Συζήτηση:Νέα Σαλαμίνα περίοδος 2011-12 (ποδόσφαιρο)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Συγχώνευση[επεξεργασία κώδικα]

Θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερα να συγχωνευτεί στο Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου. Αυτόνομα δεν μπορεί να σταθεί αλλιώς πρέπει να φτιαχτούν ανάλογα λήμματα για κάθε αγωνιστική περίοδο κάθε ομάδας, κάτι που δεν είναι σκόπιμο για τη Βικιπαίδεια. --Ttzavarasσυζήτηση 13:32, 2 Μαρτίου 2013 (UTC)

  • Δεν μπορεί να γίνει συγχώνευση με το λήμμα που προτείνεις. Το λήμμα που προτείνεις αφορά γενικά την ομάδα Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου και όχι το ποδοσφαιρικό τμήμα Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου (ποδόσφαιρο).
  • Δεν μπορούμε σε κάθε λήμμα μιας ομάδας να έχουμε ενότητες για κάθε ποδοσφαιρική περίοδο ξεχωριστά. Θα δημιουργούνται τεράστια λήμματα.
  • Όσο αφορά την ύπαρξη ή όχι τέτοιων λημμάτων σε παραπέμπω στη συζήτηση Ποδοσφαιρικές περιόδοι ομάδων, όπου υπάρχουν και θετικές απόψεις για την ύπαρξη τέτοιων λημμάτων. Αν θεωρείς ότι δεν μπορεί να σταθεί αυτόνομα, καλύτερα πρότεινετο για διαγραφή, ώστε να αποφασίσει η κοινότητα. Xaris333 (συζήτηση) 13:42, 2 Μαρτίου 2013 (UTC)

Θα παρακαλούσα να προσέχεις περισσότερο αυτά που γράφω: Δεν το προτείνω για διαγραφή, αλλά για συγχώνευση. Και φυσικά θα προταθεί έτσι για να αποφασίσει η Κοινότητα. ανεξάρτητα αν θα συγχωνευτεί με το ένα ή με το άλλο λήμμα για τη Νέα Σαλαμίνα. --Ttzavarasσυζήτηση 18:01, 2 Μαρτίου 2013 (UTC)

Φίλε Ttzavaras, μα τα ίδια λέμε. Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα. Xaris333 (συζήτηση) 18:03, 2 Μαρτίου 2013 (UTC)