Συζήτηση χρήστη:Αμιρχάν

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Αμιρχάν, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Οδηγός για νέους χρήστες
Οδηγός για νέους χρήστες
Εγχειρίδιο χρήσης του νέου επεξεργαστή κειμένων
Εγχειρίδιο χρήσης του νέου επεξεργαστή κειμένων

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 


Μια μικρή παρατήρηση αν μου επιτρέπετε. Το μεγαλείο της ΒΠ, και της μη σταλινικής περιόδου μας, είναι ότι αφήνουμε όλες τις απόψεις να εκτεθούν ώστε ο αναγνώστης να βγάλει τα συμπεράσματα του, και όχι εμείς να του πούμε εκ των προτέρων ποια άποψη είναι σωστή. Επίσης όλες οι πηγές είναι καλοδεχούμενες. Ως εκ τούτου θεωρώ αβλεψία ότι αφαιρέσατε κάποια τεκμηριωμένα κείμενα, αλλά μην ανησυχείτε θα τα προσθέσω εγώ.

Για ότι χρειαστείτε μη διστάσετε να μου αφήσετε μήνυμα.--Istoria1944 (συζήτηση) 11:26, 27 Απριλίου 2017 (UTC)[απάντηση]

Γεια σου Αμιρχάν και σε ευχαριστω για τις συνεισφορές σου και την προσπάθεια σου να εμπλουτίσεις την Βικιπαίδεια. Τα θέματα με τα οποία ασχολείσαι είναι πολύ ενδιαφέροντα και όσα περισσότερα μάτια τα επιμελούνται, τόσο το καλύτερο. Θα ήθελα να σου πω πάντως, πως τα copy paste, δλδ αντιγραφή κειμένου από σελίδες που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, δεν επιτρέπεται με βάση την πολιτική της ΒΠ. Περισσότερα εδω. Αφορμή του μηνύματος στάθηκε η συζήτηση εδώ. Σε χαιρετώ! Cinadon36μίλαμου 17:02, 23 Απριλίου 2019 (UTC)[απάντηση]