Συζήτηση χρήστη:Απάγγειο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(en) Welcome
(de) Willkommen
(fr) Bienvenue
(es) Bienvenido
(ru) Добро пожаловать
(eo) Bonvenon

Απάγγειο, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --C Messier 13:05, 20 Μαΐου 2012 (UTC)

Αρχείο:Ασκήσεις Οστεοπόρωσης.jpg[επεξεργασία κώδικα]

Φυσικά και υπήρχε λόγος αφαίρεσης του προτύπου γρήγορης διαγραφής. Όπως εξήγησα πολύ σαφώς στο χρήστη Volos F (με τον οποίο κάτι μου λέει πως σχετίζεστε) υπάρχει πολύ συγκεκριμένη διαδικασία αντιμετώπισης των εικόνων με ελλειπή στοιχεία και αυτή δεν είναι η γρήγορη διαγραφή. Κατά τη γνώμη μου το κυριότερο σημείο είναι η ευγενική ειδοποίηση του χρήστη που επιφόρτωσε το αρχείο, γιατί δεν γίνονται τα πάντα από δόλο, αλλά υπάρχει και η άγνοια. Atlantia talk 21:02, 1 Ιουνίου 2012 (UTC)

Η διαδικασία κλεμμένων εικόνων είναι η γρήγορη διαγραφή, άσχετα με τις ορέξεις του καθενός. --Απάγγειο (συζήτηση) 21:06, 1 Ιουνίου 2012 (UTC)
Η πολιτική είναι πολιτική, άσχετα με την ερμηνεία του καθενός. Atlantia talk 13:38, 2 Ιουνίου 2012 (UTC)
Δηλαδή οι κλεμμένες φωτογραφίες παραμένουν;;; Καλή συνέχεια. --Απάγγειο (συζήτηση) 13:41, 2 Ιουνίου 2012 (UTC)

Το αρχείο διαγράφτηκε. Προς τι ο αντίλογος; Μόνο για να εκνευρίζετε τους χρήστες, ε;

Απόβαση[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ, για να μη το ψάχνεις, μετακίνησα το λήμμα "Απόβαση" στο Απόβαση (αγώνισμα) ώστε να μην υπάρχει σύγχυση με τον στρατιωτικό όρο (π.χ. με το Απόβαση της Νορμανδίας). --Ttzavarasσυζήτηση 09:50, 2 Ιουνίου 2012 (UTC)

συμφωνώ. Καλή συνέχεια. --Απάγγειο (συζήτηση) 10:54, 2 Ιουνίου 2012 (UTC)

Ψυχή[επεξεργασία κώδικα]

Νόμισα ότι έβαλες σύνδεσμο στην ψυχή και έλεγα κι εγώ... πως του κατέβηκε κάτι τέτοιο... Βέβαια με τέτοιο όνομα άρθρου, τι περιμένεις. Πάω να το αλλάξω να μην υπάρχει παρεξήγηση. --Focal Point 12:44, 2 Ιουνίου 2012 (UTC)

Pictogram voting keep.svg Έγινε. --Ttzavarasσυζήτηση 09:49, 3 Ιουνίου 2012 (UTC)

σύνταξη λημμάτων[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα σας. Σας ευχαριστώ για το θετικό σας σχόλιο, μου δίνεται θάρρος να συνεχίσω. Ευπρόσδεκτες οι παρατηρήσεις και οι επισημάνσεις σας.--KAKTOS (συζήτηση) 17:17, 7 Ιουνίου 2012 (UTC)

καλή συνέχεια. --Απάγγειο (συζήτηση) 17:18, 7 Ιουνίου 2012 (UTC)

Κας[επεξεργασία κώδικα]

Αν σου απαντήσω στη συζήτηση του λήμματος θα μας πουν blog. Το θέμα είναι για μένα πως παρεκτρεπόμαστε κάθε μέρα στα τηλεοπτικά παράθυρα, πετάμε λάσπη ο ένας στον άλλον, δεν τον αφήνουμε να μιλήσει κλπ. Αυτό το ήθος βρήκε τον μάστορά του. Και οι 3 ήταν απαράδεκτοι. Απλά ο Κας τους καθρέφτισε τη συμπεριφορά σωματικά. Μας τους καθρέφτισε και βέβαια μας έδειξε κι αυτός την κάρτα του. Αν φτάσουν να διαδραματίζονται συχνότερα τέτοια πράγματα, και φανεί πως ο κόσμος τα επικροτεί με την ψήφο, τότε ίσως να υπάρχει ανάγκη για αλλαγή από αυτό που καλούμε ως τώρα δημοκρατία. Ίδωμεν.   ManosHacker 11:19, 9 Ιουνίου 2012 (UTC)

Αυτά όμως δεν έχουν σχέση με το λήμμα του Κασιδιάρη. --Απάγγειο (συζήτηση) 11:21, 9 Ιουνίου 2012 (UTC)
Ναι, είναι άποψη. Στο λήμμα κατατίθεται πληροφορία. Η γνώση θα αφορούσε διαφορετικό λήμμα ή και λήμματα. Το τράβηξα εδώ γιατί στη σελίδα συζήτησης αναρωτήθηκες για τη συνέχεια και δεν έχει νόημα η κουβέντα αυτή εκεί.   ManosHacker 11:27, 9 Ιουνίου 2012 (UTC)

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Απάγγειο, το λήμμα Τα δίχτυα της ντροπής που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις με την άποψή σου και κατάθεση επιπλέον πληροφοριών στην σχετική συζήτηση. Πιθανώς να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. —Xaris333 (συζήτηση) 22:20, 28 Μαρτίου 2014 (UTC)