Χρήστης:Papyrus/Αρχείο3

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Βυζαντινή αυτοκρατορία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σχετικά με το εν λόγω λήμμα. Είδα ότι το δουλεύεις εδώ και καιρό, αλλά πιθανώτατα λόγω του μεγάλου του μεγέθους είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί απο έναν μόνο χρήστη. Γι'αυτό προσφέρομαι, εάν το θέλεις να βοηθήσω στη σύνταξη των ενοτήτων των αφορώντων την υστεροβυζαντινή περίοδο, Διπλωματία, Οικονομική διοίκηση, Εκκλησιαστική οργάνωση, Οικονομική ζωή, Εκπαίδευση και να προτείνω, την αναδιοργάνωση της ενότητας για την Κοινωνική δομή, σε Κοινωνία, με χρονική διαίρεση (διαφορετικά τα κοινωνικά φαινόμενα της πρώιμης, της μέσης και της ύστερης περιόδου) και υποενότητες για τις κονωνικές ομάδες και τα φαινόμενα.--Adolapts 19:25, 19 Απριλίου 2007 (UTC)

Πού μπορώ να βρώ το :Χρονοδιάγραμμα Βυζαντινής Αυτοκρατορίας για να το διορθώσω και να το επεκτείνω--Adolapts 00:25, 20 Απριλίου 2007 (UTC)

Συγγνώμη για το εάν έδωσα αυτήν την εντύπωση, αλλά επ' ουδενί πρόθεσή μου είναι να αναλάβω αποκλειστικά το άρθρο για το Βυζάντιο. Εσύ το ξεκίνησες και το σωστό είναι εσύ να το συνεχίσεις. Για τους τομείς που προσεφέρθην να βοηθήσω το κάνω με χαρά, όμως δεν απορρίπτω τη συμβολή κανενός, πόσο μάλλον αυτού που είχε το κουράγιο να ξεκινήσει την επεξεργασία ενός τόσο σημαντικού άρθρου, ειδικά όταν αυτός είναι ένας χρήστης εμπειρότερος του μέσου όρου *(σίγουρα πιο έμπειρος από εμένα). --Adolapts 14:20, 21 Απριλίου 2007 (UTC)

Συμφωνώ με τη δομή σου, χωριστά τα πολιτικά-στρατιωτικά από τα πολιτισμικά. Σε ένα εγκυκλοπαιδικό λήμμα είναι προτιμότερη αυτή η δομή.--Adolapts 16:49, 21 Απριλίου 2007 (UTC)


Ερωτήσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Είσαι ωραίος Papyrous. Όντως πολλά απο αυτά ακόμα είναι ανέκδοτα. Πολλοί μελετητές όμως τα έχουν διαβάσει. Επειδή όμως είδα τη σελίδα σου, μπορείς να μου πεις εκδόσεις στη νεα ελληνική που μπορώ να βρω την εκκλησιαστική Ιστορία του Σωκράτη και του Σοζωμενου; και επίσης ποιόν απο τους εν ζωή ιστορικούς του 4ου αιώνα (οχι μεταγενέστερους), αν ξέρεις, θεωρείς πιο αντικειμενικό και έγκυρο; Προσωπική σου άποψη.

Θεοδωρος


Σημαντικός ιστορικός που έζησε ο ίδιος ένα μέρος του 4ου αιώνα είναι μόνο ο Ευσέβιος Καισαρείας.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τρεις άλλοι σημαντικοί ιστορικοί που έζησαν μέσα στον 5ο αιώνα, αλλά έγραψαν και για τον 4ο:

- Σωκράτης, 7 βιβλία για την περίοδο 306-439

- Σωζόμενος, 9 βιβλία για την περίοδο 324-415

- Θεοδώρητος Κύρου, 5 βιβλία για την περίοδο 325-428


Επειδή εδώ στη ΒΠ είμαστε απλώς κάποιοι ανώνυμοι ..τύποι, αμφισβητήσιμου κύρους, παραπέμπω στη βιβλιογραφία που με την εκτενή χρήση της μαρτυρίας τους, αποδεικνύει ότι και οι τρεις αποτελούν πολύ σημαντικές πηγές εκκλησιαστικής ιστορίας για όλο τον 4ο αιώνα. Οι ειδικοί πάντως ξεχωρίζουν περισσότερο τον Σωκράτη, όμως πρακτικά, και οι τρεις αποτελούν σπουδαίες πηγές.

