Συζήτηση:Σάκης Γκουζώνης/Πρόταση διαγραφής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σάκης Γκουζώνης[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: Διαγραφή ως μη εγκυλοπαιδικό. --Diu (συζήτηση) 18:05, 3 Ιανουαρίου 2019 (UTC) (διαγραφή)
Σάκης Γκουζώνης (συζήτηση · ιστορικό · σύνδεσμοι · παρακολ. · μητρώο)


  • Διαγραφή Πρόκειται περί μη εγκυκλοπαιδικού λήμματος. Ο καλλιτέχνης είναι εντελώς άγνωστος, ενώ οι πηγές που παρατίθενται δεν ικανοποιούν τα κριτήρια της Βικιπαίδειας. Πολλά απ'όσα έχουν γραφτεί είναι μεγαλοποιημένα και σχεδόν τραβηγμένα από τα αυτιά. Εντύπωση προκαλεί ότι η μουσική του δεν υπάρχει σχεδόν σε κανένα streaming service, παραμόνο στο website του. Ακόμα και ο σύνδεσμος για το Myspace(!!) είναι άδειος. Glucken123 (συζήτηση) 18:10, 14 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)
Για τα ασύστολα ψεύδη σας και τις ασυναρτησίες σας, σας απάντησα και παρακάτω. Αλλά το να λέτε άδειο το myspace profile του καλλιτέχνη, είναι τουλάχιστον αστείο. Η κορoϊδία και τα ψεύδη σας είναι άνευ προηγουμένου. Για ποιο άδειο myspace profile μιλάτε; Κοντεύει το μισό εκατομμύριο οπαδούς στο https://www.myspace.com/sakisgouzonis Road365 (συζήτηση) 08:58, 24 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)
  • Διαγραφή Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό της πρότασης του Glucken123. Να προσθέσω επίσης ότι το λήμμα είναι εμφανώς προϊόν σύγκρουσης ενδιαφέροντος, στη βάση αυτοαναφορών και υπερβολών, όπως δείχνει το ιστορικό του, αλλά και όλες οι συνεισφορές του λογαριασμού που το δημιούργησε.
Ειδικότερα, ισχύουν αυτά που ήδη έχω αναφέρει στη σελίδα συζήτησης του λήμματος. Ο καλλιτέχνης αναφέρεται πως είναι γνωστός διεθνώς με το όνομα Sakis. Αρχικά, ο μόνος γνωστός, και διεθνώς, ως Sakis είναι ο Ρουβάς. Έπειτα, είναι αξιοπρόσεκτη η παντελής απουσία αναφορών σε αυτόν και το έργο του από τα διεθνή μουσικά μέσα, όπου κάτι θα έπρεπε να υπάρχει, έστω κι αν φέρεται να είναι εκτός δισκογραφικών κυκλωμάτων, αφού είναι τόσο πολύ γνωστός διεθνώς και τόσο βραβευμένος σε "διεθνείς διαγωνισμούς". Τα άλμπουμ του πάντως είναι αυτοεκδόσεις, ενώ και μερικές αναφορές σε σάιτ που καταγράφονται είναι μάλλον όπως οι εμπορικού χαρακτήρα ενημερώσεις που υπάρχουν στον τύπο για χιλιάδες νέα προϊόντα κάθε είδους. Πχ στο "Christianity Today (ΗΠΑ)", στην παραπομπή που δίνεται στο λήμμα βλέπουμε την ένδειξη "PURCHASE" που μας οδηγεί στο amazon, ενώ στο συνοδευτικό κειμενάκι διαβάζουμε την εξωπραγματική διαβεβαίωση ότι οι μουσικές του Γκουζώνη "are much more likely to be played alongside Moby or Euro-pop DJs like Tiesto" (!).
Όσον αφορά τις "διεθνείς βραβεύσεις" (βλ. στο λήμμα την ενότητα "3. Βραβεία και Διακρίσεις, 3.1. Διεθνείς Διαγωνισμοί"), τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Η διοργάνωση πχ. με το βαρύγδουπο αγγλικό τίτλο "2nd Meeting of Music & Poetry 2009" είναι η "2η Συνάντηση Μουσικής & Ποίησης", μια κυρίως τοπική εκδήλωση, οργανωμένη από ένα βολιώτικο ιδιωτικό ωδείο, το Ωδείο Φουντούλη, όπου "βραβεύτηκαν συνολικά 120 (!) νέα έργα σύγχρονων δημιουργών" [1]. Για τον Γκουζώνη δεν αναφέρεται ούτε καν τί ακριβώς βραβείο πήρε, απλά ότι βραβεύτηκε. Η σημαντικότητα αυτής της βράβευσης είναι βάσιμα εξαιρετικά αμφίβολη, όπως πιθανώς και των υπολοίπων που αναφέρονται στο λήμμα. Πχ το γκουγκλάρισμα του "Ιnternational Composition Competition 2010" που αναφέρεται στο λήμμα δεν αποδίδει τίποτα. Προφανώς ο "Ιnternational Composition Competition" της λίστας, ο "Διεθνής Διαγωνισμός Σύνθεσης" που αναφέρεται στο λήμμα, είναι άλλη μια διοργάνωση, με βαρύγδουπο κι αυτή τίτλο, του ίδιου βολιώτικου ιδιωτικού ωδείου, και συγκεκριμένα o "Διεθνής διαγωνισμός σύνθεσης Βόλου", όπου -όπως διαβάζουμε σε μια σχετική ανακοίνωση- "μπορούν να λάβουν μέρος … ακόμη και παιδιά (!)" [2]. Στο διαγωνισμό αυτό, μαθαίνουμε στην ίδια πάλι ανακοίνωση, "βραβεύθηκαν αξιόλογοι συνθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό", για να ακολουθήσει μια λίστα μιας εκατοστής βραβευθέντων, που είναι άγνωστα ονόματα. Αυτοί είναι οι "διεθνείς διαγωνισμοί" στους οποίους έλαβε "βραβεία και διακρίσεις" ο Γκουζώνης. Πρβ. τα αποτελέσματα του "8ου Διαγωνισμού Σύνθεσης. Βόλος 2010", από το Ωδείο Φουντούλη, όπου αναφέρεται και το όνομα του Γκουζώνη [3]. ——Chalk19 (συζήτηση) 14:29, 15 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)
  • Διαγραφή Άγνωστος καλλιτέχνης, άλμπουμ αυτοεκδόσεις και βραβεία σε μη σημαντικούς διαγωνισμούς. Niki81 (συζήτηση) 17:05, 15 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)

