Άλεξ Ράιλι

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Άλεξ Ράιλι
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση28  Απριλίου 1981
Φέιρφαξ
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Ύψος191 cm Edit this on Wikidata
Βάρος107 kg Edit this on Wikidata
Εκπαίδευση και γλώσσες
ΣπουδέςRobinson Secondary School[1]
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταεπαγγελματίας παλαιστής (2007–2016)[2]
Περίοδος ακμής2007
Οικογένεια
ΓονείςKevin Kiley
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Ο Κέβιν Ρόμπερ Κίλεϊ, Jr. (Kevin Robert Kiley Jr., 28 Απριλίου 1981) είναι Αμερικανός παλαιστής, περισσότερο γνωστός με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί στα ρινγκ "Άλεξ Ράιλι". Αυτή την περίοδο είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο στην εταιρεία WWE.

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

FCW[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πριν την ενασχόλησή του με την επαγγελματική πάλη, ο Ράιλι, ασχολήθηκε στο πανεπιστήμιο που σπούδασε στην Βοστώνη, με το ράγκμπι. Από το 2001 έως το 2006 έπαιξε εκεί. Στην συνέχεια τον κέρδισε η πάλη και το 2007 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το WWE. Αμέσως, λόγω της απειρίας του στον χώρο, ξεκίνησε εκπαίδευση στην θυγατρική εταιρεία Florida Championship Wrestling, αλλά σύντομα εκεί εντυπωσίασε και κατέκτησε μια φορά τον μεγάλο τίτλο της οργάνωσης.

WWE[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τον Ιούνιο του 2010, προωθήθηκε στο κύριο ρόστερ, μέσω της συμμετοχής του στο NXT της δεύτερης σεζόν, όπου τερμάτισε τρίτος. Μέντοράς του στο σόου, ήταν ο Μιζ, με τον οποίο στην συνέχεια έγινε ομάδα, ή καλύτερα, έγινε ο ακόλουθός του. Μετά από αρκετούς μήνες, η φιλία τους, μετατράπηκε σε κόντρα και τερματίστηκε μόλις ο Ράιλι πήρε την εκδίκησή του. Από τον Απρίλιο του 2011, συνεχίζει μόνος του, έχοντας μερικούς σημαντικούς αγώνες και για κάποιον τίτλο υπό διεκδίκηση.

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Ανακτήθηκε στις 4  Μαρτίου 2021.
  2. 5662.