Συζήτηση χρήστη:Leganorth

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Leganorth, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια!

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου λήμματος μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στην Κατηγορία:Βικιπαίδεια για σελίδες που αφορούν την ίδια τη Βικιπαίδεια, την λειτουργία της και τους "κανόνες" που όλοι οι χρήστες και συγγραφείς ακολουθούν. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστοχώρο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Εισαγωγή στη Βικιπαίδεια
Μερικές ιδέες
Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:

Μπορείς να με ρωτήσεις ότι χρειάζεσαι στη δική μου σελίδα συζήτησης. Μην ανησυχείς και μην φοβάσαι για τίποτε. Κι εγώ ήμουν ένας άσχετος όταν ξεκίνησα.

Σου εύχομαι καλή συμμετοχή!geraki (συζήτηση) 00:01, 31 Μαΐου 2019 (UTC)

Φραγή[επεξεργασία κώδικα]

Για τις ξεκάθαρες νομικές απειλές στη συζήτηση του χρήστη CubicStar φραγή μιας ημέρας. Αν επαναληφθούν παρόμοιες απειλές, καθώς και φράσεις "Δέν μέ ένδιαφέρει έπίσης τό έάν είναι ή όχι άνεκτές άπό τήν Wikipedia" η φραγή θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Αν δεν σε ενδιαφέρει "τι είναι ανεκτό και τι όχι" από τη Βικιπαίδεια, δεν έχεις παρά να σταματήσεις να γράφεις σε αυτήν. Η Βικιπαίδεια έχει πολιτική, την οποίαν οφείλουν να σέβονται και να τηρούν όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτήν. --Ttzavarasσυζήτηση 20:44, 3 Ιουνίου 2019 (UTC)

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Leganorth, το λήμμα Βόρεια Λέγκα που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για γρήγορη διαγραφή για τον ακόλουθο λόγο: αναδημιουργία μη εγκυκλοπαιδικής σελίδας -τρολιά. Εάν είσαι σίγουρος ότι το λήμμα ακολουθεί την πολιτική και δεν περιλαμβάνεται στα κριτήρια γρήγορης διαγραφής, μπορείς να πεις τη γνώμη σου στη σελίδα συζήτησης του λήμματος. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. εγκυκλοπαιδικότητα ή προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. —Chalk19 (συζήτηση) 21:58, 14 Ιουνίου 2019 (UTC)

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Leganorth, το λήμμα Κράμμα που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για γρήγορη διαγραφή για τον ακόλουθο λόγο: Αναδημιουργία τρολιάς. Εάν είσαι σίγουρος ότι το λήμμα ακολουθεί την πολιτική και δεν περιλαμβάνεται στα κριτήρια γρήγορης διαγραφής, μπορείς να πεις τη γνώμη σου στη σελίδα συζήτησης του λήμματος. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. εγκυκλοπαιδικότητα ή προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. —Chalk19 (συζήτηση) 21:58, 14 Ιουνίου 2019 (UTC)

Φραγή[επεξεργασία κώδικα]

Όπως σας έχει εξηγηθεί παραπάνω, στη Βικιπαίδεια δεν γίνονται ανεκτές απειλές ή δυνητικές απειλές εναντίον χρηστών της. Εφόσον επιθυμείτε να συνεισφέρετε, θα το κάνετε με τους κανόνες της Βικιπαίδειας και όχι με απειλές. Δεδομένου ότι το έχετε επαναλάβει, ο λογαριασμός σας φράσσεται για τρεις ημέρες αυτή τη φορά. Αν συνεχίσετε να μην σέβεστε τους κανόνες της Βικιπαίδειας, τότε απλά δε θα σας επιτραπεί να συνεισφέρετε εδώ. --Focal Point 17:30, 16 Ιουνίου 2019 (UTC)

Διαβάστε την πολιτική και προσπαθήστε να πείσετε για την δημιουργία του λήμματος που επιθυμείτε, με βάση την πολιτική της Βικιπαίδειας. Με αυτό τον τρόπο μπορεί και να το καταφέρετε. --Focal Point 17:32, 16 Ιουνίου 2019 (UTC)