Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Σερρών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ο κατάλογος των ποδοσφαιρικών σωματείων της Ε.Π.Σ. Σερρών κατά το ποδοσφαιρικό έτος 2019-2020.

Ανά κατηγορία:

Γ' Εθνική: 3 σωματεία

Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών: 12 σωματεία

Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών: 22 σωματεία

Β' Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών: 18 σωματεία

Πηγές: ΕΠΣΣ, ΓΓΑ

Σωματεία (ενεργά)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ονομασία Κατηγορία Περιοχή Επίσημη Ονομασία
Πανσερραϊκός Γ' Εθνική Σέρρες
Απόλλων Παραλιμνίου Γ' Εθνική Παραλίμνιο
Δόξα Κάτω Καμήλας Γ' Εθνική Κάτω Καμήλα
Εθνικός Σιδηροκάστρου Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Σιδηρόκαστρο
Αστήρ Νεοχωρίου Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Νεοχώρι
Διγενής Άνω Ποροΐων Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Άνω Πορόια
Θρακικός Άνω Μητρουσίου Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Άνω Μητρούσι
Εθνικός Ροδολίβους Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Ροδολίβος
Ηρακλής Αμμουδιάς Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Αμμουδιά
Ηρακλής Χειμάρρου Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Χείμαρρος
Άρης Πρώτης Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Πρώτη
Άρης Σκοτούσσας Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Σκοτούσσα
Α.Ε. Χρυσού Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Χρυσό
Δόξα Λιθοτόπου Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Λιθότοπος
Σέρρες 1800 Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Σέρρες
Κεραυνός Μεγαλοχωρίου Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Μεγαλοχώρι
Ολυμπιακός Ροδόπολης Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Ροδόπολη
Διαγόρας Κερκίνης Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Κερκίνη
Άρης Ποντισμένου Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Ποντισμένο
Νίκη Χριστός Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Κάτω Χριστός
Ακρίται Καπνοφύτου Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Καπνόφυτο
Αναγέννηση Νέου Πετριτσίου Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Νέο Πετρίτσι
Διαγόρας Δασοχωρίου Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Δασοχώρι
Τριεθνής Πλατανακίων Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Πλατανάκια
Π.Α.Ο.Τ. Νέας Τυρολόης Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Νέα Τυρολόη
Άτρωτος Αχιλλέας Μοναστηρακίου Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Μοναστηράκι
Κ.Α.Ε. Αγίου Πνεύματος Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Άγιο Πνεύμα
Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Νέα Ζίχνη
Ασπίς Δραβήσκου Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Δραβήσκος
Ολυμπιακός Λευκώνα Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Λευκώνας
Στρυμών Πεθελινού Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Πεθελινός
Νιγρίτα 2018 Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Νιγρίτα
Μ.Γ.Σ. Εμμανουήλ Παπά Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Εμμανουήλ Παπάς
Ηρακλής Σερρών Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Σέρρες
Ατρόμητος Βαλτοτοπίου Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Βαλτοτόπι
Πήγασος Σερρών Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Σέρρες
Μακεδονικός Μεσολακκιάς Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Μεσολακκιά

Σωματεία (ανενεργά)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ονομασία Κατηγορία Περιοχή Επίσημη Ονομασία
Πανσερραϊκός Γ' Εθνική Σέρρες
Απόλλων Παραλιμνίου Γ' Εθνική Παραλίμνιο
Δόξα Κάτω Καμήλας Γ' Εθνική Κάτω Καμήλα
Εθνικός Σιδηροκάστρου Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Σιδηρόκαστρο
Αστήρ Νεοχωρίου Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Νεοχώρι
Διγενής Άνω Ποροΐων Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Άνω Πορόια
Θρακικός Άνω Μητρουσίου Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Άνω Μητρούσι
Εθνικός Ροδολίβους Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Ροδολίβος
Ηρακλής Αμμουδιάς Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Αμμουδιά
Ηρακλής Χειμάρρου Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Χείμαρρος
Άρης Πρώτης Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Πρώτη
Άρης Σκοτούσσας Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Σκοτούσσα
Α.Ε. Χρυσού Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Χρυσό
Δόξα Λιθοτόπου Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Λιθότοπος
Σέρρες 1800 Επίλεκτη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Σέρρες
Κεραυνός Μεγαλοχωρίου Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Μεγαλοχώρι
Ολυμπιακός Ροδόπολης Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Ροδόπολη
Διαγόρας Κερκίνης Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Κερκίνη
Άρης Ποντισμένου Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Ποντισμένο
Νίκη Χριστός Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Κάτω Χριστός
Ακρίται Καπνοφύτου Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Καπνόφυτο
Αναγέννηση Νέου Πετριτσίου Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Νέο Πετρίτσι
Διαγόρας Δασοχωρίου Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Δασοχώρι
Τριεθνής Πλατανακίων Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Πλατανάκια
Π.Α.Ο.Τ. Νέας Τυρολόης Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Νέα Τυρολόη
Άτρωτος Αχιλλέας Μοναστηρακίου Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Μοναστηράκι
Κ.Α.Ε. Αγίου Πνεύματος Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Άγιο Πνεύμα
Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Νέα Ζίχνη
Ασπίς Δραβήσκου Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Δραβήσκος
Ολυμπιακός Λευκώνα Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Λευκώνας
Στρυμών Πεθελινού Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Πεθελινός
Νιγρίτα 2018 Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Νιγρίτα
Μ.Γ.Σ. Εμμανουήλ Παπά Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Εμμανουήλ Παπάς
Π.Σ. Ηρακλής Σερρών Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Σέρρες
Ατρόμητος Βαλτοτοπίου Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Βαλτοτόπι
Πήγασος Σερρών Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Σέρρες
Μακεδονικός Μεσολακκιάς Ανώτερη Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Μεσολακκιά
Πυθαγόρας Καλών Δένδρων Β' Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Καλά Δένδρα
Οδυσσέας Αναγέννησης Β' Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Αναγέννηση
Ορφέας Κάτω Μητρουσίου Β' Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Κάτω Μητρούσι
Δόξα Βυρώνειας Β' Κατηγορία Ε.Π.Σ. Σερρών Βυρώνεια