Papyrus 18:59, 11 Μαΐου 2007 (UTC)


Και για τους τέσσερις έχουμε σχετικά άρθρα, και σε κάποιους μάλιστα εξωτερικούς συνδέσμους για έργα τους:
-- pvasiliadis  19:30, 11 Μαΐου 2007 (UTC)

Εσείς εδώ παρα-είστε σοβαροί. Να απαντήσω κι εγώ στο Θεόδωρο, με άλλο τρόπο. Θεόδωρε: Η προσωπική μου γνώμη (το ξέρω...ζήτησες τη γνώμη του Παπύρου...αλλά ο χώρος της συζήτησης του Παπύρου παρακολουθείται όπως βλέπεις κι από άλλους) είναι ότι δεν υπάρχουν εν ζωή ιστορικοί του 4ου αιώνα. Έχουν πεθάνει όλοι από καιρό. Βέβαια, και ο Πάπυρος και ο pvasiliadis σου απάντησαν, αλλά ίσως σε άλλο ερώτημα από αυτό που νομίζω ότι έκανες. Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι από όσο ξέρω δεν υπάρχει ούτε ένας εν ζωή. Την καλησπέρα μου. :) --Focal Point 20:46, 11 Μαΐου 2007 (UTC)


Δεν είναι πράγματα αυτά! Οι διαχειριστές παρακολουθούν και τις ...συζητήσεις μας :-)

Papyrus 21:03, 11 Μαΐου 2007 (UTC)


Θα ήθελα κατ' αρχην να πώ ευχαριστώ. Κατα δεύτερον να πω οτι μπορεί να είστε και εγώ σιγά σιγά, μέλη αυτού του σαιτ κάποιοι ΄΄απλώς ανώνυμοι τύποι΄΄ αλλά όλοι, νομίζω συμμερίζεστε την ανάγκη για την διάδωση της γνώσης οσο ευρύτερα γίνεται, δίδοντας τον πολύτιμο χρόνο σας και παραμερίζοντας πολλές φορές τον εαυτό σας για να είναι αυτή οσο το δυνατό πιο αντικειμενική, καθότι όλοι έχουμε προτιμήσεις και απόψεις πάνω στα δημοσιευμένα άρθρα΄.Όμως παραμερίζουμε ένεκα του στόχου, που πραγματικά αισθάνομαι οτι είναι σπουδαίος.Γι αυτό και μόνο εύγε. Focal, είμαι καλυμένος απο τους papyrow k pvasileiadis.

~~--Θεοδωρος 22:19, 11 Μαΐου 2007 (UTC)

Απίστευτο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Είναι πραγματικά απίστευτος ο πλούτος της βιβλιοθήκης σου, αλλά και η γνώση του. Είμαι εντυπωσιασμένος (ξανά και ξανά). --Focal Point 16:44, 13 Μαΐου 2007 (UTC)


Άρειος Πάγος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ίσως να είδες ότι δημιούργησα λήμμα για την ομιλία του Παύλου στον Άρειο Πάγο. Ο Καλογερόπουλος πρότεινε να γίνει συγχώνευση με το λήμμα σου για τον Παύλο. Νομίζω ωστόσο ότι κάτι τέτοιο θα χαλούσε τη ροή στο λήμμα σου, διότι αφιερώνω αρκετό χώρο και επιχειρήματα για ένα μεμονωμένο περιστατικό από τα πολλά που έζησε ο Παύλος. Αν θες, γράψε την άποψή σου στη σελίδα συζήτησης.--βασίλειος78 06:50, 23 Μαΐου 2007 (UTC)

Απονομή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το αστέρι του Υπερασπιστή της Ορθοδοξίας

Αγαπητέ Πάπυρε,

Διαπίστωσα ότι από τη σελίδα συζήτησής σου λείπει ένα αστέρι. Με την ιδιότητά μου ως χρήστη της βικιπαίδειας, σου απονέμω το αστέρι του Υπερασπιστή της Ορθοδοξίας. Μια υπεράσπιση που γίνεται με πάθος και με ένταση, μέσα από βουνό παραπομπών, αναφορών και άλλοτε μακροσκελών και άλλοτε φορτισμένων κειμένων. Ένα πάθος, που σίγουρα δείχνει μεράκι και για τη βικιπαίδεια.

