Συζήτηση:Καταγωγή Παύλου της Ελλάδας (γενν. 1967)/Πρόταση διαγραφής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καταγωγή Παύλου της Ελλάδας (γενν. 1967)[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: Διαγραφή + έγινε συγχώνευση στο Παύλος, πρώην Διάδοχος της Ελλάδας Gts-tg (συζήτηση) 07:52, 11 Μαρτίου 2018 (UTC) (διαγραφή)
Καταγωγή Παύλου της Ελλάδας (γενν. 1967) (συζήτηση · ιστορικό · σύνδεσμοι · παρακολ. · μητρώο)


Προτείνω την διαγραφή του λήμματος καθώς αποτελεί κατάλογο και άρα είναι αντίθετος με την πολιτική της ΒΠ (ΒΠ:ΟΧΙ#ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ). Η δεύτερη πρόταση του λήμματος: "Στον παρακάτω κατάλογο των προγόνων του χρησιμοποιείται η Γερμανική Γενεαλογική παρουσίαση ". Επιπλέον, δεν είναι εγκυκλοπαιδικό το λήμμα. Τζσυντυχάννουμε 20:36, 15 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

Το λήμμα φτιάχτηκε κατ' αντιστοιχία με τα λήμματα της Αγγλικής ΒΠ en:Ancestry of Feipe VI, en:Ancestry of Elizabeth II, Ancestry of George Washington. Υπάρχουν στην Category:Ancestries of individuals, όπως αναφέρω στο == Δείτε επίσης ==. Άρης Μηθυμναίος 20:44, 15 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

α)Το αν υπάρχει στην αγγλική ΒΠ δεν εντάσσεται στα κριτήρια της εγκυκλοπαιδικότητας, και β)παντως στην αγγλική είναι υπο συζήτηση για διαγραφή. Τζσυντυχάννουμε 20:50, 15 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

Διαγραφή Πράγματι το λήμμα είναι ένας μεγάλος κατάλογος. Μη εγκυκλοπαιδικό σύμφωνα με τα κριτήρια της Βικιπαίδειας.--Texniths (συζήτηση) 00:08, 17 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

Διαγραφή Κατάλογος, που μάλλον είναι και προϊόν πρωτότυπης έρευνας. ——Nur noch ein Gott kann uns retten! aka Chalk19 (συζήτηση) 10:21, 19 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

Διαγραφή Σύμφωνα με τους παραπάνω. Wolfymoza (συζήτηση) 09:27, 21 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

1. Το λήμμα δεν είναι αμιγής κατάλογος, αλλά υπάρχει κείμενο στην αρχή του λήμματος, το οποίο έχει εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον. Ο κατάλογος ακολουθεί το κείμενο, δεν είναι αυτός μόνο το λήμμα.

2. Το ήμισυ του καταλόγου είναι αντιγραφή από το λήμμα Ancestry of Feipe VI της Αγγλικής ΒΠ, καθότι ο πατέρας του Παύλου (ο Κωνσταντίνος) και η μητέρα του Φιλίππου (η Σοφία) είναι αδέλφια, δηλ. μοιράζονται τους ίδιους προγόνους. Το υπόλοιπο υλικό είναι συρραφή από άλλα παρεμφερή λήμματα. Ώστε δεν είναι "προΐόν πρωτότυπης έρευνας".

3. Το λήμμα συνδέεται με links με άλλα, όπως το Παύλος, πρώην Διάδοχος της Ελλάδας. Δεν είναι απομονωμένο, είναι προέκταση αυτού. Αν σβηστεί από χωριστό λήμμα, θα μπορούσε να περιληφθεί σε αυτό.

4. Το αντίστοιχο λήμμα, πάνω στο οποίο βασίστηκα είναι το Ancestry of Feipe VI της Αγγλικής ΒΠ. Εκεί δεν έχει σημανθεί για διαγραφή και είναι εγκυκλοπαιδικό. Επίσης το Ancestry of George Washington, Αμερικανικού ενδιαφέροντος για τον πρώην ηγέτη του εκεί κράτους. Εδώ αυτό το όμοιό του γιατί;

5. Κάθε χώρα έχει ένα τέτοιο λήμμα για τον επικεφαλής της (ενεργό ή πρώην). Η Ελληνική ΒΠ γιατί δεν πρέπει;

6. Το λήμμα είναι πρόσφατο και το πρώτο μέρος του (το κείμενο) θα εμπλουτιστεί με προσαυξήσεις· θα φανεί έτσι εναργέστερα η εγκυκλοπαιδικότητά του.

7. Μεταφράζω λήμματα από την Αγγλική ΒΠ, χωρίς προκατάληψη, προσπαθώντας να πλουτίσω τον αριθμό των με εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον λημμάτων της. Αν κάποιος ενοχλείται ή δυσφορεί, ας το σβήσει. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που επιδεικνύετε, είναι πολύ όμορφο αυτό, Άρης Μηθυμναίος (συζήτηση) 16:06, 21 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

5. Κάθε χώρα έχει ένα τέτοιο λήμμα για τον επικεφαλής της (ενεργό ή πρώην). Η Ελληνική ΒΠ γιατί δεν πρέπει; Συγνώμη, αλλά ο Παύλος ουτε είναι, ούτε θα γίνει επικεφαλής της χώρας. Αν ήτανε, θα έπρεπε το πρώην να ήταν εκτός παρένθεσης και με bold. Τζερόνυμοσυντυχάννουμε 16:56, 21 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)