Συζήτηση χρήστη:AGIOS PAISIOS

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(eo) Bonvenon
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(it) Benvenuto
(pt) Βem-vindo
(ru) Добро пожаловать

AGIOS PAISIOS, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  ——Nur noch ein Gott kann uns retten! aka Chalk19 (συζήτηση) 12:22, 23 Ιανουαρίου 2018 (UTC) Απορώ πως τολμάς να έχεις το όνομα ενός Αγίου. Αυτό λέγεται ασέβεια.--Μαστίχα, κάρδαμο, κανέλα (συζήτηση) 09:33, 1 Σεπτεμβρίου 2018 (UTC)

Τα παιδιά της Νιόβης[επεξεργασία κώδικα]

Καλησσπέρα. Λάβς υπόψη σου ότι γράφουμε εγκυκλοπαίδεια και τα κείμενα μας πρέπει να είνα ανάλογα.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 17:23, 28 Οκτωβρίου 2018 (UTC)

Τα αποσπάσματα από το βιβλίο αφενώς έχουν πνευματικά δικαιώματα αφετέρου δεν ανήκουν σε εγκυκλοπαίδεια. Μην τα επαναφέρεις και διάβασε σε παρακαλώ λία πράγματα από την πολιτική του εγχειρήματος.

Σχόλια περί ανηλίκων[επεξεργασία κώδικα]

Μπορείς να εξηγήσεις τις προβληματικές συνεισφορές σου στα Παιδιά της Νιόβης με αναφορές σε ανήλικα κορίτσια; Είναι σημεία, που προκαλούν εντυπώσεις όπως αυτό και αυτό, καθώς δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με το μυθιστόρημα, αλλά προσωπικές ορέξεις/προτιμήσεις. Glucken123 (συζήτηση) 17:13, 28 Ιουλίου 2020 (UTC)

Αλλαγή ονόματος χρήστη[επεξεργασία κώδικα]

Θα πρέπει να αλλάξεις όνομα χρήστη. Το παρόν σε συνδυασμό με τις συνεισφορές σου είναι ακατάλληλο για τη Βικιπαίδεια. Ο παρών λογαριασμός θα φραγεί σε μία εβδομάδα αόριστα--Kalogeropoulos (συζήτηση) 17:16, 28 Ιουλίου 2020 (UTC)