Live at Montreux 2011

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Live at Montreux 2011
Εξώφυλλο
Ζωντανό άλμπουμ - Deep Purple
Κυκλοφόρησε 7 Νοεμβρίου 2011
Ηχογραφήθηκε 16 Ιουλίου 2011 στο Μοντρέ της Ελβετίας
Μουσικό είδος Hard Rock, Heavy Metal
Διάρκεια 112:09
Δισκογραφική Eagle Records
Παραγωγός Deep Purple
Δισκογραφικό χρονολόγιο
(Deep Purple)
''Live at Montreux 2006
(2007)
'''''Live at Montreux 2011
(2011)'''
''BBC Sessions 1968–1970
(2011)

Live at Montreux 2011 είναι ο τίτλος του ζωντανά ηχογραφημένου, διπλού CD και DVD του χαρντ ροκ συγκροτήματος Deep Purple, το οποίο κυκλοφόρησε στις 7 Νοεμβρίου του 2011, από την εταιρεία "Eagle Rock Entertainment". Η ηχογράφηση του δίσκου έγινε στο Μοντρέ της Ελβετίας, στις 16 Ιουλίου του ίδιου έτους και εμφανίζονται σε αυτήν, οι Deep Purple και η φιλαρμονική ορχήστρα της Φρανκφούρτης με διευθυντή τον Στήβεν Μπέντλεϊ-Κλάιν.

Η ηχογράφηση έγινε από την όγδοη σειρά μελών του συγκροτήματος και είναι το τέταρτο ζωντανό άλμπουμ του συγκροτήματος το οποίο έχει ηχογραφηθεί στην περιοχή του Μοντρέ, μετά το "Live in Montreux 69", το "Live at Montreux 1996" και το "Live at Montreux 2006".

Τραγούδια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Έκδοση CD[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

CD 1
1. Intro
2. Highway Star
3. Hard Lovin' Man
4. Maybe I’m A Leo
5. Strange Kind of Woman
6. Rapture of the Deep
7. Woman from Tokyo
8. Contact Lost
9. When a Blind Man Cries
10. The Well Dressed Guitar

CD 2
11. Knockin' at your Back Door
12. Lazy
13. No One Came
14. Don Airey keyboard solo
15. Perfect Strangers
16. Space Truckin'
17. Smoke on the Water
18. Hush
19. Black Night

Έκδοση DVD[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1. Intro/Highway Star
2. Hard Lovin' Man
3. Maybe I’m A Leo
4. Strange Kind of Woman
5. Rapture of the Deep
6. Woman from Tokyo
7. Contact Lost
8. When a Blind Man Cries
9. The Well Dressed Guitar
10. Knockin' at your Back Door
11. Lazy
12. No One Came
13. Don Airey keyboard solo
14. Perfect Strangers
15. Space Truckin'
16. Smoke on the Water
17. Hush
18. Black Night

Έξτρα

  • Συνέντευξη με τους Deep Purple

Θέσεις τσαρτ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Live at Montreux 2011 (άλμπουμ)

Επίσημη κυκλοφορία: 7 Νοεμβρίου 2011

Χώρα Θέση
Γερμανία 43

Τα μέλη του συγκροτήματος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το Live in Montreux 2011 ηχογραφήθηκε από τη όγδοη σειρά μελών του συγκροτήματος, σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Φρανκφούρτης. Οι μουσικοί του συγκροτήματος ήταν οι εξής:

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]