Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glucken123/Structured Discussions Archive 2

Φραγή

Αυτό το θέμα αποκρύφθηκε από τον Glucken123
Αιτία: Απόκρυψη
18
Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

@Geraki θες να αιτιολογήσεις το λόγο που φράχτηκα μόλις; Γιατί θεωρώ καταχρηστική και άδικη τριήμερη φραγή χωρίς λόγο.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Βεβαίως: η φραγή οφείλεται σε αυτή σου την ανάρτηση. Και χλευασμός, και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, εναντίον χρήστη.

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Και λίγες ήταν οι ημέρες. Είσαι τυχερός που με πρόλαβε. Αν συνεχίσεις να δυναμιτίζεις το κλίμά συζητώντας παράλληλα με κάθε φραγμένο η τρολ θα εισηγηθώ μακροπρόθεσμη φραγή σου στην κοινότητα. Είστε 2-3 χρήστες που δημιουργείτε ή τροφοδοτείτε το χάλι που εμφανίζει το τελευταίο καιρό το εγχείρημα. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά η Βικιπαίδεια όταν επιστρέψεις από τη φραγή ασχολήσου με δημιουργικές επεξεργασίες και όχι σχολιασμό για τους άλλους.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

@MARKELLOS θεωρώ τη παρέμβαση σου από μόνη της προβληματική και άδικη, αλλά ταυτόχρονα μπορώ να μπω στη διαδικασία να σου απαντήσω όπως οφείλω να κάνω. Αρχικά, αναφέρεσαι σε 2-3 χρήστες που "δημιουργούμε" πρόβλημα εντός της κοινότητας. Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος ώστε να γνωρίζω ακριβώς ποιούς εννοείς και το λόγο που το κάνουμε; Έχουμε, θαρρείς, συγκεκριμένους σκοπούς;

Το μεγαλύτερο λάθος σου που θα έπρεπε μάλιστα να διατυπώνεις διαφορετικά όντας διαχειριστής, είναι η επίρριψη ευθυνών σε χρήστες. Η δική σου αδυναμία να καταπολεμήσεις το πρόβλημα με τις μαριονέτες και τους φραγμένους χρήστες οδηγεί σε αυθαίρετα συμπεράσματα και άνευ προηγουμένου κατηγορίες. Όταν δε, έγραψα ένα κείμενο στην αγορά αναφορικά με τη κατάσταση εντός του εγχειρήματος, αρκέστηκες να δώσεις μία εντελώς άσχετη και αόριστη με το θέμα απάντηση χωρίς να αιτιολογήσεις το παραμικρό. Είναι υποχρέωση σου; Όχι. Είναι ευθύνη σου; Ναι, και το γνωρίζεις πολύ καλά.

Όλα όμως ξεκινάνε από την λογική ότι "εμείς ως διαχειριστές" δεν έχουμε καταπολεμήσει το πρόβλημα, άρα το βάρος πέφτει στους χρήστες. Συμπέρασμα, βγάλτε τα μάτια σας και μην απαντάτε σε μαριονέτες ή προκλήσεις (το πρόβλημα έτσι διογκώνεται πλέον). Κανένας δεν ασχολήθηκε με τις συνεχείς αναιρέσεις χρηστών και το μόνο που συμβαίνει είναι μία συνεχής φραγή δύο ωρών σε όποια IP παρεμβαίνει. Μας προστατεύει κανείς; Το γεγονός ότι έχετε αφεθεί πλήρως στο χάος που αναπτύσσεται εδώ μέσα, δεν δίνει κανένα απολύτως δικαίωμα να μου κάνεις προσωπική επίθεση ή κάλεσμα για μεγαλύτερη φραγή επειδή εσύ @MARKELLOS δεν έχει την ικανότητα να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα. Μπορεί να δεχτώ και δύο εβδομάδες ή και ένα μήνα. Η κατάσταση φυσικά δεν θα πάψει και το γνωρίζετε αμφότεροι.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Glucken

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Το ποιοί είναι οι άλλοι χρήστες δεν είναι θέμα συζήτησης μεταξύ μας.

