Προέρχεται από τον Έσπερο, στην ομάδα ανδρών του οποίου αγωνίστηκε για πρώτη φορά την περίοδο 1974-75 σε ηλίκία 15 ετών και συνέχισε μέχρι το 1982, οπότε μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κέρδισε το πρωτάθλημα το 1984 και το κύπελλο το 1983 και το 1986. Ολοκληρώνοντας την καριέρα του ο Λιβέρης Ανδρίτσος βρέθηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του Παναθηναϊκού με 2088 πόντους, ενώ σήμερα κατατάσεται πέμπτη θέση.[1]
Ξεκίνησε μια καριέρα διακρίσεων με τα εθνικά συγκροτήματα κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική Παίδων το 1975 στο Ευρωμπάσκετ Παίδων στην Αθήνα. Αθόρυβη αλλά ουσιαστική ήταν η προσφορά του στην Εθνική Ελλάδος. Έχει υπάρξει 182 φορές διεθνής σημειώνοντας 974 πόντους.
Το 1979 συμμετείχε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Μεσογειακούς Αγώνες απέναντι στη Γιουγκοσλαβία. Συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ του 1983. Ακολούθησε το Μουντομπάσκετ 86 και η κατάκτηση της 10ης θέσης.
Ήταν μέλος της Εθνικής Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ του 1987. Με δικές του βολές ο αγώνας ενάντια στην ΕΣΣΔ πήγε στην παράταση για να κερδίσει η Ελλάδα το τρόπαιο. Στον ημιτελικό και τον τελικό του Ευρωμπάσκετ 87 έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του στη διοργάνωση σημειώνοντς 8 και 10 πόντους αντίστοιχα. Κέρδισε το αργυρό μετάλιο στο Ευρωμπάσκετ του 1989 στο Ζάγκρεμπ.
Έχει δουλέψει ως προπονητής στον Έσπερο αλλά και ως τεχνικός διευθυντής στον Πανιώνιο.
Τον Ιούνιο του 2007 κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του από έκρηξη σε εστιατόριο ενώ προσπαθούσε να σώσει άλλο τραυματία. Νοσηλεύτηκε στην εντατική, ενώ είχε υποστεί εισπνευστικά εγκαύματα και εξωτερικά εγκαύματα στο 25% του σώματός του.[2] Το 2013 ανέλαβε τη θέση του γενικού αρχηγού της εθνικής Ελλάδος μπάσκετ.[3]