Άμπραχαμ Ουάσινγκτον

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Άμπραχαμ Ουάσινγκτον
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση4  Ιουλίου 1977
Ουάσινγκτον
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταεπαγγελματίας παλαιστής (από 2008)[1]

Ο Μπράιαν Μπάρι Τζόσι (γεννημένος στις 4 Ιουλίου 1977) είναι ένας Αμερικανός επαγγελματίας παλαιστής αλλά και μάνατζερ άλλων παλαιστών. Στα ρινγκ έχει χρησιμοποιήσει τα ονόματα, A.W. ή παλαιότερα Άμπραχαμ Ουάσινγκτον.

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εκπαίδευση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η ενασχόλησή του με το κατς ξεκίνησε το 2008 όταν προπονήθηκε και έδωσε αγώνες σε μικρές εταιρείες πάλης. Το 2009, συμφώνησε με το WWE και στάλθηκε για εκπαίδευση στο θυγατρικό FCW.

ECW[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τον Ιούνιο του 2009, έγινε παρουσιαστής εκπομπής στο τηλεοπτικό σόου ECW και έπαιρνε συνεντεύξεις από διάφορους παλαιστές του ρόστερ. Ο ρόλος του ως Άμπραχαμ Ουάσινγκτον ήταν αντιπαθητικός. Με το κλείσιμο του σόου, τον Μάρτιο του 2010, γύρισε στο FCW.

Κύριο ρόστερ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τον Μάρτιο του 2012, επέστρεψε στο κύριο ρόστερ του WWE, ως μάνατζερ άλλων παλαιστών. Αρχικά προσπάθησε να προσελκύσει πολλούς ώστε να δημιουργήσει ομάδα. Ονόμασε την εταιρεία του "All World Promotions" και μανάτζαρε τους Πρίμο και Έπικο. Αφού τους εξαπάτησε, έγινε μάνατζερ των Ντάρεν Γιάνγκ & Τάιτους Ο' Νιλ. Στις 10 Αυγούστου 2012, απολύθηκε, λόγω λάθους που έκανε σε ζωντανό πρόγραμμα τηλεόρασης.[2]

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]