Συζήτηση:Γιώργος Κατσαρός

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Αφαίρεσα την πληροφορία ότι έγραψε ο Κατσαρός τον ύμνο της δικτατορίας, καθώς το Ποντίκι αναφέρει πως στιχουργός ήταν ο Ηλίας Καραμανέας και συνθέτης ο Α. Ρεμούνδος. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 08:36, 12 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)[απάντηση]

Σχόλιο 16-4-2019[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

είναι λάθος ότι απεβίωσε Αναφορά: 94.66.220.81 08:52, 16 Απριλίου 2019 (UTC)[απάντηση]

Έχει διορθωθεί.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 10:32, 11 Φεβρουαρίου 2023 (UTC)[απάντηση]

Πρόταση διαγραφής[επεξεργασία κώδικα]

Προτείνω αυτή τη σελίδα για διαγραφή. Είχα ξεκινήσει τη μετάφρασή της καιρό πριν και ειδοποιήθηκα αυτόματα να την ολοκληρώσω, χωρίς όμως να ξέρω ότι υπάρχει ήδη ανεπτυγμένο το ίδιο λήμμα, και μάλιστα καλής ποιότητας.

Ευχαριστώ.

Avacalop (συζήτηση) 07:19, 19 Ιουλίου 2022 (UTC)[απάντηση]