Συζήτηση χρήστη:Telospanton

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Welcome (en)
Bienvenue (fr)
Willkommen (de)

Telospanton, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια!  --Dead3y3 Συζήτηση 14:59, 13 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

Γιώργος[επεξεργασία κώδικα]

Ωραίος ο Γιώργος. Κι αν δουλεύει εντελώς μόνος, ακόμη πιο ωραίος. Να τον χαίρεσαι!--ΗΠΣΤΓ 19:54, 12 Ιουλίου 2007 (UTC)

Τέλος πάντων :) , καλωσήλθατε. --Focal Point 20:44, 12 Ιουλίου 2007 (UTC)


Χαιρετισμός από Λεμούριο[επεξεργασία κώδικα]

Χαιρετώ το συμπατριώτη μου. Συγχαρητήρια για τη σελίδα του Γιώργου. Θα ήθελα να με βοηθήσεις όσο μπορείς με την ιστορία της Πιερίας, ειδικά στα άρθρα με τα χωριά. Να' σαι καλά, --Lemur12 00:32, 20 Ιουλίου 2007 (UTC)


Copyright[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ σταμάτα για λίγο. Το άρθρο δάφνη (δένδρο) είναι αντιγραφή από το http://www.hungry.gr/bahar/dafnh.asp , όπου αναφέρει © Copyright: e-llusion 2001. Συνεπώς δε μπορείτε να το αντιγράψετε εδώ.--Focal Point 20:20, 7 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)

Εκτός του ότι συνεχίζεις με τα copy paste συνεχίζεις να αφαιρείς και κείμενο και από ανώνυμη IP. Η φραγή αυξάνεται και εφόσον συνεχίσεις έτσι πας για permanent ban--ΗΠΣΤΓ 17:44, 30 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)


Επιστροφή[επεξεργασία κώδικα]

Καλωσόρισες ξανά, φίλε μου. Όπως είδες έφτιαξα το άρθρο δάφνη (φυτό) και είναι όλα ΟΚ. Θα σου πρότεινα επίσης να τοποθετήσεις στα Κοινά άμα έχεις φωτογραφίες από Κολινδρό. Με φιλικούς χαιρετισμούς από Κρήτη, --Lemur12 16:13, 18 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Λεμούριος[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου. Πιστεύω ότι στο άρθρο για τον Κολινδρό δεν είναι ανάρμοστη η πηγή για τα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου. Πηγές που έχουν ιστολόγια (μπλογκς) καλό είναι νομίζω να αποφεύγονται.----Lemur12 να΄στε καλά 16:42, 3 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Δε νομίζω ότι είναι κοσμικότητα να βάλουμε τα εγκαίνια ενός Μουσείου για να δικαιολογήσουμε την ύπαρξή του, που δε γίνεται γι' αυτό, αλλά για να πιστοποιηθεί από πηγή η ημερομηνία των εγκαινίων. Χαιρετίσματα στο Γιώργο. Μπορεί να χρησιμοποιήσει και το Βικιπαίδεια:Αμμοδοχείο για λοιπούς πειραματισμούς. Το τελευταίο σχόλιο για το Αμμοδοχείο δεν το είπα υποτιμητικά, ίσα ίσα που χαίρομαι που παρά τη μικρή ηλικία του το παιδί έκανε και ιστότοπο. Όμως, το άρθρο δε λέει μόνο για τον πολιτικό, ξαναλέω ότι είναι ειδησεογραφική πηγή για το πότε έγιναν τα εγκαίνια του Μουσείου. Ο συγκεκριμένος ήταν που έκανε τα εγκαίνια, καμία προβολή, καμία διαφήμιση. Στο ειδησεογραφικό άρθρο απλώς αναφέρονται ένας σύντομος χαιρετισμός του. Το όνομα του πολιτικού δεν υπάρχει καν στον τίτλο του συνδέσμου για να πεις ότι γίνεται εσπευσμένα ή για πρόθεση διαφήμισης του πολιτικού. Εκτός πια αν θεωρείς και το Μουσείο λόγο για να αφαιρεθεί από το άρθρο. Καλή συνέχεια,----Lemur12 να΄στε καλά 17:52, 3 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Κοιλάδα των Τεμπών[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Άρθρα μιάς σειράς όπως αυτό διαγράφονται , καλό θα ήταν να το επεκτείνεις υπάρχουν στοιχεία κι στο διαδίκτυο, απλά ότι πάρεις από κάποια σελίδα γράφτο με δικά σου λόγια μην έχουμε πάλι πρόβλημα όπως παραπάνω. Καλή συνέχεια. --✻tony esopi λέγε 14:44, 30 Μαρτίου 2008 (UTC)

Κεράσι[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου. Δυστυχώς αποκλείεται εκείνος ο ιστότοπος να είχε πάρει το κείμενο από τη Βικιπαίδεια, για δυο λόγους: α) διαπιστώσαμε ότι το κείμενο ήταν copy από εκει μόλις μέσα σε λίγες ώρες, β) στον ιστότοπο εκτός από το κείμενο για τα κεράσια υπήρχε και πρόσθετο κείμενο σχετικά με το φεστιβάλ του κερασιού στα Γρεβενά για το 2006, άρα το κείμενο χρονολογούνταν από τότε.

Όλοι ερασιτέχνες συνεισφέροντες είμαστε. Επειδή το περιεχόμενο της Βικιπαίδειας διακινείται με ελεύθερες άδειες, που σημαίνει ότι μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε για οποιονδήποτε σκοπό, έχει σημασία να μη χρησιμοποιούνται κείμενα από αλλού χωρίς άδεια. Καταλαβαίνω ότι θες να προσφέρεις αλλά υπάρχει στη μέση αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασε όμως να μαζέψεις στοιχεία είτε από το ίντερνετ είτε από βιβλία, και να γράψεις λίγο δικό σου κείμενο. Εκτός από την χαρά της προσφοράς θα νιώσεις και τη χαρά της δημιουργίας. Φιλικά Badseed απάντηση 20:41, 2 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Ειδοποίηση

Information.svg Σε παρακαλώ σταμάτα να κάνεις μη εποικοδομητικές επεξεργασίες στη Βικιπαίδεια, όπως στη σελίδα Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Οι επεξεργασίες σου φαίνεται να συνιστούν βανδαλισμό και αναιρέθηκαν. Αν θέλεις να πειραματιστείς παρακαλώ χρησιμοποίησε το πρόχειρο. Ευχαριστώ.--Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 12:46, 31 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Ποτέ ? Μάλλον όχι... --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 17:14, 18 Μαρτίου 2016 (UTC)