Συζήτηση χρήστη:Mokissos

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Welcome (en)
Bienvenue (fr)
Willkommen (de)

Mokissos, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --Diamond 11:47, 18 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Εικόνα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Η σωστή σύνταξη για την εικόνα στο άρθρο είναι [[Εικόνα:Mikali.jpg|thumb|right|250px|Μυκάλη ΙΙ’. Μετονομάστηκε σε Κανονιοφόρος ‘Β’. Ιδίου τύπου κανονιοφόροι ‘Α’, ‘Γ’,’Δ’]] (αυτή χρησιμοποίησα εγώ, φυσικά μπορείς να την αλλάξεις). Να ρωτήσω, από που προέρχεται η εικόνα και (αν ξέρεις) αν είναι κάτω από κοπυράιτ; Είναι πληροφορίες που πρέπει να υπάρχουν για να δούμε αν θα την κρατήσουμε. Φιλικά Badseed απάντηση 23:57, 23 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Πολεμικό Ναυτικό[επεξεργασία κώδικα]

Καθότι είσαι τακτικός συντάκτης σχετικών άρθρων, να σε ενημερώσω ότι προτίθεμαι να αλλάξω την παρούσα κατάσταση όπου ο όρος Πολεμικό Ναυτικό ανακατευθύνει στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Ο όρος θα πρέπει κανονικά να αναφέρεται στο Πολεμικό Ναυτικό σαν έννοια ανά τον κόσμο, όπως το αντίστοιχο αγγλόγλωσσο άρθρο. Επειδή έχεις χρησιμοποιήσει σε πολλά άρθρα σου την ανακατεύθυνση, σε ενημερώνω ώστε στο μέλλον να χρησιμοποιείς τον απευθείας σύνδεσμο. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 11:29, 17 Δεκεμβρίου 2008 (UTC)

Επικοινωνία[επεξεργασία κώδικα]

Βλέπω ότι έχεις πολύ καιρό να συνεισφέρεις αλλά καθώς δεν έχεις καταχωρήσει email αφήνω το μήνυμα εδώ. Παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου μέσω του δικού μου email για πολύ σοβαρό λόγο. --geraki Talk 13:23, 9 Μαΐου 2011 (UTC)

Ατμόπλοιο Όθων/Αθήναι[επεξεργασία κώδικα]

Χαίρετε ! Λέγομαι Λάμπρος Σκαρτσής και γράφω κυρίως στην Αγγλική Wikipedia. Την εποχή αυτή κάνω έρευνα πάνω σε ελληνικής ναυπήγησης πλοία, και βλέπω ότι έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά σε σχετικό αντικείμενο. Το "Όθων" (μετέπειτα "Αθήναι") είναι ένα πλοίο εξαιρετικής σημασίας για τη βιομηχανική μας ιστορία, και κάποια απεικόνισή του θα είχε τεράστια αξία. Είχε εκφρασθεί η άποψη ότι η εικόνα που έχετε αναρτήσει στο Άρθρο Αθήναι Ι (Ατμόπλοιο) είναι του "Βασιλεύς Όθων", μετέπειτα "Πατρίς", Αγγλικής Ναυπήγησης, του 1860. Δείτε και εδώ

Σε περίπτωση που έχετε κάτι περισσότερο για απεικόνιση του "Όθων/Αθήναι" του 1837-8, ή άλλου πλοίου του 19ου αι. ελληνικής ναυπήγησης, σας παρακαλώ θερμά να επικοινωνήσουμε στο πεδίο επικοινωνίας χρήστη (Skartsis). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με Εκτίμηση, Skartsis 15:47, 23 Οκτωβρίου 2011 (UTC) Διορθ 12/11/2011, καθώς έχω ενδείξεις ότι μπορεί να είναι η σωστή εικόνα, αμφισβητώντας τα περί του "Πατρίς" που αναφέρονται σε άλλες πηγές.

και επανέρχομαι απολογούμενος (μετά από αρκετή έρευνα), αφού πλέον είναι σίγουρο ότι ο ισχυρισμός ότι η εικόνα αναπαριστά το "Όθων"/"Πατρίς" δεν είναι σωστός. Skartsis 10:33, 15 Νοεμβρίου 2011 (UTC)

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Mokissos, το λήμμα Γουλανδρής Ι (περιπολικό) που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις με την άποψή σου και κατάθεση επιπλέον πληροφοριών στην σχετική συζήτηση. Πιθανώς να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. --C Messier 17:22, 23 Ιουνίου 2016 (UTC)

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Mokissos, το λήμμα Δολιανά (ακταιωρός) που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις με την άποψή σου και κατάθεση επιπλέον πληροφοριών στη σχετική συζήτηση. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη.—Texniths (συζήτηση) 10:15, 9 Μαΐου 2018 (UTC)