Ζήτησα την διαγραφή του άρθρου λόγω του ότι ο διαχειριστής Kalogeropoulos αλλοίωνε διαρκώς το περιεχόμενο του άρθρου, αφαιρώντας σχετικούς ενεργούς συνδέσμους προς ιστοτόπους οι οποίοι και χρησιμοποιούνταν ως αναφορά, με εξαίρεση αν θυμάμαι καλά 1 απόκομμα από ένα άρθρο εφημερίδας το οποίο φιλοξενείται στον επίσημο ιστότοπο του καλλιτέχνη ως jpg αρχείο μιας και η σχετική εφημερίδα δεν υπάρχει πλέον (κάτι που συμβαίνει σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά που με τον καιρό παύουν να υφίστανται). Ενώ προστίθεντο διαρκώς ενεργές πηγές, ο διαχειριστής Kalogeropoulos τις διέγραφε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του τί συνέβαινε πριν μερικές μέρες, είναι όταν στις 13 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:29 προστέθηκαν περισσότερες από 10 (!) νέες πηγές και ο διαχειριστής Kalogeropoulos στις 10:31 είχε ήδη δει (!), ακολουθήσει (!!), διαβάσει (!!!), ελέγξει (!!!!) και διαγράψει (!!!!!) όλες τις 10+ εντελώς νέες πηγές, αναιρώντας την τρέχουσα έκδοση του άρθρου! Να μας πει και εμάς πώς είναι ανθρωπίνως δυνατόν μέσα σε δύο λεπτά να ενημερωθείς για την αλλαγή ενός άρθρου, να ακολουθήσεις 10+ νέους συνδέσμους, να διαβάσεις και τις 10+ πηγές, να τις ελέγξεις και να αποφανθείς ότι πρέπει να διαγραφούν και να μπεις κι όλας στην διαδικασία να τις διαγράψεις! Θα μας φανεί ιδαίτερα χρήσιμο στην καθημερινότητά μας.

