Συζήτηση:Ιβάν Σαββίδης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Greece.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Football Russia.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ρωσικό ποδόσφαιρο.
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Ελληνορώσος[επεξεργασία κώδικα]

Πως γίνεται να ειναι κάποιος Ελληνορώσος απο γονείς Έλληνες?ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 178.128.149.44 (συζήτησησυνεισφορά) .


Με την ίδια λογική που τα παιδιά των ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ, αυτοαποκαλούνται ελληνοαμερικανοί, παρότι είναι μόνον Αμερικανοί Πολίτες (αν και μπορούν να αποκτήσουν την ελληνική υπηκοότητα εφ' όσον κινήσουν και ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες νόμιμες διαδικασίες). Άλλωστε οι χαρακτηρισμοί Ελληνορώσος, Γερμανοέλληνας ή Ελληνονιγηριανός, κλπ. είναι καθαρά ανεπίσημοι όροι και όχι δεσμευτικοί όσον αφορά τα κράτη που εμπεριέχει η κάθε ονομασία. [xwpisonoma(at)gmail(dot)com].

Μετονομασία[επεξεργασία κώδικα]

Μετονομασία σε Ιβάν Σαββίδης. Το "Σάβιντι" ή "Σαβιντί" δεν ξέρω από πού προέκυψε. Χρήστης:Pyraechmes 100 χρόνια από την πρώτη απελευθέρωση της Κομοτηνής (συζήτηση) 21:11, 22 Μαρτίου 2013 (UTC)

Προστασία[επεξεργασία κώδικα]

Νομίζω ότι θα ήταν καλό να παρακολουθήσουμε στενά το λήμμα καθώς προβλέπω μαζικές επιθέσεις, όπως ήδη ξεκίνησαν από διάφορες IP. Ίσως η προτασία να ωφελήσει. Ήδη κατέγραψα τα πιο σημαντικά γεγονότα από το χθεσινό παιχνίδι, μιας και πιστεύω ότι όσα συνέβησαν αμέσως μετά τη διακοπή αποτελούν εγκυκλοπαιδικό υλικό. Glucken123 (συζήτηση) 00:42, 12 Μαρτίου 2018 (UTC)

Επίσημη φωτογραφία Σαββίδη[επεξεργασία κώδικα]

Η επίσημη φωτογραφία του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη δείχνει περισσότερο ένα πολιτικό πρόσωπο παρά τον ίδιο τον Σαββίδη. Προφανώς αποτελεί προσπάθεια πολιτικοποίησης του λήμματος ενός ουδέτερου πολιτικά ατόμου. Προστατεύστε την αντικειμενικότητα της βικιπαίδεια από τον ορυμαγδό των κομματικών τρόλς που έχουν κατακλύσει το ελληνικό διαδίκτυο.ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Pulsar212 (συζήτησησυνεισφορά) .

Στην περίπτωση κατά την οποίαν δεν το γνωρίζετε το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει διατελέσει βουλευτής της Δούμας κατά το παρελθόν με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν. Οπόταν, η "πολιτική" φωτογραφία, όπως την αναφέρετε, είναι απολύτως δικαιολογημένη και καλώς έχει τοποθετηθεί.--Νικόλαος ο Μακιαβέλης (συζήτηση) 22:10, 13 Μαρτίου 2018 (UTC)

Το οτι έχει διατελέσει βουλευτης της Δουμας ειναι γνωστό, το ότι δεν έχει καμμία επίσημη σχέση με ελληνικα κομματα επισης. Κάποιος θα αναρωτηθεί γιατί τον βάζετε μαζί με πρωθυπουργό μιας δεκαετίας πίσω κι όχι με τον σημερινό ή με κάποιο στέλεχος της σημερινης αντιπολιτευσης. Γιατι όχι με κάποιο ασχετο σελέμπριτι ή με δύο, τρία ή περισσοτερα άτομα. Καταλαβαίνετε οτι προκαλούνται ερωτήματα τα οποία δεν έχουν καμμία σχέση με το φύση του λήμματος. Βάλτε αντιπροσωπευτική φωτογραφία του επιχειρηματία, υπαρχουν εκατοντάδες, προστατεύστε την ουδετερότητα της βικιπαιδεια.ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Pulsar212 (συζήτησησυνεισφορά) .

Η φωτογραφία δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό, αλλά αποτελεί επίσημη φωτογραφία αναρτημένη στο επίσημο Flickr λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου. Επίσης, δεν απαιτεί άδεια για χρήση και είναι η μοναδική που εντόπισα για να χρησιμοποιηθεί στο εν λόγω λήμμα. Εάν έχετε κάποια αντιπρόταση που δεν παραβιάζει τα δικαιώματα κάποιου φωτογράφου, ευχαρίστως να την αντικαταστήσω. Glucken123 (συζήτηση) 14:36, 16 Μαρτίου 2018 (UTC)

Η φωτογραφία κροπαρίστηκε ώστε να φαίνεται μόνο ο Ιβάν Σαββίδης, του είναι "το θέμα" του λήμματος. ——Nur noch ein Gott kann uns retten! aka Chalk19 (συζήτηση) 16:15, 16 Μαρτίου 2018 (UTC)