Το αστέρι αυτό οφείλεται σε προβληματισμό που μου προκάλεσε συζήτηση-παραίνεση συμβικιπαιδιστή, σε αλληλογραφία που μου έστειλε πριν από καιρό. Αν δει το σημείωμά μου και μπορέσει να καταλάβει ποιος είναι (γιατί η συζήτηση δεν είχε καμιά σχέση με εσένα), ας σημειώσει ότι τον ευχαριστώ πολύ.

Disclaimer απονομής

--Focal Point 20:22, 2 Ιουνίου 2007 (UTC)

Άγιο Φως[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Querido Papyrus:

Το άρθρο για το Άγιο Φως έχει εμπλουτιστεί σημαντικά. Δεν έχω τις ανάλογες θεολογικές γνώσεις και για αυτό δεν μπορώ να κρίνω τα περιεχόμενα του. Ούτε και πρόκειται να το κάνω.

Η μορφή του άρθρου όμως κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου καλή και σε αυτό φταίτε τόσο εσύ όσο και ο pvasileiadis. Το άρθρο έχει καταντήσει τεράστιο και είναι κρίμα γιατί μπορεί να γίνει αρκετά μικρότερο χωρίς να αφαιρεθούν πληροφορίες. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να γραφεί μία σωστή περίληψη. Μέχρι τώρα καλώς η κακώς δεν έχει γίνει. Το λυπηρό είναι ότι δεν φαίνεται να βοηθάς προς αυτή την κατεύθυνση. Μόλις πριν παρατήρησα ότι κάποιος πήγε να γράψει μια περίληψη και εσύ αναίρεσες την αλλαγή, επαναφέροντας την πηγή μέσα στο κείμενο. Είναι κρίμα και το λέω αυτό γνωρίζοντας ότι η περίληψη ήταν λάθος. Είναι κρίμα και για σένα γιατί προφανώς φαίνεται πως δεν ενδιαφέρθηκες για το μέγεθος και τη μορφή του άρθρου (άρα και αυτόν που θα διαβάσει την Βικιπαίδεια), αλλά μόνο το να αποδείξεις στον χρήστη που έγραψε την εν λόγω περίληψη ότι ήταν λάθος. Για αυτό και έβαλες την πηγή φάτσα κάρτα μέσα στο άρθρο. Αυτή η τακτική όμως δεν βοηθάει ούτε τη Βικιπαίδεια ούτε τους αναγνώστες της: οι πηγές φαίνονται ακόμη και αν είναι στο τέλος του άρθρου και εκεί είναι η θέση τους. Θα μπορούσες να είχες διορθώσει την περίληψη (μία γραμμή ήθελε) και να ήταν όλα εντάξει. Δεν το έκανες όμως.

Πιστεύω ότι αν ηρεμήσετε θα μπορέσετε να κάνετε ένα καλύτερο άρθρο το οποίο θα μπορεί να απαντά σε κάποια βασικά ερωτήματα:

  • Τι ονομάζεται Άγιο Φως
  • Ποια είναι η σχετική τελετή στην Ελλάδα
  • Ποια είναι η σχετική τελετή για να έρθει στην Ελλάδα
  • Τι απόψεις υπάρχουν σχετικά με το θαύμα (Εδώ να τονίσω ότι από τις 50000 πηγές που έχετε οι απόψεις είναι 2! Η μία υποστηρίζει ότι είναι θαύμα και η άλλη ότι πρόκειται για τσαρλατάνους. Γράψτε λίγα λόγια και για τις δύο και επειδή όπως φαίνεται το θέμα είναι εκτενές, ενώ για να περιγραφεί το Άγιο Φως σωστά αυτές οι απόψεις είναι απλώς επιμέρους πληροφορίες, μετατοπίστε το συγκεκριμένο βάρος σε ένα άλλο άρθρο).

Να παρακαλέσω επίσης να σταματήσετε να χαρακτηρίζεστε και μετά να λέτε όπως λένε τα μικρά παιδιά "Αυτός άρχισε πρώτος" και "όλα στη μαμά μου", μπορείτε να συνεργαστείτε πράγμα που σημαίνει κάποιος να υποχωρεί πότε-πότε. Θα είναι πιο παραγωγικό το επιχείρημα συγγραφής του άρθρου.