Για να μην τα πολυλογώ, ζητώ την διαγραφή του άρθρου, μιας και δεν έχω τον χρόνο από την μία εγώ να γράφω και από την άλλη ο διαχειριστής Kalogeropoulos να διαγράφει. Προφανώς δεν επιθυμεί να γραφτούν στο άρθρο όλες οι σημαντικές πτυχές της καριέρας του καλλιτέχνη, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι είναι ο δημοφιλέστερος Έλληνας ανεξάρτητος καλλιτέχνης με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς διεθνώς που δεν έχει υπογράψει ποτέ συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία ξεκινώντας πριν πάρα πολλά χρόνια μόνος του από το MySpace, το μεγαλύτερο τότε παγκοσμίως μουσικό κοινωνικό δίκτυο και για το οποίο γεγονός έδωσα, όχι μία, όχι δύο αλλά πολλές διαφορετικές πηγές και ο διαχειριστής Kalogeropoulos τις διέγραψε.

Αν και δεν έχει σημασία, μιας και θα ήθελα να διαγραφεί το άρθρο, επειδή διάβασα πολλές ανακρίβειες παραπάνω, θα ήθελα να κάνω ένα τελευταίο σχόλιο. Πολλοί επιτυχημένοι και γνωστοί καλλιτέχνες (μεταξύ αυτών και ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης) εκδίδουν πλέον μόνοι τους τα άλμπουμ τους διαδικτυακά μέσα από τους επίσημους ιστοτόπους τους και άλλα sites όπου έχουν profiles και δεν απευθύνονται απαραίτητα σε δισκογραφικές εταιρείες ή music streaming services. Οι μουσικοί διαγωνισμοί που έλαβε μέρος ο καλλιτέχνης ήταν και στο εξωτερικό, όπως πχ στο Λονδίνο, όπου ανάμεσα από 6.000 και 5.000 συμμετοχές σε δύο διαφορετικές χρονιές έφτασε στον Ημιτελικό, γεγονός που δεν αναφέρθηκε παραπάνω. Και πολλές άλλες ανακρίβειες γράφτηκαν παραπάνω, αλλά δεν έχω τον χρόνο να καθίσω να ασχοληθώ, μιας και βλέπω μεγάλη έλλειψη γνώσης της σημερινής μουσικής πραγματικότητας εκ μέρους των παραπάνω χρηστών/διαχειριστών (δεν γνωρίζω τί είναι ο καθένας). Παρακαλώ να διαγραφεί το άρθρο, δεν με ενδιαφέρει να ξανασχοληθώ με την πλατφόρμα της βικιπαίδεια. Road365 (συζήτηση) 19:34, 18 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)

Πιθανολογώ ότι είστε ο ίδιος ο Sakis, αλλά αυτή είναι δική μου θεωρία. Για να σας απαντήσω - ναι, η πορεία ενός καλλιτέχνη μετριέται αποκλειστικά σε δισκογραφικές κυκλοφορίες, δεδομένα και απτά γεγονότα που αποδεικύουν το πόσο επιτυχημένος/η είναι. Για τον εν λόγω δεν υπάρχει το παραμικρό -απολύτως- στοιχείο στο διαδίκτυο, ενώ συνοδεύεται από μηδαμινή παρουσία σε streaming platforms. Είτε το θέλετε, είτε όχι έτσι μετριέται η αναγνωρισιμότητα ενός μουσικού εν έτει 2018. Αλλά μιας και το αναφέρατε, μπορείτε να μας πείτε ποιός διαγωνισμός είναι αυτός και να παραθέσετε μαζί ένα link με το όνομα του καλλιτέχνη; Επίσης είναι αρκετά αντιφατικό ότι κάνετε λόγο για μη μετρήσιμα δεδομένα, τα οποία σύμφωνα με εσάς δεν είναι καν σημαντικά, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείτε να πείσετε μία κοινότητα για τη διατήρηση του λήμματος σε ένα ιστότοπο που βασίζεται αποκλειστικά σε γεγονότα, νούμερα και δημοσιεύσεις. Glucken123 (συζήτηση) 22:25, 18 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)
Ο καθένας έχει τις θεωρίες του. Όπως και εγώ δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιος είστε εσείς, ποια η σχέση σας με τον Kalogeropoulos ή με τις δισκογραφικές εταιρείες και αν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων. Πάμε όμως να αντικρούσω τα ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΣΑΣ ένα προς ένα:

Είπατε: "ναι, η πορεία ενός καλλιτέχνη μετριέται αποκλειστικά σε δισκογραφικές κυκλοφορίες, δεδομένα και απτά γεγονότα που αποδεικύουν το πόσο επιτυχημένος/η είναι."

