Συζήτηση χρήστη:Ah3kal/Αρχείο 2014

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση


Tell[επεξεργασία κώδικα]

Στην Θεσσαλία έχουμε tell και έχει ονομαστεί Τούμπα, από το μεσαιωνικό ελληνικό τούμβα, τύμβη. Θα το βρείς και τύμβος. Σχετίζεται με εγκαταλελειμένους κατά περίσταση οικισμούς, που χτίζονται ο ένας πάνω στον άλλο δημιουργώντας λοφίσκο. Οι θεσσαλικές νεολιθικές τούμπες είναι ένα παράδειγμα ή η Τροία-The Elder (συζήτηση) 08:31, 5 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

de-Wikibooks[επεξεργασία κώδικα]

Hello, you are reverting vandalism at German Wikibooks. Thank you for your attention! You mustn't revert changes at b:de:Wikibooks:Spielwiese that is like en:Wikipedia:Sandbox. Moreover, there are some users that change their own user sites anonymously - especially b:de:User:Rho. Don't worry if your contributions would be reverted. -- If you want to comment my contribution please go to b:de:User talk:Juetho. -- 13:44, 10 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Συζήτηση:Τμήμα Κτηνιατρικής Α.Π.Θ.[επεξεργασία κώδικα]

Προσωπικά το βλέπω ως προσπάθεια προώθησης συγκεκριμένου βιβλίου (άλλα βιβλία δεν υπάρχουν άραγε, ίσως και καλύτερα του συγκεκριμένου ?)... Άμα διαφωνείς είναι δικαίωμά σου και δεν σε κακολογώ γι'αυτό... Αλλά από εκεί μέχρι να αφαιρείς την ταμπέλα που έβαλα... Άσε τους διαχειριστές καλύτερα να το κρίνουν... Αλλιώς φοβάμαι ότι θα αναλωθούμε σε άσκοπες αναιρέσεις ο ένας του άλλου... Φιλικά...--Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 23:14, 18 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Glorious 93 οι διαχειριστές απλώς έχουν τη δυνατότητα να σβήνουν δεν έχουν περισσότερη ή εγκυρότερη άποψη από τους υπόλοιπους χρήστες. Πέρα από αυτό το ότι είναι διαφήμιση είναι εν πολλοίς κακόπιστη δική σου εκτίμηση. Ο άνθρωπος στη σελίδα συζήτησης αναφέρει ίσως το βασικότερο βιβλίο που μπορεί να υπάρχει για το συγκεκριμένο λήμμα (ανάθεμα αν υπάρχει και άλλη αξιόπιστη πηγή για αυτό το λήμμα, για αυτό άλλωστε καλώς υπάρχει και πρόταση συγχώνευσης) και ας το έχει γράψει ο ίδιος, δεν το προσέθεσε καν στο λήμμα (που και πάλι χωράει πολύ συζήτηση το αν θα ήταν διαφήμιση). Οπότε φυσικά θα σε αναιρέσω, και θα επισημάνω στο ΒΠ:ΣΔ ότι η πρόταση διαγραφής είναι απαράδεκτη καθώς θα σβηστεί πληροφορία από της σελίδα συζήτησης που συμβάλει στη βελτίωση του λήμματος. Τέλος, φιλική συμβουλή, να είσαι πιο φειδωλός στις προτάσεις για γρήγορη διαγραφή που κάνεις, σημαντικό ποσοστό από αυτές πέφτουν στο κενό, προβληματίσου... --Ah3kal (συζήτηση) 23:31, 18 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Δεν νομίζω ότι μοιάζουν ιδιαίτερα η σημαία της Βενετίας που ανέβασα με αυτή που βρίσκεται στα Κοινά... Στα κοινά μου φαίνεται περισσότερο ως μια απομίμηση ώστε να μην υπάρχει ζήτημα πνευματικών δικαιωμάτων ενώ αυτή που ανέβασα από την ιταλική ΒΠ φαίνεται να είναι πιο κοντά στην ορίτζιναλ εκδοχή του αρχείου...