Gracias, --lady 16:01, 6 Ιουνίου 2007 (UTC)


Εκκλησιαστική Ιστορία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Έχω μια φιλόδοξη σκέψη, αλλά φοβάμαι να τη εκφράσω καθότι γίνεται ένας χαλασμός και λυπάμαι πολύ για αυτό. Σκεφτόμουν να ξεκίναγε, με το ανδιαφέρον όποιου, ενα άρθρο με αφορμή την επικεφαλίδα του θέματος. Το λεώ σε σένα και το βασιλειάδη πρώτα, θα το αναφέρω και σε άλλους στην αγορά ως ανοιχτή πρόσκληση. Το ζήτημα είναι να μη γίνει μπάχαλο με τις πηγές, γιατι είναι λεπτό ζήτημα. Τι λες αξίζει τον κόπο ,ή να το εγκαταλείψω ως σκέψη;Το αναφέρω σε σένα, διότι έχεις πολλές γνώσεις, εξ αφορμής οτι η σελίδα παρακολουθείτε και οχι μόνο κοινης πίστης. Το λέω καθαρά γιατι παρακολούθησα και άλλες σελίδες και γίνεται ένας ψιλοχαμός με το βασιλειάδη, αντιλαμβανόμενος το γιατί, όμως εδώ το ζήτημα είναι να γίνει σωστή δουλειά.--Θεοδωρος 12:22, 7 Ιουνίου 2007 (UTC)

  • Στο λήμμα Άγιο Φως άνέφερα το θαύμα του 1517 με τους Αρμένιους. Αν γνωρίζεις και την πηγή που προέρχεται, σε παρακαλώ προσέθεσέ την.
  • Για το άνω λήμμα, σκέφτομαι, αν θες να βοηθήσεις, για την Εκκλησιαστική Ιστορία της ορθοδόξου Εκκλησίας και να μπει σε ενα « κεφάλαιο » εκκλησιαστικής ιστορίας οπου ο καθένας ας αναφέρει την ιστορία της πίστεώς του. Ελπίζω να μην κρατάς κακία σε μενα;.:-)--Θεοδωρος 11:59, 8 Ιουνίου 2007 (UTC)

Έχω δει την ιστορία της εκκλησίας στο άρθρο που μου πρότεινες, απλά πιστεύω σε μια πιο ευρεία αναφορά. Αν βάλω όσα σκέπτομαι σε εκείνο το άρθρο θα γίνει πολύ δυσχρηστο και νομίζω πως ο σκοπός της λειτουργικότητάς του θα χαθεί. Οπότε θα πρότεινα κάτι καινούριο. Τη βοήθειά σου τη χρειάζομαι ειδικά στα έτη μεταξύ 450 και 800 που οι γνώσεις μου είναι ιδιαίτερα περιορισμένες. Βεβαία και πάλι θα σου δώσω συγχαρητήρια για τον πλούτο των γνώσεών σου. Διαβάζω και εγώ, αλλά πιο πολύ στυλ φιλοκαλία ή ευεργετινού και λιγότερο της ιστορίας. Ελπίζω σύντομα να ξεκινήσει το άρθρο αν σε βρίσκει σύμφωνο. Επίσης θα ήθελα για να μπορέσω να έχω και ευρύτερες απόψεις πάνω στο θέμα (έχω υπόψη μου Στεφανίδη και Φειδά Εκκλησιαστική Ιστορία), να προτείνεις και κάποια βιβλία που ίσως χρειαστούν ωστε να τα εχω υπόψη μου.--Θεοδωρος 14:29, 8 Ιουνίου 2007 (UTC)


  • ΟΚ. Προς το παρόν πιο πολύ επεξεργάζομαι τον όγκο, την οργάνωση, τον ιστό ωστε να δημιουργήσω ένα εύχρηστο λήμμα. Πιστεύω σε καμια εβδομάδα να ξεκινήσω και χαίρομαι ιδιαίτερα για τη βοήθειά σου.--Θεοδωρος 07:47, 9 Ιουνίου 2007 (UTC)

