Συζήτηση χρήστη:Logi cien

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Logi cien, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! —Corleone μη τα μασάς!@ 11:56, 19 Μαΐου 2015 (UTC)[απάντηση]

Καλωσόρισμα στο μάθημα[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια![επεξεργασία κώδικα]

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου λήμματος μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στην Κατηγορία:Βικιπαίδεια για άρθρα που αφορούν την Βικιπαίδεια, την λειτουργία της και τους "κανόνες" που όλοι οι χρήστες και συγγραφείς ακολουθούν. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστοχώρο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Μερικές ιδέες[επεξεργασία κώδικα]

Εγχειρίδιο χρήσης του νέου επεξεργαστή κειμένων
Εγχειρίδιο χρήσης του νέου επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός για νέους χρήστες
Οδηγός για νέους χρήστες
Εισαγωγή στη Βικιπαίδεια
Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:
  • Δες την Βοήθεια:VisualEditor. Πρόκειται για ένα νέο σύστημα επεξεργασίας που ακόμη αναπτύσσεται.
  • Μπορείτε να πειραματιστείς στο πρόχειρο.
  • Πάτησε στο κουμπί «Επεξεργασία κώδικα» σε μια σελίδα, για να δεις πως έκαναν κάτι οι άλλοι χρήστες ή για να δεις πως δουλεύει εσωτερικά το σύστημα μορφοποίησης.
  • Μπορείς να υπογράφεις χρησιμοποιώντας τέσσερις περισπωμένες, έτσι: ~~~~. Αυτό εμφανίζει το όνομα χρήστη σου, και την ημερομηνία και ώρα που υπόγραψες το μήνυμα. Πάντα να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης, ποτέ μην υπογράφεις στα λήμματα.
  • Χρησιμοποίησε την βοήθεια για ότι απορία έχεις.
  • Αν χρειάζεσαι κάποια ιδέα για να ασχοληθείς με κάτι, δες στα προτεινόμενα θέματα. Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι από εκεί, δες πώς να δημιουργήσεις μια σελίδα.

Μην ανησυχείς και μην φοβάσαι για τίποτε. Κι εγώ ήμουν ένας άσχετος όταν ξεκίνησα.

Σου εύχομαι καλή συμμετοχή!

Σχετικά με την εργασία[επεξεργασία κώδικα]

Η σελίδα του μαθήματος είναι Education Program:Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης/Μαθηματικό (2015).

Κάποιοι από εσάς έχουν ξεκινήσει ήδη και τα πηγαίνουν περίφημα! Όσοι χρειάζονται βοήθεια μπορούν να απευθύνονται σε εμένα, τον κ. Μπράτσα ή τους Ambassadors. Όταν στέλνετε μηνύματα, καλό είναι να αναφέρετε και το όνομα χρήστη σας και το λήμμα με το οποίο ασχολείστε, για να καταλάβουμε καλύτερα τι σας προβληματίζει.

Υπενθυμίζω ότι μπορείτε να μεταφράζετε ένα λήμμα κομμάτι-κομμάτι. Δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε κείμενο στα αγγλικά (οι παλιοί βικιπαιδιστές έχουμε μια "αλλεργία" σε αυτό, καθώς δείχνει προχειρότητα). Για μια μικρή βοήθεια, για όσους ξεκινούν τώρα και όσους κάνουν επεξεργασία μέσα από τον VisualEditor, υπάρχει το βίντεο που βλέπετε δεξιά, καθώς και άλλο ένα για την Αντιγραφή λήμματος από αγγλική βικιπαίδεια σε ελληνική

Καλή συνέχεια! —geraki (συζήτηση) 11:25, 20 Μαΐου 2015 (UTC)[απάντηση]