Συζήτηση Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Γυναίκες στα Κόκκινα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Πότε ξεκινά και πότε τελειώνει η επιχείρηση; Αφορά μόνο τις γυναίκες που έχετε "σημαδέψει" ή μπορώ να φτιάξω και λήμματα για άλλες γυναίκες; Τζερόνυμοσυντυχάννουμε 18:14, 2 Απριλίου 2018 (UTC)

Καντίντα Μος, done. :) Τζερόνυμοσυντυχάννουμε 14:35, 6 Απριλίου 2018 (UTC)


Η επιχείρηση είναι διαρκείας, χωρίς έναρξη και τέλος (όπως και όλες οι Βικιεπιχειρήσεις), δεν είναι διαγωνισμός. Φυσικά και μπορεί ο καθένας να δημιουργεί λήμμα για οποιαδήποτε σημαντική γυναίκα που λείπει από την ελληνική Βικιπαίδεια. - geraki (συζήτηση) 16:48, 6 Απριλίου 2018 (UTC)


Συγχαρητήρια για την ενέργεια! Σκεφτόμουν τη δημιουργία αυτής της επιχείρησης καιρό, αλλά διάφορες υποχρεώσεις με ανάγκασαν να αποτραβηχτώ από την όλη ιδέα! Ωραία θα ήταν να δημιουργηθούν και πρότυπα βοήθειας και διάδοσης της επιχείρησης! —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 22:20, 6 Απριλίου 2018 (UTC)

Looking for help[επεξεργασία κώδικα]

Hi,

We are looking for some small help. Recently we created a new article en:Kithaab (i.e. es:Kithaab / fr:Kithaab / de:Kithaab) -a play about women rights issues- which has been copy edited and is ready for translation in various languages.

Looking for your possible help in translating the article en:Kithaab es:Kithaab to your Greek language Wikipedia. If you are unable to spare time yourself then may be you like to refer the same to some other translator to get it translated in their own respective languages.

Thanking you , with warm regards

Bookku (συζήτηση) 05:57, 12 Μαρτίου 2019 (UTC)

Θεαματική αύξηση[επεξεργασία κώδικα]

Λίγα στατιστικά: από το 2016 που οι γυναικείες βιογραφίες ήταν το 12,5% σήμερα τα λήμματα για γυναίκες είναι 14,73% στο σύνολο των βιογραφιών.

Αυτό είναι μια θεαματική και ενθαρρυντική αύξηση. Αλλά ακόμη παραπέρα, το δεκαπενθήμερο 23 Σεπτεμβρίου - 07 Οκτωβρίου σε σύνολο 248 νέων βιογραφιών είχαμε 123 γυναίκες, ένα ποσοστό 49,60% !!! Συγχαρητήρια σε όλες και όλους! -- geraki (συζήτηση) 11:57, 9 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Μια πραγματικά καλή είδηση στην Ελληνική Βικιπαίδεια. Συγχαρητήρια και από εμένα. Geraki, που μπορούμε να δούμε τα περιοδικά στατιστικά; (για μελέτη των στατιστικών για προηγούμενες εβδομάδες κτλ.) Nikosgranturismogt (συζήτηση) 12:00, 9 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Τα στατιστικά μπορείς να δεις εδώ. Ωστόσο δεν προβάλει τα στοιχεία για τις προηγούμενες εβδομάδες (υπάρχουν μόνο τα ωμά δεδομένα από τα οποία μπορεί να τα επανυπολογίσει κάποιος). Κοιτώντας τα καλύτερα όμως έχω όμως την εντύπωση ότι αυτό το 49,60% δεν είναι το ρεκόρ, αλλά μάλλον υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο! Θα κάνω μερικές επεξεργασίες και θα παρουσιάσω νεότερα στατιστικά. -- geraki (συζήτηση) 12:21, 9 Οκτωβρίου 2019 (UTC)