Συζήτηση χρήστη:Pamitsia

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(en) Welcome
(de) Willkommen
(fr) Bienvenue
(es) Bienvenido
(ru) Добро пожаловать
(eo) Bonvenon

Pamitsia, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου είναι χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --Κωνσταντίνος13πες μου 10:21, 7 Σεπτεμβρίου 2013 (UTC)

Καλωσόρισες και από μένα, για να γίνει εισαγωγή ιστορικού πρέπει να έχεις μεταφράσει το λήμμα. --C Messier 17:37, 4 Οκτωβρίου 2013 (UTC)

Το Αρχείο:Transavia-PH-HZV-737-8K2-2.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Η εικόνα ή τo αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:Transavia-PH-HZV-737-8K2-2.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει πινακίδα σήμανσης άδειας χρήσης. Η παρουσία πινακίδας σήμανσης σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, δε σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητες οι πληροφορίες για την πηγή του αρχείου, καθώς οι περισσότερες άδειες ελεύθερης χρήσης απαιτούν την αναφορά του δημιουργού. Ακόμη, όμως, και σε αρχεία χωρίς πνευματικά δικαιώματα, η καταγραφή της πηγής τους μπορεί να επιβεβαιώσει την εύλογη ή ελεύθερη χρήση τους, ώστε να μη διαγραφούν λόγω αμφιβολίας. Αν ενδιαφέρεσαι για τη διατήρησή του, συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ. ——ΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 19:57, 14 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)

Το Αρχείο:Tefaa 001 medium.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Η εικόνα ή τo αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:Tefaa 001 medium.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει πινακίδα σήμανσης άδειας χρήσης. Η παρουσία πινακίδας σήμανσης σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, δε σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητες οι πληροφορίες για την πηγή του αρχείου, καθώς οι περισσότερες άδειες ελεύθερης χρήσης απαιτούν την αναφορά του δημιουργού. Ακόμη, όμως, και σε αρχεία χωρίς πνευματικά δικαιώματα, η καταγραφή της πηγής τους μπορεί να επιβεβαιώσει την εύλογη ή ελεύθερη χρήση τους, ώστε να μη διαγραφούν λόγω αμφιβολίας. Αν ενδιαφέρεσαι για τη διατήρησή του, συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ. —Atlantia talk 07:27, 6 Μαρτίου 2015 (UTC)

Το ίδιο ισχύει και για το Αρχείο:Uthessalias.jpg. Atlantia talk 07:28, 6 Μαρτίου 2015 (UTC)

Οι εικόνες και δη τα εμπορικά ή άλλα σήματα δεν είναι ελεύθερα δικαιωμάτων. Επίσης, δεν κατανοώ για ποιό λόγο αφαίρεσες σήματα που είχαν τη σωστή άδεια για να επιβάλλεις τα δικά σου. Η επεξεργασία σου στο ΕΑΠ αναιρέθηκε, γιατί αφαίρεσες τεκμηρίωση--Kalogeropoulos (συζήτηση) 21:03, 9 Μαρτίου 2015 (UTC)


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. Τα σχόλια και όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας © 2003 Δυστυχώς δεν είναι ελεύθερα--Kalogeropoulos (συζήτηση) 21:12, 9 Μαρτίου 2015 (UTC)