Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Σερρών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Πανσερραϊκός Πανσερραϊκός Μορφωτικός Γυμναστικός Σύλλογος Δήμος Σερρών Σέρρες
Π.Σ. Σέρρες[σ 1] Εκπολιτιστικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Σέρρες Δήμος Νέας Ζίχνης Σέρρες
Ατρόμητος Σερρών Γυμναστικός Σύλλογος Ατρόμητος Σερρών Δήμος Σερρών Σέρρες
Σέρρες 85 Αθλητικός Σύλλογος Σέρρες 85 Δήμος Σερρών Σέρρες
Θύελλα Καμενικίων Θύελλα Καμενικίων Δήμος Σερρών Σέρρες
Οδυσσέας Αναγέννησης Αθλητικός Όμιλος Οδυσσέας Αναγέννησης Δήμος Σερρών Αναγέννηση
Ολυμπιακός Λευκώνα Μουσικογυμναστικός Σύλλογος Ολυμπιακός Δήμος Σερρών Λευκώνας
Εθνικός Σιδηροκάστρου Γυμναστικός Σύλλογος Εθνικός Σιδηροκάστρου Δήμος Σιντικής Σιδηρόκαστρο
Μ.Α. Νέας Ζίχνης Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης Δήμος Νέας Ζίχνης Νέα Ζίχνη
Ασπίς Δραβήσκου Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ασπίς Δραβήσκου Δήμος Νέας Ζίχνης Δραβήσκος
Απόλλων Παραλιμνίου Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Απόλλων Παραλιμνίου Δήμος Εμμανουήλ Παππά Παραλίμνιο
Α.Ε. Χρυσού Αθλητική Ένωση Χρυσού Δήμος Εμμανουήλ Παππά Χρυσό
Πανσουλιακός Αθλητικομουσικογυμναστικός Σύλλογος Πανσουλιακός Δήμος Εμμανουήλ Παππά Νέο Σούλι
Ελπίς Νιγρίτας Γυμναστικός Σύλλογος Ελπίς Νιγρίτας Δήμος Βισαλτίας Νιγρίτα
Α.Ε. Νιγρίτας Αθλητική Ένωση Νιγρίτας Δήμος Βισαλτίας Νιγρίτα
Βισαλτιακός Νιγρίτας Ποδοσφαιρικός Όμιλος Βισαλτιακός Νιγρίτας Δήμος Βισαλτίας Νιγρίτα
Μ.Α. Ηράκλειας Μουσικογυμναστικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας Δήμος Ηρακλείας Ηράκλεια
Άρης Σκοτούσας Γυμναστικός Σύλλογος Άρης Σκοτούσας Δήμος Ηρακλείας Σκοτούσσα
Μ.Α. Αλέξανδρος Καρπερής Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής Δήμος Ηρακλείας Καρπερή
Αναγέννηση Νέου Πετριτσίου Μουσικογυμναστικός Σύλλογος Αναγέννηση Νέου Πετριτσίου Δήμος Σιντικής Νέο Πετρίτσι
Ολυμπιακός Ροδόπολης Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Ολυμπιακός Ροδόπολης Δήμος Σιντικής Ροδόπολη
Διαγόρας Δασοχωρίου
Ηρακλής Αμμουδιάς
Σαλαμίς Γονίμου
Θρακικός Άνω Μητρουσίου
Μ.Γ.Σ Ελπίς Προβατά Μουσικογυναστικός σύλλογος Ελπίς Προβατά
Στρυμών Πεθελινού Δήμος Εμμανουήλ Παππά Πεθελινός
Πηγές: ΕΠΣΣ, ΓΓΑ

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σημειώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Ονομαζόταν Μ.Γ.Σ. Εθνικός Γαζώρου έως το καλοκαίρι του 2014

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]