Συζήτηση:Ιστορία του αναρχισμού/Πρόταση διαγραφής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ιστορία του αναρχισμού[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: Διατήρηση --Focal Point 12:10, 10 Νοεμβρίου 2018 (UTC) (διαγραφή)
Ιστορία του αναρχισμού (συζήτηση · ιστορικό · σύνδεσμοι · παρακολ. · μητρώο)

Το λήμμα είναι στρατευμένο άρθρο/υμνολόγιο. Έχει αποκλειστικά φιλικές επιστημονικές πηγές συγκεκριμένης αναρχικής οπτικής. Επιπλέον έχει αματάφραστα χωρία, πηγές που δεν παραπέμπουν πουθενά, ασυνταξίες και πολλές ανορθογραφίες. Είναι σπατάλη χρόνου, να ασχολείται κάποιος με εκθέσεις ιδεών που της διαμορφώνει φιλικά διακείμενος χρήστης από φιλικά διακείμενες πηγές. Τουλάχιστον 13/23 πηγές είναι από αναρχικούς. Ενώ άλλες πηγές δεν παραπέμπουν πουθενά ή χρησιμοποιούνται για να προσθέσουν σημαντικότητα στο λήμμα ενώ χρησιμοποιούνται μια φορά σε ήσσονος σημασίας ζητήματα. Βλέπετε και στη σελίδα συζήτησης όπου βάζω λινκ για την κάθε μια πηγή. --Αντικαθεστωτικός (συζήτηση) 11:44, 5 Νοεμβρίου 2018 (UTC)

Διατήρηση Το λήμμα έχει αρκετές πηγές που τεκμηριώνουν το κριτήριο της εγκυκλοπαιδικότητας. Τα υπόλοιπα είναι ζητήματα για άλλες venues. Cinadon36μίλαμου 16:25, 5 Νοεμβρίου 2018 (UTC)

Διατήρηση + Σχόλιο οι προτάσεις διαγραφής γίνονται για τον λόγο έλλειψης εγκυκλοπαιδικότητας ενός θέματος, και όχι για προβλήματα επιμέλειας, POV, παραβίασης copyright (εκεί μπορεί να γίνει γρήγορη διαγραφή αλλά και η τοποθέτηση της σήμανσης για παραβίαση δικαιωμάτων). Ως θέμα το συγκεκριμένο σαφώς είναι εγκυκλοπαιδικό. Ως υλοποίηση υπήρχαν ιδιαίτερα σοβαρά ζητήματα (προηγούμενη έκδοση εδώ καθώς και στο Συζήτηση:Ιστορία_του_αναρχισμού#Λογοκλοπή. Όποιος μπορεί βοηθάει για να αποδεικτεί το προφανές.), όμως σε ότι αφορά το περιεχόμενο το λήμμα πλέον έχει ξαναγραφεί εξ ολοκλήρου, επομένως σε ότι αφορά την εδώ πρόταση προτείνω να κλείσει άμεσα βάσει των παραπάνω. Gts-tg (συζήτηση) 00:03, 6 Νοεμβρίου 2018 (UTC)

Σχόλιο Από την στιγμή που αποδείκτηκε η λογοκλοπή, και το λήμμα ξεκίνησε από την αρχή από χρήστη που μπορεί να το διαμορφώσει σωστά, θεωρώ ότι έγινε η διαγραφή, και απλά ξεκινάει από την αρχή ως νέο λήμμα. Ως εκ τούτου η συζήτηση ας κλείσει.--Αντικαθεστωτικός (συζήτηση) 00:28, 6 Νοεμβρίου 2018 (UTC)