Συζήτηση χρήστη:Stheoxaris

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(eo) Bonvenon
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(it) Benvenuto
(pt) Βem-vindo
(ru) Добро пожаловать

Stheoxaris, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Οδηγός για νέους χρήστες
Εγχειρίδιο χρήσης του νέου επεξεργαστή κειμένων

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 

Παρακαλώ μην αφαιρείτε τεκμηριωμένο περιεχόμενο. Βρείτε άλλη τεκμηρίωση και παραθέστε την--Kalogeropoulos (συζήτηση) 12:30, 17 Μαΐου 2017 (UTC)

Stop hand.svg

Έχεις ήδη κάνει τρεις επαναφορές στο λήμμα Νικόλαος Υψηλάντης. Διακινδυνεύεις να παραβείς τον κανόνα των τριών επαναφορών. Σταμάτα να επαναφέρεις το λήμμα, διαφορετικά θα υποστείς φραγή. Μπορείς να συζητήσεις τις αλλαγές στη σελίδα συζήτησης του λήμματος. Υπάρχουν βιβλιογραφικές πηγές που τεκμηριώνουν την προσθήκη. Μελετήστε την πολιτική της επαληθευσημότητας και μην αφαιρείτε τεκμηριωμένο κείμενο από το λήμμα.—Corleone μη τα μασάς!@ 12:46, 17 Μαΐου 2017 (UTC)

Σε μια εγκυκλοπαίδεια δεν μπορείτε να κάνετε σχολιασμό των πηγών, κρίνοντας αυτές ανεπαρκείς. Η συνεισφορά κάθε χρήστη θα πρέπει να είναι ουδέτερη, και να αφήνει στον αναγνώστη να αποφασίσει για το τι ισχύει. Η Βικιπαίδεια μεταφέρει γνώση, και όχι προσωπικές απόψεις των συντακτών της.--Texniths (συζήτηση) 16:43, 17 Μαΐου 2017 (UTC)