Συζήτηση χρήστη:Eleana be

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Eleana be, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Egmontaz συζήτηση 15:08, 15 Μαΐου 2009 (UTC)

Απαντήσεις[επεξεργασία κώδικα]

  1. Χειροκίνητα μεν, αλλά προσθέτοντας απλώς {{subst:Καλωσόρισμα}}--~~~~ και όχι δακτυλογραφώντας όλα αυτά που φαίνονται στην σελίδα
  2. Μπορείς να στείλεις σε κάποιον email πατώντας στον Αποστολή μηνύματος στον χρήστη αυτόν που βρήσκεται αριστερά στην τρίτη δέσμη συνδεσμων όταν κοιτάς την σελίδα κάποιου χρήστη και υπό την προϋπόθεση ότι ο εν λόγω χρήστης έχει ρυθμίσει της επιλογές του ώστε να δέχεται email
  3. Στις πρόσφατες αλλαγές φαίνονται οι τελευταίες σελίδες που έχουν υποστεί αλλαγή, Καλή συνέχεια, φιλικά --Egmontaz συζήτηση 15:20, 15 Μαΐου 2009 (UTC)

Ακολούθα απλώς τον σύνδεσμο, τέτοια εμαιλ παίρνεις σχεδόν πάντα όταν εγγράφεσαι κάπου, για να επιβεβαιωθέι ότι εσύ γράφτηκες και όχι ότι κάποιος απλά έδωσε το μαιλ σου κάπου. Και μια διόρθωση, όταν ξανακαλοσορίσεις κάποιον θυμίσου να το κάνεις στην σελίδα συζήτησής του και όχι στην σελίδα χρήστη, το διόρθωσα (φυσικά δεν πειράζει, και εγώ και πολύ άλλοι έχουν κάνει αυτό το λάθος, στο λέω απλώς για να ξέρεις) --Egmontaz συζήτηση 15:27, 15 Μαΐου 2009 (UTC)

Καλημέρα[επεξεργασία κώδικα]

Να μιλάμε στον ενικό;

Δε χρειάζεται να απολογείσαι για τη δημιουργία τις σελίδας του χρήστη. Το έχω κάνει πολλές φορές και θα το ξανακάνω.

Φωτογραφίες για τέσσερις ημέρες δε σου επιτρέπει ούτως ή αλλιώς το σύστημα να ανεβάσεις, οπότε δεν τίθεται θέμα παρανομίας.

Μόλις τις ανεβάσεις τις τακτοποιούμε. Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι από τώρα.

Γενικότερα ακολούθα τη συμβουλή Μη διστάζετε.

Για να μην «κουράζεις» ένα μόνο χρήστη μπορείς να αφήνεις απορίες και στη Βικιπαίδεια:Αγορά. Στη διάθεση σου για ότι χρειαστείς.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 05:31, 16 Μαΐου 2009 (UTC)

Αττική[επεξεργασία κώδικα]

Διαφωνείς στο ότι το Πολεοδομικό συγκρότημα Αθηνών βρέχεται από το Σαρωνικό Κόλπο στο νότο? --Egmontaz συζήτηση 09:54, 18 Μαΐου 2009 (UTC)

Ο Χάρτης δεν είναι απόδειξη για τίποτα, το συγκρότημα είναι ενιαίο, αν θέλεις να ξαναλλάξεις οτιδήποτε σχετικά με το θέμα συζήτησε το, το θέμα έχει συζητηθεί παλαιότερα και η τρέχουσα κοινή γνώμη είναι ότι είναι ένα το συγκρότημα και ότι παρεμπιπτόντως ο Πειραιάς δεν είναι ξεχωριστή πόλη (επειδή αυτά τα δύο πάνε πακέτο). --Egmontaz συζήτηση 10:17, 18 Μαΐου 2009 (UTC)

Πολεοδομικό Συγκρότημα Αθηνών Πειραιώς Περιστερίου Νεαπόλεως Χαλανδρίου και Παλαιού Ψυχικού, είπαμε να το συζητήσεις πρώτα πριν προχωρήσεις σε αλλαγές. --Egmontaz συζήτηση 14:50, 18 Μαΐου 2009 (UTC)