Παρέμβαση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δεν έδωσα θάρρος σε απόπειρες βανδαλισμού. Απλώς ξεκαθάρισα οτι ο καθένας μπορεί να παρέμβει σε οποιαδήποτε άρθρο ανεξάρτητα απο τα πιστεύω του. Απλώς διευκρίνισα αυτό το σημείο. Δεν είπα τίποτα παραπάνω. Δεν σχολίασα αν εχεις δίκιο ή άδικο. Υπενθύμισα απλώς το αυτονόητο. Νομίζω οτι δεν θα έπρεπε να σε πειράξει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν πήρα θέση στο ζήτημα. Υπενθύμισα έναν γενικό κανόνα.--Diu 02:18, 16 Ιουνίου 2007 (UTC)

Επιθετικοί/προσβλητικοί χαρακτηρισμοί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στην (πλέον) διαγραμμένη σελίδα Συζήτηση:Συγχωροχάρτι υπάρχει τουλάχιστον δύο κείμενα δικά σου [20:30, 16 Ιουνίου 2007 (UTC), 20:45, 16 Ιουνίου 2007 (UTC)] που κανονικά θα επέβαλαν την φραγή σου. Δεν σου την επιβάλλω τώρα κατόπιν εορτής, αλλά αυτή είναι μια τελευταία προειδοποίηση, στον επόμενο επιθετικό/προσβλητικό χαρακτηρισμό θα υποβληθείς σε φραγή. Geraki 08:42, 18 Ιουνίου 2007 (UTC)

Τελικά και το κατόπιν εορτής έχει νόημα. Τα λέμε αύριο. — Geraki ΣΜ 10:28, 18 Ιουνίου 2007 (UTC)


Η νέα φραγή τριών ημερών επιβάλλεται για την επαναλαμβανόμενη επιθετική αναφορά στο ζήτημα του αίματος σε κάθε δυνατή ευκαιρία και σε άσχετα άρθρα. [1]. Είναι άσχετο με το άρθρο και ο μόνος λόγος που το παρέθεσες ήταν για να επιτεθείς σε αυτή την ομάδα ανθρώπων. Ελπίζω στο μέλλον να αναφέρεσαι μόνο στο άρθρο και σε τρόπους βελτίωσής του. — Geraki ΣΜ 06:53, 21 Ιουνίου 2007 (UTC)

Φραγή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η προηγούμενη φραγή του Badseed πρόκειται να διπλασιαστεί για αυτή την επεξεργασία. --Dada* 08:26, 23 Ιουνίου 2007 (UTC)

Απόψεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τα φώτα σου χρειάζονται στο ζήτημα που αναφέρεται εδώ, σχετικά με την αλλαγή αυτή και αυτή. --Focal Point 07:13, 5 Αυγούστου 2007 (UTC)

Ένταση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Έχεις άποψη, αλλά πειράζει να λες τα ίδια με λιγότερο έντονο τρόπο; Για ποιό λόγο να τσαντίζεται κανείς από τις εκφράσεις και να σου απαντά επί προσωπικού αντί να σου απαντήσει επί του θέματος; Είχες λείψει, καλώς επανήλθες, έστω και έτσι, με φόρα. Καλή συνέχεια.--Focal Point 19:32, 16 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Οι καλύτερες στιγμές μου είναι όταν δεν έχω γράψει κάτι, ή το έχω γράψει (στον υπολογιστή μου) και έχω αφήσει το μισό ή και λιγότερο. Ευχαριστώ για την απάντηση.--Focal Point 19:36, 16 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τα ονόματά τους; [2]. Ευχαριστώ! - Αχρήστης 08:26, 17 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

ξέρεις για τί μιλάω[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τώρα είναι Χριστιανικό σωστό αυτό; Θα σε παρακαλούσα να μην μου απαντήσεις αλλά αν θες να το διαγράψεις.- Αχρήστης 11:26, 17 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

τετραγράμματο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Πάπυρε, από ότι είδα η σελίδα συζήτησης δεν έχει χρησιμοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο. Εφόσον από ότι φαίνεται υπάρχει διαφωνία, θα παρακαλούσα να γίνει μια προσπάθεια αυτή να λυθεί πριν οριστικοποιηθούν τυχόν αλλαγές μέσα στο άρθρο. Σε ευχαριστώ -Αχρήστης 08:38, 19 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Φραγή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στην Συζήτηση:Μάρτυρες του Ιεχωβά η συζήτηση αφορούσε το περιεχόμενο του άρθρου μέχρι να επιτεθείς σε αυτή την τακτική των ΜτΙ, όχι για να βρεθεί μια φόρμουλα αναφοράς στο άρθρο αλλά απλά για να δείξεις ότι έχουν άδικο. Επιθετική λοιπόν η συμπεριφορά, μετά από 24 ώρες μπορείς να δοκιμάσεις με καλύτερο τρόπο την βελτίωση του άρθρου. — Geraki ΣΜ 08:47, 8 Νοεμβρίου 2007 (UTC)


Γνωριμίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δηλ. αυτό το Ημερολόγιο φραγής δείχνει ότι έχω ..."άκρες" στη ΒΠ; (η ερώτηση είναι ρητορική...)

Papyrus 14:11, 9 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Bloody Sunday[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά προτιμώ προς το παρόν να μείνω στο νομικό κομμάτι. Το γιατί ο καθένας συμμορφώνεται ή όχι με τέτοιου είδους θρησκευτικές επιταγές δεν είναι εύκολο να μπει στη ΒΠ. Ιδιαίτερο προσωπικό ενδιαφέρον για το θεολογικό-κοινωνικό θέμα δεν έχω (έχω προσωπική άποψη για το ζήτημα, αλλά δεν ενδιαφέρει τη ΒΠ-δεν είμαστε φόρουμ), με ενδιαφέρουν πιο πολύ τα νομικά ζητήματα που τίθενται και θεωρώ πρόκληση την ισορροπημένη παρουσίαση τέτοιων «φλεγόντων» ζητημάτων. Αν την πετύχουμε, νομίζω κερδίζουμε όλοι σαν άνθρωποι από τη συμμετοχή μας εδώ και μας μένει μια αμυδρή επίγευση δημιουργικής δραστηριότητας (μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι ιδεολόγος ούτε θέλω να αλλάξω τον κόσμο:-))--Αρχίδαμοςμίλα μου 10:59, 12 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Λες;[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γιατί άραγε απευθύνονται στον Papyrus;

χμμμμμμ......

Λες τελικά να γράφει ο Papyrus όλες αυτές τις ανοησίες στο New York Blood Center και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας;

γιατί όχι; Μη σε ξεγελάει

Γι αυτόν ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι αδύνατον......