Στον επίσημο ιστότοπο του καλλιτέχνη υπάρχουν και οι 11 δισκογραφικές δουλειές του, οι οποίες ΟΛΕΣ έχουν καλυφτεί από ΧΙΛΙΑΔΕΣ δημοσιογραφικά sites σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι δημοσιογράφοι δεν γράφουν ούτε κριτικάρουν ανύπαρκτα άλμπουμ. Μόνο εγώ μετά από προσωπική αναζήτηση βρήκα περίπου 30 δισκοκριτικές για άλμπουμ του καλλιτέχνη μέσα σε ένα δεκάλεπτο. Άρα τα άλμπουμ του είναι υπαρκτά και δεν εμφανίζονται μόνο στον επίσημο ιστότοπό του.

Είπατε: "Για τον εν λόγω δεν υπάρχει το παραμικρό -απολύτως- στοιχείο στο διαδίκτυο". ΨΕΥΔΕΣΤΕ και πάλι ασυστόλως. Υπάρχουν χιλιάδες δημοσιογραφικές πηγές στο διαδίκτυο για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη, δισκοκριτικές, άρθρα και συνεντεύξεις. Έχω παραθέσει ένα σωρό πηγές αλλά ο διαχειριστής Kalogeropoulos τις διαγράφει, υπάρχουν ένα σωρό άλλες πηγές που μπορώ να παραθέσω.

Είπατε: "ενώ συνοδεύεται από μηδαμινή παρουσία σε streaming platforms". Ο κάθε καλλιτέχνης επιλέγει ο ίδιος τον τρόπο με τον οποίο θα κάνει γνωστή την δουλειά του. Και ο συγκεκριμένος επιλέγει να έχει τον δικό του ιστότοπο από όπου ο καθένας μπορεί να ακούσει και να κατεβάσει την μουσική του δωρεάν και όχι με πληρωμή όπως συνήθως συμβαίνει στις streaming platfmorms. Δεν θα του υποδείξετε εσείς με ποιον τρόπο θα κάνει γνωστή την δουλειά του στο ευρύ κοινό.

Είπατε: "ενώ ταυτόχρονα προσπαθείτε να πείσετε μία κοινότητα για τη διατήρηση του λήμματος". Και πάλι ψεύδεστε. Το εντελώς αντίθετο. Εγώ ζήτησα την διαγραφή του λήμματος, γιατί δεν έχω τον χρόνο να ασχολούμαι με τον Kalogeropoulos ο οποίος δεν επιθυμεί την παρουσία του συγκεκριμένου άρθρου. Οπότε, ζήτησα να διαγραφεί και έβαλα την σχετική ετικέτα. Μάλιστα, πρότεινα και την γρήγορη διαγραφή του άρθρου, η οποία δεν έγινε δεκτή, γι αυτό και το μετέφεραν στα προς συζήτηση για διαγραφή. Διαγράψτε το επιτέλους.

Ο συγκεκριμένος είναι ανεξάρτητος, δεν είναι δεσμευμένος με κανένα συμβόλαιο και καμιά εταιρεία και με τον τρόπο που προανέφερα προωθεί την μουσική του, γιατί έτσι θέλει ο ίδιος.

Κλείνοντας, για να δούμε τί γράφει η ίδια η wikipedia αναφορικά με τα άτομα που γράφουν σε αυτήν. Διαβάζουμε στην About page της Wikipedia: "Wikipedia is written largely by amateurs. Those with expert credentials are given no additional weight." Κύριως ερασιτέχνες είστε εσείς που γράφετε, χωρίς κάποιο επιστημονικό/εξειδικευμένο background, οπότε τί το κουράζουμε; Διαγράψτε το άρθρο. Δηλαδή έλεος. Πόσο καιρό θα περιμένω ακόμη για την διαγραφή του άρθρου; Δεν το κατέχετε το θέμα.