Οι λόγοι που προβαίνεις σε προσωπικές επιθέσεις και συνεχείς ειρωνείες πιστεύοντας ότι έτσι θα λύσεις το πρόβλημα δε με αφορούν.

Δεν αντιλαμβάνεσαι δυστυχώς το ρόλο των διαχειριστών. Η κοινότητα έχει των πρωτεύοντα ρόλο και όχι οι διαχειριστές. Λύση αν υπάρχει μπορέι να την προτείνει οποισδήποτε χρήστης.

Εσύ απλά δυναμιτίζεις την κατάσταση με ειρωνείες και σχόλια και περιμένεις μετά από τους "ανίκανους διαχειριστές να λύσουν το πρόβλημα. Το ότι δε σου απάντησε κανείς στην Αγορά να σε προβληματίσει ιδιαίτερα.

Αν πραγματικά πιστευείς ότι με σχόλια όπως αυτό: https://el.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%92%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1:%CE%A3%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF_%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD&type=revision&diff=7043189&oldid=7043183&diffmode=visual θα βελτιωθεί το χάος, τότε δεν υπάρχει λόγος για καμία συζήτηση. Αν όταν τελειώσει η φραγή σου έχειςς να προτείνεις συγκκεριμένη λύση στο πρόβλημα μπορείς να το κάνεις.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

@MARKELLOS οι ειρωνίες σίγουρα δεν βελτιώνουν τη κατάσταση και αντιλαμβάνομαι ότι ούτε δέχεσαι τέτοιες συμπεριφορές, αλλά ούτε εγκρίνεις οποιαδήποτε αντιδραστικότητα εντός της Βικιπαίδεια. Για ποιό λόγο όμως σου πήρε τουλάχιστον δέκα(!) ημέρες να "ενεργοποιηθείς" σχετικά με τη δραστηριότητα του @Public danger; Αντίστοιχα θα συμβούν και με το χρήστη @Ουδέν που ακόμα δεν έχει δεχτεί μεγαλύτερη φραγή του ενός μήνα και όλοι ξέρουμε ποιος είναι (έγραψε μόλις από κάτω). Έκανα έκκληση σχετικά με κάλεσμα για ταχύτερες κινήσεις. Δεν μπορείς να ζητάς καθολική αποδοχή της κατάστασης από χρήστες και σιγή σε οποιαδήποτε πρόκληση εμφανίζεται και ταυτόχρονα τους στοχοποιεί. Μόνο το τελευταίο μήνα προέκυψαν δύο(!) διαφορετικές απόπειρες να βγουν προσωπικά στοιχεία δημόσια και όχι μόνο από τον γνωστό χρήση, αλλά και τον Ελλ. Εάν ζητάς να ενισχύσουμε το εγχείρημα με σκοπό την ειρηνική συνύπαρξη, δώσε βάση στα τρέχοντα γεγονότα και προστάτεψε μας (συμπεριλαμβάνοντας και άλλους χρήστες). Το γεγονός ότι η απάντηση μου στον Σκύλαξ ήταν απαράδεκτη είναι αδιαμφισβήτητο. Η συνέχεια που έδωσες όμως περί μεγαλύτερης φραγής ήταν μεγάλο λάθος και θα σε παρακαλούσα να σκεφτείς σοβαρά το τρόπο που επικοινωνείς με χρήστες. Είναι όντως ζήτημα το πως απαντάμε στο υπάρχον πρόβλημα, όχι όμως και να χαρακτηρίζομαι ως δυναμίτης της κατάστασης! Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Χαίρομαι που αντιλήφθηκες ότι η φραγή σου ούτε άδικη ούτε καταχρηστική ήταν.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Επιστρέφω τις ευχαριστίες. Αναφέρθηκα αρχικά στη τριήμερη διάρκεια της. Θα μπορούσατε τουλάχιστον να τη μειώσετε σε δύο ημέρες;

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Είναι εντελώς προφανές από τις συνεισφορές ότι υπάρχει παραβίαση φραγής που επιφέρει τον διπλασιασμό της

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Και αν είναι VPN;; Δεν έχω παραβιάσει ποτέ μου φραγές και δεν έχω απολύτως καμία σχέση με την εν λόγω IP! Μπορώ να ποστάρω άμεσα από τη πραγματική μου για να δεις πραγματικά που βρίσκομαι!