Papyrus 19:00, 15 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Ορφανό πολυμέσο (Εικόνα:Stayros alex1.gif)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η εικόνα Εικόνα:Stayros alex1.gif που έχετε ανεβάσει, δεν χρησιμοποιείται σε κανένα άρθρο της Βικιπαίδειας. Η Βικιπαίδεια δεν είναι χώρος εναπόθεσης αρχείων, οπότε αν η εικόνα είναι χρήσιμη και αποτελεί κοινό κτήμα ή διανέμεται με μια ελεύθερη άδεια, θα πρέπει να μετακινηθεί στο Wikimedia Commons, ενώ αν η εικόνα δεν είναι χρήσιμη, ή υπάρχει μια καλύτερης ποιότητας εικόνα, ή δεν διανέμεται με ελεύθερη άδεια, παρακαλούμε τοποθετήστε το {{διαγραφή|χωρίς χρήση}} στην περιγραφή της εικόνας. -- Geraki Gerakibot 00:34, 16 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Ορφανό πολυμέσο (Εικόνα:Justus Lipsius De cruce man1.jpg)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η εικόνα Εικόνα:Justus Lipsius De cruce man1.jpg που έχετε ανεβάσει, δεν χρησιμοποιείται σε κανένα άρθρο της Βικιπαίδειας. Η Βικιπαίδεια δεν είναι χώρος εναπόθεσης αρχείων, οπότε αν η εικόνα είναι χρήσιμη και αποτελεί κοινό κτήμα ή διανέμεται με μια ελεύθερη άδεια, θα πρέπει να μετακινηθεί στο Wikimedia Commons, ενώ αν η εικόνα δεν είναι χρήσιμη, ή υπάρχει μια καλύτερης ποιότητας εικόνα, ή δεν διανέμεται με ελεύθερη άδεια, παρακαλούμε τοποθετήστε το {{διαγραφή|χωρίς χρήση}} στην περιγραφή της εικόνας. -- Geraki 00:39, 16 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Ορφανό πολυμέσο (Εικόνα:Lipsius jesus.jpg)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η εικόνα Εικόνα:Lipsius jesus.jpg που έχετε ανεβάσει, δεν χρησιμοποιείται σε κανένα άρθρο της Βικιπαίδειας. Η Βικιπαίδεια δεν είναι χώρος εναπόθεσης αρχείων, οπότε αν η εικόνα είναι χρήσιμη και αποτελεί κοινό κτήμα ή διανέμεται με μια ελεύθερη άδεια, θα πρέπει να μετακινηθεί στο Wikimedia Commons, ενώ αν η εικόνα δεν είναι χρήσιμη, ή υπάρχει μια καλύτερης ποιότητας εικόνα, ή δεν διανέμεται με ελεύθερη άδεια, παρακαλούμε τοποθετήστε το {{διαγραφή|χωρίς χρήση}} στην περιγραφή της εικόνας. -- Geraki 00:39, 16 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Ορφανό πολυμέσο (Εικόνα:Lipsius simplex.jpg)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η εικόνα Εικόνα:Lipsius simplex.jpg που έχετε ανεβάσει, δεν χρησιμοποιείται σε κανένα άρθρο της Βικιπαίδειας. Η Βικιπαίδεια δεν είναι χώρος εναπόθεσης αρχείων, οπότε αν η εικόνα είναι χρήσιμη και αποτελεί κοινό κτήμα ή διανέμεται με μια ελεύθερη άδεια, θα πρέπει να μετακινηθεί στο Wikimedia Commons, ενώ αν η εικόνα δεν είναι χρήσιμη, ή υπάρχει μια καλύτερης ποιότητας εικόνα, ή δεν διανέμεται με ελεύθερη άδεια, παρακαλούμε τοποθετήστε το {{διαγραφή|χωρίς χρήση}} στην περιγραφή της εικόνας. -- Geraki 00:39, 16 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Ορφανό πολυμέσο (Εικόνα:Justus Lipsius yoke.jpg)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η εικόνα Εικόνα:Justus Lipsius yoke.jpg που έχετε ανεβάσει, δεν χρησιμοποιείται σε κανένα άρθρο της Βικιπαίδειας. Η Βικιπαίδεια δεν είναι χώρος εναπόθεσης αρχείων, οπότε αν η εικόνα είναι χρήσιμη και αποτελεί κοινό κτήμα ή διανέμεται με μια ελεύθερη άδεια, θα πρέπει να μετακινηθεί στο Wikimedia Commons, ενώ αν η εικόνα δεν είναι χρήσιμη, ή υπάρχει μια καλύτερης ποιότητας εικόνα, ή δεν διανέμεται με ελεύθερη άδεια, παρακαλούμε τοποθετήστε το {{διαγραφή|χωρίς χρήση}} στην περιγραφή της εικόνας. -- Geraki 00:40, 16 Ιανουαρίου 2008 (UTC)


Τραγούδι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα
εσύ που δίνεις κωδικό στο edunet,
για λίγες ώρες, κάθε εβδομάδα,
μου φτάνουν για να κάνω ζαβολιές.

Papyrus 13:37, 5 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Απόντες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ναι, έχει αποχωρήσει εδώ και κάμποσο καιρό. Όταν ένας σημαντικός συντάκτης αποχωρεί χωρίς εξηγήσεις, οι λόγοι είτε δεν μας αφορούν, είτε δεν μας κολακεύουν. Στην περίπτωση του Dr. πιστεύω ότι συμβαίνει το πρώτο, και κάποια στιγμή θα τον ξαναδούμε να συνεισφέρει - Badseed απάντηση 21:54, 5 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)


Φραγή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αν μετά τη φραγή επιτρέπεται edit μόνο στη σελίδα συζήτησης, θα πρέπει να διορθωθεί ανάλογα η φράση:

"Χρήστες που θεωρούν πως γίνεται μονόπλευρη ή εν γένει κακή εφαρμογή του δικαιώματος φραγής των διαχειριστών, μπορούν να απευθύνονται στο σημειωματάριο των διαχειριστών.


Η φράση αυτή δείχνει ότι στο "Σημειωματάριο" πρέπει να γίνονται οι αναφορές.

67.159.44.137 09:21, 12 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

ΟΚ Λάθος μου--ΗΠΣΤΓ 14:15, 12 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)