε τηλεταινία
2001 The Yellow Bird Ορόρα Μπίβις Μικρού μήκους - επίσης σκηνοθέτης
Φεστιβάλ των Καννών Η ίδια Σύντομο πέρασμα
2002 Mid-Century Μητέρα
Changing Hearts Μπέττυ Μίντλερ
Ανορθόδοξη Ελξη (The Rules of Attraction) Κυρία Ιβ Ντέντον
Man of Faith Μέι Γουέστ
2003 Ορατότης Μηδέν (Blind Horizon) Κυρία Κ.
2004 Last Goodbye Σων Γουίνστον
Anonymous Rex Σιν
El Padrino Δικηγόρος Ναβάρο
Jennifer's Shadow Μαίρη Έλεν Κάσι
2005 Ghosts Never Sleep Καθλήν Ντόουλαν
2006 Cut Off Μέριλιν Μπέρτον
Love Hollywood Style Θεός
Rain Ίζαμπελ Χάτσον
2007 Cougar Club Ήντιθ Μπέρνμπαουμ
Say It in Russian Ζακλίν ΝτεΡόσι
Γενιά Δολοφόνων (The Gene Generation) Τζόζεφιν Χέιντεν
2008 Flick Επιθεωρητής Άννυ Μακέντζι
La Rabbia Μητέρα
2009 The Seduction of Dr. Fugazzi Ντετέκτιβ Ρόουλαντ
Midnight Bayou Οντέτ Τηλεταινία
Caroline & The Magic Stone Φιλομένα
Balladyna Δρ. Ας Αμερικανοπολωνική συμπαραγωγή
2010 A Family Thanksgiving Τζίνα Τηλεταινία του Hallmark Channel
2013 Master Class Μαρία Κάλλας επίσης σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος
  1. Ανακτήθηκε στις 4  Μαρτίου 2021.
  2. (Αγγλικά) www.acmi.net.au. creators/78922.
  3. Ανακτήθηκε στις 21  Μαΐου 2019.
  4. Ανακτήθηκε στις 22  Μαΐου 2019.
  5. Ανακτήθηκε στις 22  Μαΐου 2019.
  6. (πολλαπλές γλώσσες) WorldCat. 52821193.
  7. Faye Dunaway – biography Αρχειοθετήθηκε 2019-03-31 στο Wayback Machine., Biography.com
  8. Faye Dunaway biography. Film Reference.com.
  9. "Dunaway Does Crawford" Αρχειοθετήθηκε 2012-11-20 στο Wayback Machine. October 05, 1981, People Magazine
  10. 'Current Biography Yearbook, Volume 33'. H. W. Wilson Co., 1973. Original from the University of Virginia
  11. Johns, Stephanie Bernardo. 'The Ethnic Almanac'. Stephanie Bernardo Johns. Doubleday, 1981 ISBN 0-385-14143-2, ISBN 978-0-385-14143-7. Page 445
  12. Faye Dunaway. Yahoo Movies.
  13. 13,0 13,1 Faye Dunaway- Biography, Yahoo!
  14. Wallace, David (February 3, 1986). «British Beauty Stephanie Beacham Sizzles in Sable as Consort to Charlton Heston on the Colbys». People. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 2011-03-30. https://web.archive.org/web/20110330191456/http://www.people.com/people/archive/article/0,,20092868,00.html. Ανακτήθηκε στις 2011-08-03. 
  15. «Faye Dunaway – Hollywood Walk of Fame». http://www.walkoffame.com/faye-dunaway. 
  16. Rebello, Stephen (June 1, 2002). «Faye Dunaway: Through The Eyes Of Faye Dunaway». Movie. http://www.movieline.com/2002/06/faye-dunaway-through-the-eyes-of-faye-dunaway.php?page=3. [νεκρός σύνδεσμος]
  17. Wilson, Jane (1968-03-10). «Faye's Way». Los Angeles Times: σελ. N18. «The door of Faye Dunaway's suite at the Hotel George V in Paris opened slowly and cautiously. I was confronted by a dark-haired man wearing a world-weary expression, a black sweater and a droopy Bolivian bandit's moustache. I guessed that this must be Jerry Schatzberg, 40-year-old fashion photographer and Miss Dunaway's true love of two years' standing. He looks about 30, and was once the hero of an article in the late New York Herald Tribune entitled, The Sweet Life of Jerry Schatzberg.» 
  18. «Dunaway's Son Adopted, Says Ex». Contactmusic.com. 11 Μαρτίου 2003. Ανακτήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2009. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]