Συζήτηση προτύπου:Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές/Πρόταση διαγραφής 2

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Πρότυπο:Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές (πρόταση διαγραφής 2)[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: διαγράφεται - geraki (συζήτηση) 08:09, 2 Οκτωβρίου 2019 (UTC) (διαγραφή)
Πρότυπο:Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές ([[Συζήτηση:Πρότυπο:Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές|συζήτηση]] · ιστορικό · σύνδεσμοι · παρακολ. · μητρώο)


Διαγραφή Το πρότυπο είχε προταθεί για διαγραφή πριν κάποια χρόνια και τότε, αφού φτιάχτηκαν ξεχωριστά πρότυπα για κάθε κανάλι, αποφασίστηκε να διατηρηθεί λόγω αναδιαμόρφωσης. Τον τελευταίο χρόνο ωστόσο παρατηρώ πως προστέθηκαν αρκετές τηλεοπτικές σειρές σε αυτό, κυρίως από ανώνυμες IP, με το μέγεθός του να διογκωθεί υπερβολικά, κάτι που το κάνει ακόμα πιο δύσχρηστο σε σχέση με το παρελθόν. Η προσθήκη του στα λήμματα δεν πιστεύω πως προσφέρει κάτι αφού η πλοήγηση σε αυτό είναι δύσκολη. Η ύπαρξη ξεχωριστών προτύπων για το κάθε κανάλι (με εξαίρεση τρία κανάλια - Star, Alter και ΣΚΑΪ - για τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργηθούν τα αντίστοιχα πρότυπα), κάνει τη χρήση του ακόμα πιο περιττή.
Θα πρότεινα τη δημιουργία των τριών προτύπων για τα κανάλια που δεν έχουν, συγχώνευση των πληροφοριών στα υπόλοιπα, σε περίπτωση που δεν εμπεριέχουν όλες τις πληροφορίες, κι έπειτα διαγραφή αυτού του ογκώδους δύσχρηστου προτύπου. Το μέγεθός του ήταν κι ένας από τους βασικούς λόγους της πρότασης διαγραφής στο παρελθόν, πόσο μάλλον τώρα. Μετά την αναδιαμόρφωση τότε είχε αφαιρεθεί από τα λήμματα, αλλά υπάρχει η τάση τον τελευταίο χρόνο να προστίθεται και πάλι και βρίσκεται ήδη σε ~150 λήμματα. TeamGale [talk] 22:13, 31 Αυγούστου 2019 (UTC)

Σχόλιο Ενημέρωσα τα ήδη υπάρχοντα πρότυπα με τις σειρές που δεν υπήρχαν σε αυτά. Όσον αφορά τα τρία κανάλια που ανέφερα στην πρότασή μου και δεν έχουν πρότυπο (Star, Alter και ΣΚΑΪ), δημιούργησα το πρότυπο μόνο για το ΣΚΑΪ. Για το Star, καμία από τις σειρές που αναφέρονται στο συγκεντρωτικό πρότυπο δεν έχει λήμμα οπότε θα είναι περιττό να δημιουργηθεί, ενώ για το Alter, μόνο μία έχει λήμμα. Το La usurpadora αδυνατώ να καταλάβω γιατί βρίσκεται στο συγκεκριμένο πρότυπο...Μπορεί να προβλήθηκε από το Alter, αλλά δεν ήταν δική του σειρά. Αλίμονο αν προσθέταμε και όλες τις ξένες σειρές που μεταδίδουν τα ελληνικά κανάλια. TeamGale [talk] 19:35, 3 Σεπτεμβρίου 2019 (UTC)

Διαγραφή και αντικατάσταση με βάση την πρόταση. Ο σκοπός τέτοιων προτύπων είναι η διευκόλυνση της πλοήγησης, το πλημμύρισμά τους με πληροφορία αναιρεί τελικώς τον σκοπό.—Ah3kal (συζήτηση) 05:29, 16 Σεπτεμβρίου 2019 (UTC)