Συζήτηση χρήστη:Barba' s

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Barba' s, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια!  — Geraki ΣΜ 14:11, 20 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)

Αν η φωτό είναι δική σου, γράψε το, δείχνει ποιός έχει τα πνευματικά δικαιώματα. Καλές συνεισφορές Μπάρμπα'ς --Focal Point 18:40, 21 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Συμπληρώνω:
...γράψε το στη σελίδα της εικόνας αντί για τη σελίδα της συζήτησης...λίγο ενοχλητικά αυτά τα θέματα, αλλά αναγκαία... --Focal Point 09:05, 22 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)

Οι εικόνες στο Ναύσταθμος Σαλαμίνας προέρχονται από ένα βιβλίο. Τις ανέβασε ο χρήστης Α.Τ. κ δεν ξέρουμε αν υπάρχει άδεια για τη χρήση τους, οπότε δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα δικαιώματά τους. Ευχαριστώ - Badseed απάντηση 16:38, 22 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)

Αυτό που εννοώ είναι ότι οι φωτογραφίες αυτές είναι δημιούργημα κάποιου. Αυτός ο κάποιος κατά τον ελληνικό νόμο έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το που και πως θα χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες του, και όταν πεθάνει τα δημιουργήματά του συνεχίζουν να προστατεύονται από δικαιώματα για 70 χρόνια μετά το θάνατό του. Επομένως, αν δν είναι ξεκάθαρο σε ποιον ανήκουν τα δικαιώματα ή/και δεν πάρουμε άδεια για τη χρήση τους, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εδώ. Ο λόγος είναι ότι το περιεχόμενο της Βικιπαίδειας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα από όλους και συνεπώς πρέπει να είναι ελεύθερο τέτοιων περιορισμών. Μπορούμε ίσως να κρατήσουμε μια από αυτές, αλλά όχι περισσότερες. Διαβάστε και την Πολιτική χρήσης εικόνων. Ευχαριστώ - Badseed απάντηση

Σαλαμίνα[επεξεργασία κώδικα]

Φαντάζομαι πως κατάλαβες ότι δεν αποφασίζουν έτσι απλά οι διαχειριστές ποιο άρθρο θα μπει στην Κύρια Σελίδα. — Geraki ΣΜ 11:19, 18 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Ευχαριστώ για το μήνυμα. Το έγραψες σε λάθος μέρος, έπρεπε να το βάλεις στο συζήτηση, όχι εκεί. Τα άρθρα που μπαίνουν στην πρώτη σελίδα, μπαίνουν μόνο όταν ψηφιστούν στη Βικιπαίδεια:Επιλεγμένα άρθρα. Δε συμβουλεύω να προτείνεις το άρθρο μόνος σου. Καλύτερο είναι να προτείνεις άρθρα στα οποία δεν έχεις συνεισφέρει σημαντικά. Αλλιώς είναι τραυματική εμπειρία. Θα μπορούσες όμως να το προτείνεις για κριτική στο Βικιπαίδεια:Κριτική άρθρων. Τραυματική εμπειρία και αυτή, αλλά πολύ λιγότερο γιατί τουλάχιστο το περιμένεις και βελτιώνεται το άρθρο.--Focal Point 17:05, 19 Οκτωβρίου 2007 (UTC)