Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Ανασυνδυασμένος

Πατέρας των αθωών (συζήτησησυνεισφορές)

@Diu πες τον λόγο που μου έβαλες φραγή με αιτία την κατάχρηση πολλαπλών λογαριασμών. Αφού έκανα εποικοδομητικές επεξεργασίες και ακόμα θέλω να συνεισφέρω στη Βικιπαίδεια με λογαριασμό. Κάνε με άρση της φραγής και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσω να σταματήσω να κάνω εκείνα τα περίεργα που έκανα κυρίως πριν "αναστηθώ μετά από μήνες αδράνειας" που λέει και ο @Chalk19 στο Σημειωματάριο διαχειριστών.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

γιατί δεν απευθύνεσαι προσωπικά στο Σημειωματάριο Διαχειριστών; ή ακόμα καλύτερα στην Αγορά;

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Ειναι φραγμένος, δεν μπορεί να γράψει αλλού. Επίσης, ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει ως παλιός χρήστης που είναι κι όχι ένας καινούργιος και δήθεν άγουρος 13χρονος, όπως αναφέρει την τάχα μου ηλικία του στη σελίδα του. Στη Βικιπαίδεια:Μαριονέτα αναφέρεται σχετικά με το νέο ξεκίνημα υπό νέο όνομα: "Αν αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή, μπορείτε να διακόψετε το παλιό λογαριασμό και να δημιουργήσετε ένα νέο που γίνεται πλέον ο μόνος λογαριασμός που χρησιμοποιείτε. Οι λογαριασμοί που κάνουν ένα νέο ξεκίνημα δεν πρέπει να επιστρέψουν στις παλιές θεματικές περιοχές, τον ίδιο τρόπο επεξεργασίας, ή τη συμπεριφορά στο παρελθόν που χαρακτηρίστηκε ως προβληματική [...]"

Πατέρας των αθωών (συζήτησησυνεισφορές)

Αφού θέλω να συνεισφέρω με αυτόν τον λογαριασμό επειδή με αυτόν έχω κάνει και τις περισσότερες επεξεργασίες. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω λογαριασμό. Ο Diu καλύτερα ας προχωρήσει στην άρση της φραγής.

Πατέρας των αθωών (συζήτησησυνεισφορές)

Οι επεξεργασίες μου είναι εποικοδομητικές με αυτόν τον λογαριασμό και θέλω με αυτόν να συνεισφέρω επειδή έχω κάνει τις περισσότερες επεξεργασίες. Γι' αυτό @Diu να μου αναιρέσεις τη φραγή που μου έβαλες. Όταν αναιρέσεις τη φραγή μου θα κάνω καλές και εποικοδομητικές επεξεργασίες από κει και πέρα.

Πατέρας των αθωών (συζήτησησυνεισφορές)

@Diu έχω στείλει μήνυμα στον @CubicStar για να με ειδοποιήσει.

2A02:587:3621:300:5572:6713:614C:75CD (συζήτησησυνεισφορές)

Ο @Diu θα πρέπει σίγουρα να αφαιρέσει τη φραγή του @Ανασυνδυασμένος επειδή οι επεξεργασίες του από την ανάστασή του μετά από μήνες αδράνειας που λέει ο @Chalk19 είναι εποικοδομητικές. Τι τον πειράζει που είναι μαριονέτα;

Απαντήστε στο "Λόγος φραγής"