Όπως καταλαβαίνετε (αν καταλαβαίνετε) είτε το θέλετε, είτε όχι έτσι έχουν τα πράγματα εν έτει 2018. Road365 (συζήτηση) 08:52, 24 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)

Δείξτε μας επιτέλους τα χιλιάδες άρθρα σε αξιόπιστα websites. Ακόμα περιμένω το όνομα του διαγωνισμού που βραβεύτηκε ο Sakis. Ποιός είναι επιτέλους; Glucken123 (συζήτηση) 15:32, 24 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)

Σαφώς και υπάρχουν χιλιάδες δημοσιογραφικές πηγές διεθνώς τόσο για τον καλλιτέχνη όσο και για όλα του τα άλμπουμ, από το άκρως δημοφιλές Broadway World των ΗΠΑ https://www.broadwayworld.com/bwwmusic/article/Greek-Composer-Sakis-Gouzonis-to-Release-New-Album-in-2017-20161218 μέχρι το άκρως δημοφιλές Blazing Minds του Ηνωμένου Βασίλειου https://blazingminds.co.uk/sakis-gouzonis-earth-music-review/ μέχρι ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Λόγω του ότι οι πηγές διαγράφονται από τον διαχειριστή Kalogeropoulos δεν μπαίνω ξανά στην διαδικασία να τις ξαναναφέρω μία-μία. Παρόλο που το λήμμα είναι 100% εγκυκλοπαιδικό και υπάρχουν όλες οι απαιτούμενες ανεξάρτητες και αξιόπιστες πηγές για να το υποστηρίξουν, ζήτησα να διαγραφεί γιατί ο διαχειριστής Kalogeropoulos δεν επιθυμεί την παρουσία του συγκεκριμένου λήμματος στη βικιπαίδεια. Η ερώτηση είναι η εξής: Αφού υπάρχει ΠΛΗΡΗΣ ομοφωνία για την διαγραφή του λήμματος, για ποιο λόγο εδώ και περίπου μισό μήνα δεν έχει διαγραφεί ακόμη; ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Road365 (συζήτησησυνεισφορά) 07:45, 28 Δεκεμβρίου 2018 (UTC).
O διεθνώς γνωστός Sakis (oύτε ο Ρουβάς να ήταν, που είναι και ο μόνος πραγματικός Sakis) είναι φυσικά άγνωστος στον μουσικό τύπο, ελληνικό και διεθνή, ως καλλιτέχνης. Ένα απλό search δείχνει την ένδεια των αποτελεσμάτων αναζήτησης, που είναι κατά βάση αναπαραγωγές από το σάιτ του και απλές καταχωρίσεις νέων κυκλοφοριών, από τα εκατομμύρια παρόμοιες που υπάρχουν παντού. Οι "δημοσιογραφικές πηγές" που αναφέρονται πιο πάνω, όπως του broadwayworld.com είναι τέτοιου τύπου, που παραπέμπουν σε ανακοινώσεις/δελτία τύπου του ίδιου, "εμπλουτισμένα" μερικές φορές και με 2-3 καλά λόγια, που γράφονται διάφορα του τύπου "All tracks were produced by Sakis in his recording studio located at the foot of Mount Olympus. Sakis began composing and arranging when he was quite young, releasing two compilations of hymn arrangements while still at school. His career took off when he entered the International Composition Competition 2007", δηλ. σαν κι αυτά που γράφονται στο σάιτ του, αλλά και στο λήμμα της ΒΠ (προφανώς από ένα τουλάχιστον οικείο του πρόσωπο, αν όχι από τον ίδιο αυτοπροσώπως). Στη τελική, για να μη χάνουμε την ουσία: στην καλύτερη περίπτωση, υπάρχουν αναγγελίες νέων κυκλοφοριών με λίγα καλά λόγια ή λινκ για αγορά στο amazon κλπ (τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι εδώ, ψωμοτύρι για όλα τα σάιτ σε πάρα πολλές περιπτώσεις) και διάφορες μόνιμες POV επωδούς (με πηγή τον ίδιο τον καλλιτέχνη προφανώς) περί multi-award-winning, Greek composer σε International Competitions και με international distinctions, δηλ. κάποια βραβεία από ένα ιδιωτικό ωδείο του Βόλου, γνωστά μόνο στην τοπική κοινωνία (καθόσον διεθνώς είναι ολότελα άγνωστα και ανύπαρκτα βραβεία). Από κει και πέρα τίποτε για τον διεθνώς γνωστό Sakis. ——Chalk19 (συζήτηση) 11:32, 28 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)