ΥΓ. Καλά δεν μπορούσες να μου το πεις και μένα ότι δεν είσαι νέος χρήστης, αλλά παλιός (δεν λέω το παλιό username για την περίπτωση που η ανωνυμία ήταν ο λόγος της μετονομασίας...) για να ξέρω με ποιον συνεννοούμαι ? SFriendly.svg

--Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 19:07, 21 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

  1. Φυσικά είναι της Βενετίας, στην σελίδα που έχει για πηγή έχει και αυθεντική σημαία με τα ίδια ακριβώς χρώμματα
  2. Η σημαία είναι εκατοντάδων ετών και δεν έχει πνευματικά δικαιώματα
  3. Έχει πολλές παραλλαγές, λογικότατο μιας και πρόκειται για παλιά σημαία
  4. Με το καθεστώς που την ανέβασες (εύλογη χρήση) απαγορεύεται να την χρησιμοποιήσεις ούτεως η άλλως ως διακοσμητικό στοιχείο (όπως στο πρότυπο που φτιάχνεις) και απαγορεύεται σε άλλο χώρο πλην του κύριο χώρου.
  5. Έχω το ίδιο δίκιο ή το ίδιο άδικο ανεξαρτήτως του ποιος είμαι και του αν είμαι συνδεδεμένος, κακώς έχεις αυτή τη νοοτροπία ότι ο παλιός είναι αλλιώς.

-Ah3kal (συζήτηση) 22:02, 21 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Από Βικιπαίδεια:Ευγένεια: Προσπαθήστε να μην προβάλλετε με ένταση τον λόγο σας. Κάποιοι ενδεχομένως να παρερμηνεύσουν το πάθος σας ως επιθετικότητα. Να είστε πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγετε να δίνετε την εντύπωση ότι έχετε το πάνω χέρι ή ότι είστε αρχηγικοί. Κανείς δεν θέλει να του επιβάλλεται ένας συντάκτης που εμφανίζεται να πιστεύει ότι είναι «ανώτερος»· σε κανέναν δεν αρέσει ένας νταής. Αυτό και δεν πρόκειται να επεκταθώ παραπάνω... Όλοι έχουμε προβλήματα στην προσωπική μας ζωή αλλά δεν είναι η ΒΠ χώρος να βγάλουμε το άχτι μας... Καλό βράδυ...--Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 22:19, 21 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Πραγματικά ώρες ώρες διαβάζεις τι γράφεις? Επειδή ακριβώς δεν έχω όρεξη να βγάζω το άχτι μου εδώ γράφω τυπικότατα. Όταν κάποιος σου λέει ότι δεν έχει σημασία ποιος είναι και ότι έχει δίκιο ή άδικο ανεξαρτήτως αυτού δεν δίνει την εντύπωση ότι έχει το πάνω χέρι ή ότι είναι αρχηγικός, ίσα ίσα ο αποδέκτης αυτού του σχολίου που διαχωρίζει τη συμπεριφορά του αναλόγως με το αν είναι νέος ή παλιός είναι αυτό που διαπράττει αυτό ακριβώς το σφάλμα. Και άλλη φορά όταν πετάς κατηγορίες να τις τεκμηριώνεις. --Ah3kal (συζήτηση) 22:31, 21 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Ο ορισμός του ξεχωρίζω την λέξη από το σύνολο (ή όπως λέγεται τέλος πάντων στα ελληνικά...)... Πού ανέφερα ότι αλλάζει κάτι αν είσαι καινούργιος ή παλιός στην "διαπραγμάτευση" ? Πουθενά... Περισσότερο απάντηση σε προσωπική μου απορία ήταν (που δεν έχω λόγο να εκφράσω δημόσια και που δεν έχει σχέση με την συζήτηση/σχολιασμό επί λημμάτων/καταστάσεων...) παρά κάτι για το οποίο περίμενα απάντηση/αντίδραση (και σίγουρα σε όχι αυτό τον τόνο...)... Από την άλλη μόνο σε αυτή την σελίδα να κοιτάξω (απέναντί μου τουλάχιστον...) βλέπω μονίμως έναν τόνο διδαχτικό ("κουνάω το δάχτυλο" που λένε στην Ελλάδα...) που θα μπορούσα άνετα να σε περάσω για κάποιον καθηγητή μου ή κάποιον που να έχει κάποια εξουσία πάνω μου... Εγώ προσωπικά αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ... Το παίρνεις όπως θες, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ να έχω κάποιον να με "κυνηγά" με παγερά σχόλια και προτροπές διδασκαλικού τύπου (ενδεικτικά τα "να είσαι πιο φειδωλός στις προτάσεις για γρήγορη διαγραφή που κάνεις, σημαντικό ποσοστό από αυτές πέφτουν στο κενό, προβληματίσου..." και "άλλη φορά όταν πετάς κατηγορίες να τις τεκμηριώνεις") λες και είμαι κανένα ανεπίδεκτο μαθήσεως άτομο ή με θέματα κατανόησης... Όσο δίκιο κι αν μπορεί να έχεις σε ορισμένες από τις παρατηρήσεις σου, ο τρόπος με τον οποίο γράφεις με κάνουν να νιώθω ως υπό επίθεση, πιθανώς να φταίει το γεγονός ότι ζω σε κοινωνία που δεν μιλάμε με τέτοια "απλότητα-franchise", τουλάχιστον μεταξύ αγνώστων (είπαμε δεν έχει σημασία το καινούργιος-παλιός χρήστης), πιθανώς να φταίει η ελλιπής σε ορισμένες περιπτώσεις εκ μέρους μου κατανόηση των ελληνικών... Κοινώς, κι εδώ θα μπορούσα να αντιγυρίσω τα περί προβληματισμού αλλά δεν θα το κάνω, ενώ μπορεί να έχεις δίκιο σε όσα γράφεις, ο τρόπος με τον οποίον τα γράφεις (μιλάω ως Glorious 93 κι όχι ως κάτι άλλο...) δεν βοηθάνε σε συνεννόηση... Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να (συνεχίσω να) συνεργαστώ/γράψω υπό τέτοιο καθεστώς... Κι εδώ μιλάει ο άνθρωπος Glorious 93 κι όχι το πληκτρολόγιο που υπό μια ψηφιακή περσόνα θα φορτώσει ένα κατεβατό κειμένου για την Χ πόλη της Γαλλίας/κάστρο/ποδοσφαιρική ομάδα/πολιτικό/τραγουδιστή/μνημείο κτλ. --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 22:58, 21 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Δεν καταλαβαίνω το νόημα όλων αυτών. Θα το αποδώσω καλή τη πίστη σε συτό που λες ότι μπορεί να μην καταλαβαίνεις καλά ελληνικά, και δεν θα επεκταθώ παραπάνω. Ένα μόνο πράγμα, όταν μιλάς σε κάποιον και ευγένεια και από κάτω του γράφεις: «Όλοι έχουμε προβλήματα στην προσωπική μας ζωή αλλά δεν είναι η ΒΠ χώρος να βγάλουμε το άχτι μας», τι περιμένεις; -Ah3kal (συζήτηση) 06:50, 22 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