Όχι δεν χρειάζεται για κάθε πράγμα συζήτηση. Το συγκεκριμένο όμως ήταν αιτία και αφορμή για διάφορα κύμματα βανδαλισμού της βικιπαίδειας από μη συνεργάσιμο χρήστη (που τελικά αποπέμφθηκε από την κοινότητα για αυτή την συμπεριφορά) και άρα όπως καταλαβαίνεις μετά το Μακεδονικό, το Μεσανατολικό και το Κυπριακό στην Ελληνική έκδοση της Βικιπαίδειας υπάρχει και το Πειραιώτικο ζήτημα. Συνεπώς όπου υπάρχει μεγάλη διαφωνία, συζητάμε και μετά αλλάζουμε. Τέλος τα αυτονόητα του καθένα δεν είναι αυτονόητα για όλους. Και εμένα μου φαίνεται αυτονόητο το ότι κάτι που φαίνεται από αεροφωτογραφίες ένα είναι ένα και όχι δύο, σαν να πεις ότι η κρήτη είναι δύο νησιά ένα πράγμα. Πήγαινε λοιπόν στην αγορά και κατάθεσε τεκμηριωμένα την άποψή σου για ποιον λόγο θα πρεπει να αναφέρεται το ΠΣ Πειραιά ξεχωριστά και η κουβέντα θα δείξει (στις ψηφοφορίες μετράνε τα επιχειρήματα όχι οι ψήφοι), αυτά... --Egmontaz συζήτηση 15:30, 18 Μαΐου 2009 (UTC)

Τι ερώτηση είναι αυτή? Από ότι ξέρω αληθινός διαχειριστής είναι, είχε και πιστοποιητικό γνησιότητας όταν τον πήραμε, τώρα για το Έλληνας δεν γνωρίζω, από τότε που έκαψε το ΠΑΣΟΚ τους φακέλους δεν γνωρίζουμε ποιος είναι έλληνας και ποιος όχι, γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο;--Egmontaz συζήτηση 01:02, 22 Μαΐου 2009 (UTC)

Δεν είδα να βανδάλισε κάποιο άρθρο, αντιθέτως έφραξε γνωστή IP βανδάλου και αναίρεσε τις συνεισφορές του. 3-4mb είναι καλό μέγεθος, δεν χρειάζεται να τις συμπιέσεις. --Egmontaz συζήτηση 01:09, 22 Μαΐου 2009 (UTC)

Α, και συγνώμη για την παρέμβαση: δε λέγεται Ντιούη ή ντουί. DIU (Ντίου) λέγεται ο άνθρωπος. Σε παρακαλώ διάβασε Βικιπαίδεια:Διαχειριστές, Βικιπαίδεια:Φραγή και θα σε συμβούλευα να μην βγάζεις τόσο γρήγορα και εύκολα συμπεράσματα περί βανδαλισμών. Για την καταγωγή μου, το λέω ρητά , είμαι από τη Μαδαγασκάρη. ----Lemur12 να΄στε καλά 01:12, 22 Μαΐου 2009 (UTC)

Ερωτήσεις[επεξεργασία κώδικα]

Πέτρος Πλατής? Ένας με το ίδιο όνομα που θυμάμαι είναι ο pplatis, ή Dtm. Μήπως είναι κάποιος με το ίδιο όνομα; Και αν αυτός είναι ο κάτοχος των δικαιωμάτων στις εικόνες σου και όχι εσύ, έχεις άδεια να ανεβάζεις τις εικόνες του; Και ποιά είναι η πηγή τους; VJSC263IO 01:36, 26 Μαΐου 2009 (UTC)

Ούτε κρυφτό να παίζαμε. Καιρό ειχαμε να τα πούμε. Καλημέρα και καλή τύχη.VJSC263IO 01:47, 26 Μαΐου 2009 (UTC)

Το Αρχείο:Cells-gsm.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφορτώσατε ή τροποποιήσατε, Αρχείο:Cells-gsm.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή της π.χ. αν είναι φωτογραφία τραβηγμένη από εσάς γράψτε το ξεκάθαρα. Είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεστε για την διατήρησή της συμπληρώστε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ. Egmontaz συζήτηση 02:44, 26 Μαΐου 2009 (UTC)

Ομοίως και το Αρχείο:Microcells.jpg--Egmontaz συζήτηση 02:46, 26 Μαΐου 2009 (UTC)

Όχι, για πολλούς λόγους, δεν αχουλούμε άλλο. Από την πρώτη μέρα έγινες αντιληπτή Dtm πάντως, πότε θα πάψεις να κρατάς προσχήματα περιμέναμε. Τέλος. --Egmontaz συζήτηση 02:50, 26 Μαΐου 2009 (UTC)

Το στυλάκι με το οποίο συνεισφέρεις Πέτρο έχει αποκλειστεί απο την κοινότητα πολλάκις και θα ξανααποκλειστεί μόλις βρεθεί διαθέσιμος διαχειριστής. Αν θές να συνεισφέρεις μην παραβιάζεις κανόνες και σεβασού την κοινότητα. --Egmontaz συζήτηση 02:55, 26 Μαΐου 2009 (UTC)