Χρήστης:Κανελα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Αυτός ο χρήστης είναι Χριστιανός Ορθόδοξος.
Τα βαλκανικά κατά του τυράννου
Αυτός ο χρήστης είναι Βικιταξιδιώτης.

Καλώς ήρθατε στην σελίδα χρήστη μου. Δημιούργησα λογαριασμό στη Βικιπαίδεια στις 10 Αυγούστου του 2018 και είμαι πια ένας αυτοεπιβεβαιωμένος χρήστης. Την πρώτη μου επεξεργασία ως ανώνυμος χρήστης την έκανα στη σελίδα συζήτησης του χρήστη Τάσου Τζαβάρα. Αρχικά ονομαζόμουνα Μαστιχα αλλά έπειτα μετονομάστηκα σε Κανέλα, καθώς είμαι λάτρης της κανέλας. Στην υπογραφή μου όμως φαίνεται έτσι: Μαστίχα, Κάρδαμο, Κανέλα. Η συνεισφορά μου στην Βικιπαίδεια είναι σχετικά μικρή και ταπεινή, ωστόσο όσο περνάει ο χρόνος οι επεξεργασίες μου αυξάνονται και έτσι μεγαλώνει και η εμπειρία μου στη Βικιπαίδεια. Εάν επιθυμείτε αρχίστε και εσείς να συνεισφέρετε στο εγχείρημα. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήστε λογαριασμό στη Βικιπαίδεια, ή αν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό τότε συνδεθείτε. Και αν δεν θέλετε κανένα πρόβλημα. Αν με χρειαστείτε κάτι, έστω και άσχετο, αφήστε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Το αίτημα σας θα γίνει δεκτό και δεν θα απορριφθεί σε απολύτως καμία περίπτωση. Απλά, θα μπω στη σελίδα συζήτησής μου και θα διαβάσω με προσοχή το μήνυμα σας, ώστε να σας βοηθήσω όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά. Αφού κατανοήσω το σκοπό για τον οποίο μου στείλατε το μήνυμα, θα σας απαντήσω αμέσως χωρίς να χάσω ούτε λεπτό. Είμαι στην διάθεσή σας. Εύχομαι καλές συνεισφορές σε όλους σας.

Βικιπαίδεια:Βαβέλ
el Αυτός ο χρήστης έχει ως μητρική γλώσσα την Ελληνική.
ru-1 Этот участник владеет русским языком на начальном уровне.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
de-3 Dieser Benutzer spricht fließend Deutsch.
Αναζήτηση χρηστών ανά γλώσσα

Αξιόλογα λήμματα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Μεχμέτ Ναμίκ Πασάς

Κιαμήλ Πασάς

Χασάν Ριζά Πασάς

Πρώτη Μάχη της Τσατάλτζας

Δεύτερη Μάχη της Τσατάλτζας

Αρχεία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Προτιμώ να ανεβάζω αρχεία μόνο στα Κοινά, ώστε να είναι διαθέσιμα σε όλα τα αδελφικά εγχειρήματα.

Πρόχειρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Όπως όλοι μας στη Βικιπαίδεια έτσι και εγώ χρησιμοποιώ ορισμένα πρόχειρα για να κάνω τους πειραματισμούς μου. Ωστόσο υπάρχει και το κοινόχρηστο πρόχειρο της Βικιπαίδειας όπου όλοι μπορούμε να πειραματιζόμαστε και να γράφουμε ό,τι θέλουμε. Όμως προσοχή αγαπητοί. Πειραματιζόμαστε μόνο στα πρόχειρα και πουθενά αλλού.

Δράση σε άλλα εγχειρήματα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εκτός από την Ελληνική Βικιπαίδεια επίσης συνεισφέρω ελάχιστα στην Ρωσική Βικιπαίδεια, καθώς και στα Κοινά, ενώ ενδιαφέρομαι και για τα Βικιταξίδια.

Διάφορα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο χρήστης αυτός πραγματοποιεί περιπολία στις πρόσφατες αλλαγές.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με εμένα αφήστε ένα γραπτό μήνυμα στην σελίδα συζήτησης μου. Μην διστάσετε. Πρέπει να γνωρίζετε πως σε καμία περίπτωση δεν θα απορρίψω το μήνυμα σας και θα το διαβάσω με προσοχή και ενδιαφέρον, ώστε να λυθεί έγκαιρα το πρόβλημα που σας απασχολεί. Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι να μου αφήσετε ένα γραπτό μήνυμα σε περίπτωση που με χρειαστείτε. Επίσης, αν προκληθεί κάποιο πρόβλημα στην Βικιπαίδεια εξαιτίας μου ειδοποιείστε με αμέσως και εγώ θα σπεύσω να το διορθώσω. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση. Φιλικά. Κανελα.

