Συζήτηση χρήστη:Konstantinos Alexandrou

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Konstantinos Alexandrou, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια!

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου λήμματος μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στην Κατηγορία:Βικιπαίδεια για άρθρα που αφορούν την Βικιπαίδεια, την λειτουργία της και τους "κανόνες" που όλοι οι χρήστες και συγγραφείς ακολουθούν. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστοχώρο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Μερικές ιδέες
Εγχειρίδιο χρήσης του νέου επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός για νέους χρήστες
Εισαγωγή στη Βικιπαίδεια
Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:
  • Δες την Βοήθεια:VisualEditor.
  • Μπορείς να πειραματιστείς στο πρόχειρο.
  • Πάτησε στο κουμπί «Επεξεργασία κώδικα» σε μια σελίδα, για να δεις πως έκαναν κάτι οι άλλοι χρήστες ή για να δεις πως δουλεύει εσωτερικά το σύστημα μορφοποίησης.
  • Μπορείς να υπογράφεις χρησιμοποιώντας τέσσερις περισπωμένες, έτσι: ~~~~. Αυτό εμφανίζει το όνομα χρήστη σου, και την ημερομηνία και ώρα που υπόγραψες το μήνυμα. Πάντα να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης, ποτέ μην υπογράφεις στα λήμματα.
  • Χρησιμοποίησε την βοήθεια για ό,τι απορία έχεις.

Μπορείς να με ρωτήσεις ότι χρειάζεσαι στη δική μου σελίδα συζήτησης. Μην ανησυχείς και μην φοβάσαι για τίποτε. Κι εγώ ήμουν ένας άσχετος όταν ξεκίνησα.

Σου εύχομαι καλή συμμετοχή! -geraki (συζήτηση) 15:48, 26 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Απόκριες[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Αναίρεσα τις συνεισφορές σου στο λήμμα απόκριες, γιατί οι προσθήκες που γίνονται στη Βικιπαίδεια πρέπει να στηρίζονται από αξιόπιστες πηγές. Μπορείς να επαναφέρεις το κείμενο φέρνοντας πηγές που το στηρίζουν, ενώ καλό είναι να ρίξεις μια ματιά στους συνδέσμους παραπάνω. Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Κόκκινος Ποταμός συζήτηση 09:09, 2 Νοεμβρίου 2016 (UTC)

Γενικός Γραμματέας Αποσυγκεντρωμένης Διοίκησης[επεξεργασία κώδικα]

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ {{subst:BASEPAGENAME}}, το λήμμα Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για γρήγορη διαγραφή για τον ακόλουθο λόγο: εγκυκλοπαιδικότητα. Εάν είσαι σίγουρος ότι το λήμμα ακολουθεί την πολιτική και δεν περιλαμβάνεται στα κριτήρια γρήγορης διαγραφής, μπορείς να πεις τη γνώμη σου στη σελίδα συζήτησης του λήμματος. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. εγκυκλοπαιδικότητα ή προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη.

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Konstantinos Alexandrou, το λήμμα Βάση του δεδουλευμένου που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για γρήγορη διαγραφή για τον ακόλουθο λόγο: copy paste από εδώ. Εάν είσαι σίγουρος ότι το λήμμα ακολουθεί την πολιτική και δεν περιλαμβάνεται στα κριτήρια γρήγορης διαγραφής, μπορείς να πεις τη γνώμη σου στη σελίδα συζήτησης του λήμματος. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. εγκυκλοπαιδικότητα ή προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. — Τζερόνυμοσυντυχάννουμε 10:32, 28 Μαρτίου 2018 (UTC)


Λήμματα οικονομικών όρων[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλούμε μην μεταφέρετε υλικό από ιστοσελίδες με πνευματικά δικαιώματα γιατί αυτό απαγορεύεται από τους κανονισμούς της Βικιπαίδειας και θα διαγράφεται. --cubic[*]star 07:18, 27 Απριλίου 2018 (UTC)