Συζήτηση χρήστη:FaIvie

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(eo) Bonvenon
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(it) Benvenuto
(pt) Βem-vindo
(ru) Добро пожаловать

FaIvie, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Οδηγός για νέους χρήστες
Εγχειρίδιο χρήσης του νέου επεξεργαστή κειμένων

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! —Corleone μη τα μασάς!@ 10:44, 11 Απριλίου 2017 (UTC)

Παράκληση[επεξεργασία κώδικα]

Μην μετακινήσεις ξανά την σελίδα See Dad Run! Ευχαριστώ!σύνδεσμος=%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:P_music.pngAntonyFragakis

Οκ αλλά..[επεξεργασία κώδικα]

Η σελίδα έχει μεταφραστεί στα ελληνικά, ποιος ο λόγος να μην μεταφραστεί και ο τίτλος;

Φανμιλάγιο Ράνσομ Κούτι[επεξεργασία κώδικα]

Η σελίδα χρειάζεται ακόμα επιμέλεια, έτσι δεν είναι; Δεν φαντάζομαι οτι έχεις τελείωσει. Θα διορθώσω τις παραπομπές που έχεις γράψει λάθος, αλλά χρειάζεται να συντάξεις καλύτερα το κείμενο. (Dor-astra (συζήτηση) 15:30, 9 Μαρτίου 2018 (UTC))

Γιατί νομίζεις ότι έγραψα εγώ τη σελίδα; Εγώ μετακίνησα μόνο τη σελίδα σε ελληνικό τίτλο. Ούτε κάθησα να την διαβάσω. 18:19, 11 Μαρτίου 2018 (UTC)

Το Αρχείο:Palioziaziakos.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:Palioziaziakos.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή του. Είναι απαραίτητο να αναφέρεις τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων του αρχείου ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεσαι για την διατήρησή του συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Οδηγίες και παραδείγματα συμπλήρωσης υπάρχουν σε αυτή τη σελίδα. Ευχαριστώ.—MARKELLOSΑφήστε μήνυμα

Το Αρχείο:TopothesiaPalioziziakou.jpeg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:TopothesiaPalioziziakou.jpeg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή του. Είναι απαραίτητο να αναφέρεις τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων του αρχείου ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεσαι για την διατήρησή του συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Οδηγίες και παραδείγματα συμπλήρωσης υπάρχουν σε αυτή τη σελίδα. Ευχαριστώ.—MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 06:02, 25 Απριλίου 2018 (UTC)

Φραγή[επεξεργασία κώδικα]

3 ημέρες για το "σας .... όλους"--Kalogeropoulos (συζήτηση) 13:54, 24 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

Δικαιολογημένο, αλλά αργήσατε 11 μέρες, πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Falvie 10:14 μ.μ., 24 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

Η αργοπορία ήταν για έναν χρόνο [1]. Και για απ' αόριστον φραγή, για χρήση μαριονετών [2], [3]. ——Chalk19 (συζήτηση) 07:22, 25 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

Ναι αν μπορείτε βάλτε φραγή σε όλους τους παλιούς μου λογαριασμούς, ούτε καν τους κωδικούς δεν θυμάμαι. FaIvie (συζήτηση) 11:57, 25 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

Ο άλλους μου λογαριασμός είναι ο Iosif FaIvie (συζήτηση) 12:58, 25 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)