The Mandalorian (3ος κύκλος)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
The Mandalorian (3ος κύκλος)
Προωθητική αφίσα
Όνομα ΣειράςThe Mandalorian
ΗθοποιοίΠέδρο Πασκάλ
Κέιτ Σάκοφ
Αριθμός σεζόνΤρίτη
Αριθμός Επεισοδίων8
Χώρα ΗΠΑ
Μετάδοση
Προβολή1 Μαρτίου– 19 Απριλίου 2023
Χρονολογική σειρά σεζόν
← Προηγείται
2ος κύκλος
Έπεται →
4ος κύκλος

Στον τρίτο κύκλο της Αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς The Mandalorian πρωταγωνιστεί ο Πέδρο Πασκάλ ως ένας Mandalorian που ταξιδεύει στον Μάνταλορ για να λυτρώσει τις παρελθοντικές του παραβάσεις μαζί με τον θετό του γιο, Γκρόγκου, ενώ τους βοηθάει η Μπο-Κατάν Κράιζ. Είναι μέρος του franchise Star Wars, τοποθετημένος πέντε χρόνια μετά από την ταινία Η Επιστροφή των Τζεντάι (1983). Ο κύκλος παράχθηκε από τις Lucasfilm, Fairview Entertainment, και Golem Creations, με τον Τζον Φαβρό να είναι ο υπεύθυνός του.

Η ανάπτυξη του τρίτου κύκλου του The Mandalorian ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020, και επιβεβαιώθηκε επίσημα τον Δεκέμβριο. Ο κύκλος συνεχίζει την ιστορία του Mandalorian και του Γκρόγκου μετά τα γεγονότα της spin-off σειράς The Book of Boba Fett. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2021 και ολοκληρώθηκαν τον Μάρτιο του 2022.

Ο κύκλος οχτώ επεισοδίων έκανε πρεμιέρα στην συνδρομητική υπηρεσία Disney+ στην 1 Μαρτίου του 2023, και ολοκληρώθηκε στις 19 Απριλίου.[1] Έλαβε θετικά σχόλια από τους κριτικούς, με επαίνους για τις σκηνές δράσης τις ερμηνείες, την σκηνοθεσία, και την κινηματογράφηση αλλά επικρίσεις για το σενάριο. Ο τέταρτος κύκλος βρίσκεται σε ανάπτυξη.[2]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. D'Alessandro, Anthony (1 Δεκεμβρίου 2022). «'The Mandalorian' Season 3 Sets Premiere Date». Deadline (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 24 Αυγούστου 2023. 
  2. updated, Eric Eisenberg last (29 Μαΐου 2022). «Jon Favreau Confirms He's Working On The Mandalorian Season 4 While Opening Up About Star Wars Crossover Opportunities». CINEMABLEND (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 24 Αυγούστου 2023. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]