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την σελίδα συζήτησής μου, το πρόχειρο μου και όλες τις υπόλοιπες υποσελίδες μου. έχουν πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Υποσελίδες μου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εκτός από την σελίδα χρήστη και την σελίδα συζήτησης μου χρησιμοποιώ και διάφορες υποσελίδες όπως για παράδειγμα πρόχειρα για τους πειραματισμούς μου. Το ίδιο κάνουν και άλλοι χρήστες του εγχειρήματος. Έτσι και εγώ κάνω το ίδιο. Αν θέλετε δημιουργήστε και εσείς τις δικές υποσελίδες. Επαναλαμβάνω πως τα πρόχειρα είναι κατάλληλα μόνο για πειραματισμούς, ωστόσο βοηθούν αρκετά στην ανάπτυξη λημμάτων.

Συνεισφορές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η συνεισφορά μου στη Βικιπαίδεια είναι μικρή και ταπεινή, ωστόσο προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι ένας χρήσιμος χρήστης. Όσο περνάει ο καιρός θα μεγαλώνει και η υπέροχη εμπειρία μου στο εγχείρημα, ενώ οι επεξεργασίες μου θα αυξάνονται και θα γίνονται όλο και περισσότερο εποικοδομητικές. Τελικά οι επεξεργασίες μου ξεπέρασαν τις 300. Εύχομαι και σε εσάς το ίδιο. Καλή συνέχεια.

Οι στόχοι μου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο κύριος στόχος μου στη Βικιπαίδεια είναι να την βελτιώσω. Όνειρο μου είναι σε λίγα χρόνια η Βικιπαίδεια να μεγαλώσει έχοντας πάνω από ένα εκατομμύριο ποιοτικά, καλά και αξιόλογα λήμματα. Αυτό δεν μπορώ να το καταφέρω μόνος μου, αλλά θα το καταφέρουμε όλοι μαζί. Ας συνεργαστούμε λοιπόν για μια καλύτερη Βικιπαίδεια. Αλλά προσοχή η Βικιπαίδεια μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη εξάρτηση.

Δράση κατά των βανδαλισμών και πρόσφατες αλλαγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ΠΡΟΣΟΧΗ. Μην βανδαλίζετε ποτέ τη Βικιπαίδεια. Εξάλλου δεν θα καταφέρετε κάτι με αυτό. Απλά θα αναστραφεί η επεξεργασίας και στη συνέχεια θα υποστείτε φραγή. Πρέπει να γνωρίζετε πως εγώ κυνηγάω τους Βανδάλους και κάνω συχνές περιπολίες στις πρόσφατες αλλαγές. Σας ευχαριστώ. Φιλικά.

Ευγενικοί χρήστες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πρέπει να γνωρίζετε πως εγώ βραβεύω τους ευγενικούς χρήστες της Βικιπαίδειας. Ακόμα και τους ανώνυμους. Στη Βικιπαίδεια ένας χρήστης πρέπει να είναι ευγενικός, για να τον σέβονται οι υπόλοιποι. Έτσι και εγώ είμαι ευγενικός με όλους και δεν είμαι απέναντι σε κανέναν χρήστη. Παρακαλώ να είστε και εσείς ευγενικοί με τους υπόλοιπους, ώστε να γίνετε αγαπητοί στην Βικιπαίδεια. Να γνωρίζετε πως η παρενόχληση τιμωρείται πάντα με φραγή. Επίσης, λογαριασμοί που μόνη τους συνεισφορά είναι η παρενόχληση φράζονται έγκαιρα.

Στοιχεία χρήστη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Χρήσιμα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σημαίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εδώ θα βρείτε μερικές ωραίες σημαίες από διάφορες χώρες των Βαλκανίων. Εδώ βρίσκονται η σημαία της αγαπημένης μας Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Σερβίας.

Ευχές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εύχομαι σε όλους σας να γίνετε χρήσιμοι χρήστες και ευγενικοί με τους υπόλοιπους. Καλές συνεισφορές. Γεια σας αγαπητοί μου και καλή αντάμωση. Ευχαριστώ.

Αυτή είναι μια σελίδα χρήστη της Βικιπαίδειας, της ελεύθερης εγκυκλοπαίδειας.

Αν βρήκατε τη σελίδα οπουδήποτε αλλού εκτός από τη Βικιπαίδεια [1] τότε βλέπετε ένα mirror site με το οποίο ο Κανελα πιθανότατα δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Η κανονική διεύθυνση της σελίδας είναι http://el.wikipedia.org/wiki/Χρήστης:Κανελα.