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Μου αρκεί το πάτερν και το στυλ της επεξεργασίας

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Ωραία @CubicStar, η απάντηση σου μου αρκεί. Εδώ νομίζω ότι έφτασε το τέλος για μένα, σε παρακαλώ πολύ ανανέωσε τη φραγή μου σε αόριστη καθώς αποχωρώ από το εγχείρημα οριστικά και δεν θέλω να έχω άλλα δικαιώματα επεξεγασίας. Δεν με ενδιαφέρει πλέον αυτή η ιστορία - είναι ανώφελο και περίεργο αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα και θυμίζει έντονα κυνήγι μαγισσών.

Λυπάμαι που έφτασαν εδώ τα πράγματα, αλλά απ' όσο καταλαβαίνω λύση άλλη δεν υπάρχει. Χαιρετώ τους @Τζερόνυμο, @Chalk19 και @Glorious 93 και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Αρα ήσουν εσύ;

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Την απάντηση την έδωσες μόνος σου ανανεώνοντας τη φραγή μου σε 10 μέρες (και βαφτίζοντας την μαθηματικό διπλασιασμό) επειδή μία ανώνυμη IP με VPN και ένας χρήστης με όνομα @Μαντίνγκο προκαλούν αναστάτωση σε διάφορα λήμματα. Το pattern είναι το ίδιο, άρα οφείλω να είμαι εγώ - πρέπει να είμαι εγώ. Δεν έχει σημασία, ούτε χρειάζεται συζήτηση.

Έχουν κινδυνέψει να βγουν προσωπικά μου στοιχεία στη δημοσιότητα, δέχομαι ύβρεις καθημερινά από ανώνυμους χρήστες, έχω γίνει αντικείμενο debate γιατί άλλος διαχειριστής θεώρησε ότι είμαι μαριονέτα φραγμένου (αυτό ήταν το καλωσόρισμα στη Βικιπαίδεια) και όλα ολοκληρώνονται σήμερα με αυτό το χάος εν μέσω επεξεργασιών VPN και IP.

Σε παρακαλώ, πράξε αυτό που σου ζήτησα και καλή συνέχεια. Επίσης, επειδή είμαι ήδη φραγμένος σε παρακαλώ αφαίρεσε τη σελίδα χρήστη μου εντελώς.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Η επέκταση σε 10 ημέρες ήταν λάθος μου που το διόρθωσα. Για τα άλλα επιμένω, τόσο που φαίνεται οφθαλμοφανές για το από ποιόν προέρχονταν και ότι η ερμηνεία του VPN μου φαίνεται τραβηγμένη. Η περίπτωση του Μαντίνγκο είναι περίεργη.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

@CubicStar δεν χρειάζονται εξηγήσεις, αλήθεια. Έπραξες αυτό που έπραξες και καλά έκανες. Δεν πρόκειται να επιστρέψω ούτε με μαριονέτες, ούτε με ανώνυμες IP - σκοπούς τέτοιους δεν έχω, ούτε είχα στο παρελθόν. Δυστυχώς δεν έχει απομείνει κάποιο ενδιαφέρον στο εν λόγω εγχείρημα όταν συμβαίνουν μαζικά τόσα πολλά αρνητικά γεγονότα.

Επιμένω σε αυτό που ζήτησα. Διαφορετικά εάν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής λογαριασμού θα χαρώ να διαβάσω τις οδηγίες της.

Ευχαριστώ.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν υπάρχει μόνιμη φραγή απλά επειδή το θέλει ένας χρήστης. Οποιος δεν νομίζει ότι δεν θέλει να συμμετέχει, απλά δεν συμμετέχει, δεν μπορούμε να τον φράξουμε μόνο επειδή το ζητά

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Ο @Geraki έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι είναι υπαρκτή λύση, άρα σας ζητώ να εφαρμοστεί. Μου δίνετε σας παρακαλώ 10' να αναρτήσω κάτι στη σελίδα χρήστη; Είναι το τελευταίο που επιθυμώ πριν την οριστική μου αποχώρηση.