Σας ενοχλεί τόσο πολύ που ένας ανεξάρτητος καλλιτέχνης χωρίς μάνατζερ και χωρίς δισκογραφικές από πίσω του έχει φτάσει τόσο ψηλά, ε; Σαφώς και ο μόνος διεθνώς γνωστός ως Sakis που το κατάφερε μόνος του χωρίς βοήθεια είναι ο Sakis Gouzonis. Σας ενοχλεί που χιλιάδες δημοσιογραφικά sites εντός και εκτός Ελλάδας ασχολούνται μαζί του γράφοντας πρωτότυπες δισκοκριτικές και μάλιστα πολύ θετικές, ε; Δεν υπάρχει καμιά αναδημοσίευση από το επίσημο site του, αντιθέτως στο site του φιλοξενούνται μερικές από τις χιλιάδες κριτικές, ό,τι φυσικά κάνουν πολλοί επαγγελματίες καλλιτέχνες που φιλοξενούν στα sites τους κριτικές από τον Τύπο. Τα μουσικά του βραβεία είναι υπαρκτά, όπως και οι διεθνείς βραβεύσεις του από ανεξάρτητους φορείς. Σας ενοχλεί και αυτό, ε; Who cares? Για να μην χάνουμε την ουσία: Ο χρήστης Chalk19 επιτίθεται με τόσο μένος και μανία προς στον καλλιτέχνη, γεγονός που θυμίζει πολύ έντονα το μίσος και το μένος με το οποίο επιτέθηκε στον καλλιτέχνη ο διαχειριστής Kalogeropoulos που δεν επιθυμεί την παρουσία του καλλιτέχνη στη βικιπαίδεια. Road365 (συζήτηση) 15:25, 28 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)
Ό,τι ακριβώς είπε ο Chalk19 παραπάνω. Εντελώς άγνωστος, χωρίς καμία αξιοσημείωτη δουλειά. Τέλος, τα περί Myspace είναι αστεία, καθώς αποτελούν προιόν φαντασίας και ωραιοποίησης. Glucken123 (συζήτηση) 12:55, 28 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)
Το εντελώς αντίθετο. Είναι διεθνώς γνωστός, το μαρτυρούν χιλιάδες sites παγκοσμίως. Όσο για το MySpace, τόσο οι πάμπολλες δημοσιογραφικές πηγές https://www.tralala.gr/O-No1-dhmofilesteros-Ellhnas-kallitexnhs-tou-MySpace/ όσο και το ίδιο το MySpace https://www.myspace.com/sakisgouzonis δικαιώνουν τον καλλιτέχνη και εσάς σας διαψεύδουν, μιας και κανείς άλλος Έλληνας καλλιτέχνης δεν έχει φτάσει να έχει τόσους πολλούς οπαδούς. Όπως βλέπετε, εγώ μιλάω με πηγές, ενώ εσείς μιλάτε στον αέρα. Road365 (συζήτηση) 15:25, 28 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)

Για να τελειώσει εδώ η συζήτηση οριστικά με τον φαντασμένο χρήστη παραπάνω, που εξαπολύει προσωπικές επιθέσεις και κατά 100% είναι ο ίδιος ο "καλλιτέχνης", αφήνω εδώ τα αποτελέσματα των Google Trends: https://trends.google.com/trends/explore?date=all&q=Sakis%20Gouzonis

Θέλετε και Ελληνικά; https://trends.google.com/trends/explore?date=all&q=%CE%A3%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82%20%CE%93%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82

Καλή χρονιά. Glucken123 (συζήτηση) 15:39, 28 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)

