Συζήτηση χρήστη:Athina theama

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Athina theama, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 

Athens Badminton Theater[επεξεργασία κώδικα]

Με βάση την πολιτική του εγχειρήματος:

Η Βικιπαίδεια δεν είναι υπηρεσία διαφήμισης. Άρθρα προβολής σχετικά με τον εαυτό σας, τους φίλους σας, την εταιρεία ή τα προϊόντα σας, ή άρθρα που δημιουργούνται ως μέρος μιας εκστρατείας προβολής, θα διαγράφονται σύμφωνα με την πολιτική διαγραφής. Διαβάστε για την σύγκρουση ενδιαφέροντος.

Επίσης το άρθρο δεν μπορεί να παραμείνει γιατί δνε τεκμηριώνεται η εγκυκλοπαιδικότητά του. Τι σημαντικό έχει δηλαδή αυτός ο πολυχώρος ώστε να πρέπει να έχει λήμμα σε μία εγκυκλοπαίδεια;--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 09:35, 19 Μαΐου 2009 (UTC)[απάντηση]


Προς τους Διαχειριστές του ελληνικού τμήματος της wikipedia
Καλησπέρα,
Διάβασα για την πολιτική διαγραφής, τη σύγκρουση ενδιαφέροντος, την εγκυκλοπαιδικότητα και συνειδητοποίησα ότι κάποιο σχετικό άρθρα δεν θα πρέπει να είναι διαφημιστικό και επιπλέον θα πρέπει να αποτελεί ουσιαστική και ενδιαφέρουσα πληροφορία για τους πιθανούς αναγνώστες.
Επαναλαμβάνοντας κάποιες απ’ τις σκέψεις μου και ελπίζοντας να δίνουμε το πραγματικό στίγμα του εγχειρήματός μας, θα ήθελα να γνωρίζεται πως χρησιμοποιώντας την Wikipedia καθημερινά σαν ένα από τα πιο βασικά εργαλεία πληροφόρησης μας, ενδιαφερόμαστε να δημιουργήσουμε ένα προφίλ για το Athens Badminton Theater ως μέσο αντικειμενικής, ουδέτερης ενημέρωσης και μόνο πληροφοριακής χρήσης.
Κάτι αντίστοιχο αποτελεί πάγια και βασική πρακτική την οποία η Wikipedia διεθνώς φαίνεται να υποστηρίζει και να φιλοξενεί.
Σας παραθέτω μερικά μόνο από τα παραδείγματα που μας ώθησαν στο να κάνουμε αυτή την ενέργεια. (να σημειωθεί ότι πολύ από τους παρατιθέμενους πολυχώρους δεν είναι μη-κυβερνητικοί ή μη-κερδοσκοπικοί αλλά προσπάθειες του ιδιωτικού τομέα που προσφέρουν πολλά στην πολιτιστική δραστηριότητα των πόλεων που βρίσκονται):

Στο Θέατρο Badminton γίνεται με πολύ κόπο μια αντίστοιχα μεγάλη προσπάθεια η οποία έχει πολύ μεγάλο αντίκρισμα και η προσφορά της αναγνωρίζεται ολοένα και περισσότερο από:

  • τους τρεις όμορους Δήμους,
  • τις εκατοντάδες χιλιάδων που επισκέπτονται τον πολυχώρο,
  • τη Διεθνή καλλιτεχνική αγορά η οποία στο πολύ άμεσο παρελθόν αρνούταν να αντιμετωπίσει σοβαρά την Ελλάδα ελλείψει αντίστοιχων υποδομών (και εις βάρος όλου του ελληνικού κοινού - κάτι που ευτυχώς φαίνεται να αλλάζει) και τέλος από
  • την πολιτική ηγεσία η οποία φέρει σαν περίλαμπρο και μόνο παράδειγμα ουσιαστικής αξιοποίησης των Ολυμπιακών Ακινήτων που αποτελούν δημόσια κληρονομιά, το παράδειγμα του θεάτρου μας.

Γνωρίζω ότι η δημοτικότητα ή άλλα σχετικά στοιχεία δεν αποτελούν ακραιφνή κριτήρια σημαντικότητας, αλλά αναφέρει η σχετική wiki-οδηγία ότι λαμβάνονται υπόψη.
Όπως επίσης και η χρηστικότητα και η ουσιαστική συνεισφορά.

