The Mandalorian (2ος κύκλος)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
The Mandalorian (2ος κύκλος)
Προωθητική αφίσα
Όνομα ΣειράςThe Mandalorian
ΗθοποιοίΠέδρο Πασκάλ
Αριθμός σεζόνΔεύτερη
Αριθμός Επεισοδίων8
Χώρα ΗΠΑ
Μετάδοση
Προβολή30 Οκτωβρίου– 18 Δεκεμβρίου 2020
Χρονολογική σειρά σεζόν
← Προηγείται
1ος κύκλος
Έπεται →
3ος κύκλος

Στον δεύτερο κύκλο της Αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς The Mandalorian πρωταγωνιστεί ο Πέδρο Πασκάλ ως ένας Mandalorian που προσπαθεί να επιστρέψει "Το Παιδί" στην φυλή του. Είναι μέρος του franchise Star Wars, τοποθετημένος πέντε χρόνια μετά από την ταινία Η Επιστροφή των Τζεντάι (1983). Ο κύκλος παράχθηκε από τις Lucasfilm, Fairview Entertainment, και Golem Creations, με τον Τζον Φαβρό να είναι ο υπεύθυνός του.

Η ανάπτυξη ενός δεύτερου κύκλου του The Mandalorian είχε ξεκινήσει μέχρι τον Ιούλιο του 2019. Τα γυρίσματα έλαβαν μέρος από τον Οκτώβριο του 2019 μέχρι τον Μάρτιο του 2020, ολοκληρώνοντας λίγες μέρες πριν η πανδημία COVID-19 αναγκάσει τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές να σταματήσουν.

Ο κύκλος οχτώ επεισοδίων έκανε πρεμιέρα στην συνδρομητική υπηρεσία Disney+ στις 30 Οκτωβρίου του 2020, και ολοκληρώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου.[1] Έλαβε αναγνώριση από τους κριτικούς, με επαίνους για τα οπτικά εφέ, τις σκηνές δράσης, τους χαρακτήρες, τις ερμηνείες, την χημεία των χαρακτήρων, την κινηματογράφηση, την μουσική, την ιστορία, την αίσθηση νοσταλγίας, το συναισθηματικό βάρος, και την επιστροφή διαφόρων χαρακτήρων από προηγούμενα μέσα του Star Wars. Ο τρίτος κύκλος επιβεβαιώθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 και κυκλοφόρησε το 2023.[2]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. September 08, James Hibberd· EDT, 2020 at 08:45 AM. «'The Mandalorian' exclusive: An inside look at season 2». EW.com (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 24 Αυγούστου 2023. 
  2. Mitovich, Matt Webb (21 Δεκεμβρίου 2020). «Boba Fett Series Confirmed as a Mandalorian Spinoff; Pedro Pascal Will Be Back as Mando for Season 3». TVLine (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 24 Αυγούστου 2023. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]