ΚΕΦΙΜ[επεξεργασία κώδικα]

Πρέπει να μας αποδείξεις σε εύλογο χρόνο τη μη αξιοπιστία των τρίτων πηγών. Οι γνώμη σου δεν είναι επιχειρηματολογία. ManosHacker 18:01, 22 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Ούτε η δικιά σου όμως --—Ah3kal (συζήτηση) 18:48, 22 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Ευχαριστία...[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ πολύ κι εγώ με τη σειρά μου! Με τιμά ιδιαίτερα η συγκεκριμένη απονομή! Γιατί, πιστεύω ότι εκτός από τις συνεισφορές που κάνουμε, όλοι εμείς οι συντάκτες, πρώτα από όλα, δημιουργούμε μια μικρή κοινωνία εδώ πέρα, ελπίζω, λοιπόν, όσο μπορώ, να τη βοηθώ να είναι εύρυθμη, ασχέτως αν έχουμε κάποιες αντιπαραθέσεις, οι οποίες, στην τελική, είναι αναγκαίες για την εξέλιξη της μικρής κοινωνίας που ανέφερα. Αρκεί, βέβαια, οι αντιπαραθέσεις να διέπονται, από δεκτικότητα, ευγένεια και σεβασμό. Τουλάχιστον αυτό προσπαθώ εγώ! (Βεβαίως, καμιά φορά κάνουμε και λάθη, αλλά τι να κάνουμε; Άνθρωποι είμαστε κι έχουμε αδυναμίες!) —ΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 17:09, 24 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

game of thrones[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα ! Μήπως έχεις γραψει για την σελίδα Game of thrones? Γιατί δεν κατάφερα να βρω ποιος είναι ο δημιουργός της. --Ob.Martell 18:41, 28 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Ob.Martell, Όχι, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το θέμα, δεν είναι του ενδιαφέροντός μου. —Ah3kal (συζήτηση) 21:37, 28 Νοεμβρίου 2014 (UTC)

Μισραΐμ Μέμφις[επεξεργασία κώδικα]

Γεια, απ'ότι φαίνεται, έχει σταλλεί OTRS για το λήμμα Μισραΐμ Μέμφις. --C Messier 20:13, 21 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)


Ευχαριστώ C messier, έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει. —Ah3kal (συζήτηση) 07:30, 22 Δεκεμβρίου 2014 (UTC)