Σαφώς και ας λήξει εδώ η συζήτηση, συμφωνούμε, άλλωστε ζήτησα την διαγραφή του λήμματος παρόλο που πληρεί όλα τα κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας. Όσο για τα Google trends, τί ακριβώς προσπαθείτε να αποδείξετε; Συνήθως γκουγκλάρουμε κάτι που δεν γνωρίζουμε, όχι κάτι που ήδη γνωρίζουμε. Αυτό δείχνει και το πόσο γνωστός είναι έξω. Όσοι γνωρίζουν τον καλλιτέχνη, συνήθως γνωρίζουν και το site του και το επισκέπτονται απευθείας, ενώ άλλοι ακολουθούν τους συνδέσμους που βρίσκουν σε δισκοκριτικές του καλλιτέχνη, σε συνεντεύξεις του καλλιτέχνη, σε προφίλ κοινωνικών δικτύων του καλλιτέχνη, χωρίς να το γκουγκλάρουν. Υπάρχουν τόσα πολλά sites που λινκάρουν προς τον επίσημο ιστότοπό του που δεν είναι απαραίτητο το γκουγκλάρισμα. Anyway. Καλή χρονιά όποιος κι ας είστε πίσω από αυτό το nickname. Και παρακαλώ και πάλι για την διαγραφή του άρθρου. Μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με την επίσημη About page της Wikipedia είναι κυρίως ερασιτέχνες όσοι είναι χρήστες και διαχειριστές εδώ, χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο, γι αυτό και η μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία. Περιμένω για την διαγραφή του άρθρου. Road365 (συζήτηση) 16:52, 28 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)

lol https://www.alexa.com/siteinfo/sakisgouzonis.com Glucken123 (συζήτηση) 14:54, 3 Ιανουαρίου 2019 (UTC)

@Glucken123: "Νοτ enough traffic data" αναφέρεται στο πινακάκι επισκεψιμότητας. Τουτέστιν, πρακτικά μηδενική επισκεψιμότητα -μιλάμε για το σάιτ απ' όπου οι χιλιάδες φανς ακούν ή κατεβάζουν τη μουσική του "multi-award-winning" παγκόσμια γνωστού συνθέτη "Sakis". Και κάτι συναφές: εδώ, ο τόσο γνωστός συνθέτης, ο (όπως γράφεται) "multi-award-winning Greek composer, orchestrator, producer and performer of instrumental electronic music", ο οποίος έχει κερδίσει "multiple international music awards" και τον οποίο ακολουθούν "770,000 fans worldwide" (!!), ανακοινώνει πως αναζητά ένα συγκρότημα να τον προσλάβει ως μουσικό ("SEEKING: Band to Join") !!! Ο παγκοσμίως γνωστός "Sakis" των "700.000 φανς παγκοσμίως" βάζει αγγελία για να βρει δουλειά σε ένα οποιοδήποτε συγκρότημα! ——Chalk19 (συζήτηση) 17:21, 3 Ιανουαρίου 2019 (UTC)
Ακριβώς εκεί εστίασα και εγώ, καθώς το traffic data γίνεται generate από την επισκεψιμότητα, που στη περίπτωση του "βραβευμένου" μουσικού είναι μηδαμινή. Όχι μόνο fake news και πλήρες manipulation μέσω blogs με σκοπό να παρουσιάσει μία εντελώς ψεύτικη εικόνα, αλλά και απόπειρα να διογκώσει το ίδιο θέμα μέσω της Βικιπαίδειας. Αναρωτιέμαι πως όλο αυτό το παραλήρημα ψεμάτων και υπερβολών παρέμεινε στη Βικιπαίδεια για τόσο καιρό. Αυτό που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ο ίδιος ο καλλιτέχνης με νύχια και με δόντια απαντάει με εντελώς ανυπόστατα επιχειρήματα επιπέδου 'άσπρο και μαύρο', που θυμίζει παιδί δημοτικού με πλήρη αδυναμία επικοινωνίας. Όπως και να 'χει, είναι πολύ κρίμα και σχεδόν στενάχωρη περίπτωση. Αρκετά ασχοληθήκαμε. Glucken123 (συζήτηση) 17:41, 3 Ιανουαρίου 2019 (UTC)