Συζήτηση:Νέα Σαλαμίνα περίοδος 2011-12 (ποδόσφαιρο)/Πρόταση διαγραφής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Νέα Σαλαμίνα περίοδος 2011-12 (ποδόσφαιρο)[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: Διαγραφή. Μπορεί να επαναφερθεί αν πρόκειται να δημιουργηθεί ένα λήμμα για την ιστορία της ομάδας. ----Lemur12 να΄στε καλά 14:34, 15 Ιουλίου 2013 (UTC) (διαγραφή)
Νέα Σαλαμίνα περίοδος 2011-12 (ποδόσφαιρο) (συζήτηση · ιστορικό · σύνδεσμοι · παρακολ. · μητρώο)
  • Symbol merge vote.svg Συγχώνευση. με το Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου (ποδόσφαιρο). Έχω την άποψη ότι δεν είναι δυνατό να υπάρχει αυτόνομο λήμμα για κάθε ποδοσφαιρική περίοδο σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να περιλαμβάνονται στο εκάστοτε λήμμα της ποδοσφαιρικής ομάδας. --Ttzavarasσυζήτηση 19:11, 2 Μαρτίου 2013 (UTC)
Το διόρθωσα. Είμαι κατά της συγχώνευσης, η οποία θα προκαλέσει προβλήματα στο λήμμα Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου (ποδόσφαιρο), για το λόγο που ανάφερα πιο πάνω (Δεν μπορούμε σε κάθε λήμμα μιας ομάδας να έχουμε ενότητες για κάθε ποδοσφαιρική περίοδο ξεχωριστά. Θα δημιουργούνται τεράστια λήμματα και ο αναγνώστης θα χάνεται σε χιλιάδες πληροφορίες.). Προσωπικά, είμαι υπέρ της ύπαρξης τέτοιων λημμάτων αυτόνομων, τουλάχιστον για μεγάλες ομάδες (εξού έφερα και ως παράδειγμα Ολυμπιακό και Παναθηναικό). Ο Ttzavaras αναφέρει ότι δεν είναι δυνατό να υπάρχει αυτόνομο λήμμα για κάθε ποδοσφαιρική περίοδο σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα. Για το λόγο αυτό καλό θα ήταν να συζητηθεί η ύπαρξη ή όχι τέτοιων λημμάτων στο σύνολο τους. Από τη συζήτηση στην Αγορά Ποδοσφαιρικές περιόδοι ομάδων δεν υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση. Το λήμμα το δημιούργησα μετά τη σχετική ερώτηση στην Αγορά. Ευκαιρία να αποφαστιστεί αν είναι αποδεκτά από την κοινότητα τέτοια λήμματα. Πάντως είμαι κατά του να προστεθούν οι πληροφορίες του λήμματος αυτούς στο λήμμα της ομάδας. Σκεφτείτε μια ομάδα που αγωνίζεται 100 χρόνια σε ένα πρωτάθλημα, πόσο τεράστιο θα είναι το λήμμα της. Συγχώνευση ή μετατροπή και συμπλήρωση του λήμματος σε λήμμα του τύπου Ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Θεσσαλονίκης (2000-09), θα ήταν μια λύση. Xaris333 (συζήτηση) 19:53, 2 Μαρτίου 2013 (UTC)
  • Symbol opinion vote.svg Σχόλιο Δεν προτείνεται διαγραφή του λήμματος αλλά συγχώνευσή του. Φαντάζεται κανείς το αποτέλεσμα, αν χωρίζαμε την ιστορία, π.χ. της πόλης Αμμοχώστου σε διαφορετικά λήμματα κατά περίοδο; --Ttzavarasσυζήτηση 19:42, 2 Μαρτίου 2013 (UTC)
Μα ήδη γίνεται αυτό. Ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Θεσσαλονίκης (2000-09), Ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού (2000-2009), Ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ (1990-1999) αλλά ανά δεκαετία. Xaris333 (συζήτηση) 19:53, 2 Μαρτίου 2013 (UTC)
  • Symbol opinion vote.svg Σχόλιο Θα με ενδιέφερε ιδιαιτέρως κι εμένα να μάθω τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις, καθώς έχω στα σκαριά (εκτός ΒΠ...) αντίστοιχο λήμμα για την περσινή σεζόν της Μονπελιέ ΣΚ στην Γαλλία, κατά την διάρκεια της οποίας αναδείχτηκε και πρωταθλήτρια.... Αν και μου φαίνεται ότι από μόνο του το τελευταίο στοιχείο σε συνδυασμό με την δυναμική της ομάδας θα του καθιστούσαν απολύτως εγκυκλοπαιδικό...--Montjoie-Saint-Denis !!! (συζήτηση) 19:46, 2 Μαρτίου 2013 (UTC)

Ως δημιουργός του λήμματος και ουσιαστικά ο μοναδικός που έχει συνεισφέρει στο λήμμα, ζητάω τη διαγραφή του. Καλύτερα να ξεκινήσει μια ουσιαστική συζήτηση για τέτοια θέματα, κυρίως για μεγάλες και σημαντικές ομάδες. Το λήμμα το έχω αποθηκεύσει σε υποσελίδα, μπορεί να επανέλθει και από διαχειριστή αν τέτοια λήμματα κριθούν εγκυκλοπαιδικά. Πάντως, η πρόταση για συγχώνευση μόνο προβλήματα θα προκαλούσε. Οπόταν ψηφίζω Διαγραφή. Xaris333 (συζήτηση) 14:01, 22 Μαΐου 2013 (UTC)