Τώρα, αναφορικά με αναφορές σε έγκυρα άρθρα, κλαδικό Τύπο και άλλες σχετικές έγκυρες πηγές, θα ήθελα να σας πω ότι ολοένα και περισσότερο η σχετική ομάδα πηγών κάνει αναφορές (ενθουσιώδεις ή ενθαρρυντικές την πλειοψηφία των φορών) και με χαρά θα σας παρέθετα αν μου ζητούσατε όλη τη σχετική αποδελτίωση [από έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο (και πολλές και έγκυρες εφημερίδες), από τηλεοπτικά αφιερώματα (μεταξύ άλλων και της κρατικής τηλεόρασης) καθώς και τις περιπτώσεις σχετικών ενασχολήσεων του ραδιόφωνου.

Επίσης, στοιχείο εγκυκλοπαιδικότητας, επαληθευσιμότητας και ουδετερότητας θα μπορούσε να θεωρηθεί η πρόσφατη έρευνα που έγινε με αντικείμενο τη δραστηριότητα του Badminton από την Metron Analysis και τα πορίσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στον Τύπο (επισυνάπτεται άρθρο).
Ωστόσο σας επισυνάπτω ενδεικτικά άρθρα από prints σε word.docs.

Συν τοις άλλοις, πέρα από το κλαδικό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για τους δημοσιογράφους:

  • του καλλιτεχνικού/ πολιτιστικού,
  • του real estate,
  • του οικονομικού/ αναπτυξιακού,
  • του τουριστικού και
  • του πολιτικού,
πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ουσία και προσφορά αναγνωρίζεται και από τον χώρο του συνεδριακού τουρισμού που είναι ένα πολύ μεγάλο και παθόν κομμάτι και που μας αντιμετωπίζει επίσης ως αισιόδοξο παράδειγμα και βοηθητικότατη προσπάθεια. (το ερχόμενο τεύχος του Μαΐου του πλέον αναγνωρισμένου κλαδικού περιοδικού του meeting industry «Exhibit & Event» θα μας έχει ολόκληρο αφιέρωμα καθώς και εξώφυλλο και μόλις μας έστειλαν την ηλεκτρονική του μορφή που μπορείτε να δείτε στο http://exhibit-event.libropage.com/edition/fyQLl2 ), καθώς υποστήριξη θα έχουμε και από τον κλαδικό εκδοτικό οίκο Boussias Communications.

Θέλω να πω, ότι η όλη προσπάθεια γίνεται με σκοπό να αφορά σε ευρύτατο κοινό. Αυτό αποτελεί λόγο. Αυτό αποτελεί και την απάντηση στο ερώτημα του Κου Markellos. Ίσως πολύς κόσμος το βρει ενδιαφέρον, ενημερωτικό και βοηθητικό.
Μάλιστα, επειδή πολύς κόσμος δεν γνωρίζει τη δουλειά που έχει γίνει και θεωρεί ότι ο χώρος είναι ακόμα μια «αθλητική πρόχειρη αρένα», είναι πολύ σημαντικό για λόγους πληροφόρησης να ενημερωθεί.
Εκτιμάμε την wikipedia και επιθυμούμε να κάνουμε κάτι σχετικά με τη φιλοσοφία της.
Ακόμη και εάν η προχθεσινή μας απόπειρα ήταν γραμμένη αρχικά σαν θετικά προσκείμενη προς το Badminton, σήμερα έγινε προσπάθεια να γίνει ακόμα πιο αντικειμενική και ουδέτερη.

p.s. σας επισυνάπτω κάποια δημοσιογραφικά παραδείγματα που πλαισιώνουν, υποστηρίζουν και δίνουν κύρος στην προσπάθειά μας. Ελπίζουμε να μας επιτραπεί και από τη δική σας πλευρά.

Θα προσπαθήσουμε να ενθέσουμε και σχετικά citations και links με άλλα άρθρα της wikipedia για να είναι πιο άρτιο το άρθρο.
Εάν έχετε να μας κάνετε κάποιες επισημάνσεις, είναι ευπρόσδεκτες.


Σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο 2111010000 ή στο email events@badmintontheater.gr .
Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση,
Κλέαρχος Παπαδόπουλος

Athina theama 11:49, 20 Μαΐου 2009 (UTC)[απάντηση]


Εφόσον σε ενδιαφέρει το θέμα, φτιάξε και κανένα άρθρο για τους άλλους μεγάλους χώρους της Αθήνας (π.χ. Μέγαρο Μουσικής κλπ).--Focal Point 07:06, 24 Μαΐου 2009 (UTC)[απάντηση]

Προτού ανεβάσετε μεγάλο όγκο φωτογραφιών δώστε προσοχή στα παρακάτω:

  1. Και κυριότερο: Είστε απόλυτα σίγουρος και μπορείτε να προσκομίσετε αποδείξεις ότι τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην εταιρεία έτσι ώστε να μπορεί από μέρους της να τις αναδιανείμει εκ νέου υπό ελεύθερη άδεια χρήσης; Με δεδομένο ότι ο φωτογράφος Νίκος Δανιηλίδης μάλλον δεν είναι υπάλληλος της Athens Badminton Theater με ανάλογα καθήκοντα αλλά η δουλειά του είναι κατόπιν συμφωνίας, πρέπει να ξεκαθαριστούν οι όροι της μεταξύ σας συμφωνίας.
  2. Τα άρθρα είναι εγκυκλοπαιδικά, και αποφεύγονται οι τοποθετήσεις υπερβολικά μεγάλου αριθμού φωτογραφιών (δεν είναι gallery). Εννοείται ότι το πόσες και ποιές φωτογραφίες θα μπουν στο άρθρο θα πρέπει να το αποφασίσουν συντάκτες που δεν έχουν σχέση με το Athens Badminton Theater (λόγω της σύγκρουσης ενδιαφέροντος).

--Geraki ΣΜ 13:13, 25 Μαΐου 2009 (UTC)[απάντηση]

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ.
Να πω ότι αναφορικά με τις uploaded φωτογραφίες, ότι έχουν επιλεγεί φωτογραφίες που θα εξυπηρετήσουν την εγκυκλοπαιδικότητα. Έχουν επιλεγεί οι συγκεκριμένες (δεν πιστεύω ότι θα προστεθούν άλλες) οι οποίες δείχνουν διαδοχικά τη μετατροπή από αθλητική αρένα σε σταθερή υποδομή θεάτρου. ΄ Αναφορικά με τα δικαιώματα, μόλις πριν λίγο επιβεβαίωσα για άλλη μια φορά ότι τα δικαιώματα για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες ανήκουν στην εταιρία. Αν είναι μέρος της πολιτικής σας, θα μπορούσα να σας δώσω στοιχεία επαφής για επαλήθευση.
Και πάλι ευχαριστώ.
Athina theama 13:28, 25 Μαΐου 2009 (UTC)[απάντηση]


Ναι, με το δεύτερο εννοώ ότι καλό είναι να μην τις βάλετε ο ίδιος στο άρθρο, μπορείτε να τις δείξετε στην σελίδα συζήτησης του άρθρου για να τοποθετηθούν από τρίτους στο άρθρο. Για τα δικαιώματα παρακαλώ να στείλετε ένα e-mail στο permissions-el@wikimedia.org (στο info-el@wikimedia.org αν δεν δουλεύει το πρώτο). Αν είναι δυνατό, εκτός από την επιβεβαίωση εκ μέρους του ABT να σταλεί και μια από τον κ. Δανιηλίδη που να επιβεβαιώνει το ίδιο πράγμα, ακόμη καλύτερα. --Geraki ΣΜ 13:35, 25 Μαΐου 2009 (UTC)[απάντηση]

Ευχαριστώ,
ωστόσο επειδή έχει γίνει η επιλογή μέσα από μεγάλο όγκο φωτογραφιών με σκοπό να αντιστοιχούνται με το περιεχόμενο, θα κάνω μια πρόταση την οποία θα ανεβάσω σε λίγη ώρα και αν θεωρηθεί οκ, ας παραμείνει, ή αντίστοιχα ας τροποποιηθεί.
Τώρα αναφορικά με την επιβεβαίωση για τα δικαιώματα, θα στείλω τώρα κάποιο email και στα 2 emails της wikipedia αλλά και cc στον φωτογράφο και θα το επιβεβαιώσει.
Athina theama 14:22, 25 Μαΐου 2009 (UTC)[απάντηση]