Συζήτηση χρήστη:D koutrou

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(eo) Bonvenon
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(it) Benvenuto
(pt) Βem-vindo
(ru) Добро пожаловать

D koutrou, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Οδηγός για νέους χρήστες
Εγχειρίδιο χρήσης του νέου επεξεργαστή κειμένων

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! Gts-tg (συζήτηση) 02:33, 28 Απριλίου 2017 (UTC)

Το Αρχείο:ΓΒουγιουκλάκης.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:ΓΒουγιουκλάκης.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή του. Είναι απαραίτητο να αναφέρεις τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων του αρχείου ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεσαι για την διατήρησή του συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Οδηγίες και παραδείγματα συμπλήρωσης υπάρχουν σε αυτή τη σελίδα. Ευχαριστώ.—MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:33, 5 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Η εικόνα διαγράφηκε. Η ισοτσελίδα αναφέρει ξεκάθαρα © 2016 Τμήμα Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ. Ούτως η αλλιώς τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο φωτογράφο-δημιουργό εκτός αν τα έχει παραχωρήσει.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:45, 5 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Πριν ανεβάσετε ξανά τη φωτογραφία, διαβάστε τις σελίδες Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων και Βικιπαίδεια:Πολιτική χρήσης εικόνων.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:59, 5 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Αρχείο:G.Vougiouklakis 1.jpg. Πώς αποδεικνύεται ότι ο δημιουργός διανέμει την εικόνα με την επιλιγείσα άδεια;--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 16:54, 22 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Τρομερή επιχειρηματολογία. Διάβαστε παρακαλώ την πολιτική. Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων, Βικιπαίδεια:Πολιτική χρήσης εικόνων και Βικιπαίδεια:Φραγή. Την επόμενη φορά που θα απευθυνθείτε με αυτό τον τρόπο σε εθελοντή θα φραγεί ο λογαριασμός σας. Αν δεν υπάρξει αιτιολόγηση της άδειας χρήσης η εικόνα θα διαγραφεί βάσει της πολιτικής του εγχειρήματος.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 19:29, 22 Οκτωβρίου 2019 (UTC)