Συζήτηση χρήστη:Avacalop

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Avacalop/Αρχείο 1 στις 2021-04-18.

Menikure (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "Translation request"
Aristo Class (συζήτησησυνεισφορές)

Εξαιρετικό το λήμμα, αν όμως είχε και παραπομπές, θα ήταν ακόμη καλύτερο!

Απαντήστε στο "Ρύζι"
Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Γεια σας. Καταχωρίζετε τη συμμετοχή σας στο Μαραθώνιο εικονογράφησης σε λάθος σελίδα. Η σωστή είναι Συζήτηση Βικιπαίδεια:Μαραθώνιος εικονογράφησης και καταχώρησης δεδομένων WLE 2021 κι όχι η Συζήτηση Βικιπαίδεια:Μαραθώνιος εικονογράφησης και καταχώρησης δεδομένων WLM 2021 που έγραψε κατά λάθος ο MARKELLOS στη σελίδα του Μαραθωνίου (το διορθώνω τώρα).

Απαντήστε στο "Ειδοποίηση"
Σαμουράι (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, είδα ότι άρχισες να κάνεις λήμματα για ταινίες, χωρίς όμως να βάζεις την αφίσα. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο απλά σε κάθε λήμμα θα πρέπει στους εξωτερικούς συνδέσμους να προσθέτεις από την αγγλική βικιπαιδεια το πρότυπο '''Imdb title''' όπως είναι γραμμένο για να μπορείς να μπεις στη σελίδα εκεί της ταινίας και να κατεβάσεις την αφίσα.

Για να βρεις τον δημιουργό της ταινίας που απαιτείται να συμπληρώσεις στο πεδίο κατά την επιφόρτωση αρχείου, θα πας στο '''full cast and crew''' της imdb και μετά τα ονόματα των ηθοποιών θα βρεις τους παραγωγούς της ταινίας...

Τέλος για άδεια πνευματικών δικαιωμάτων από την λίστα '''άδεια χρήσης''' θα επιλέξεις  την '''Μη ελεύθερη αφίσα κινηματογραφικής ταινίας''' από την ενότητα '''Ταινίες'''

Ηδη έβαλα τις αφίσες σε δύο λήμματα σου, τις Σφαίρες πάνω απο το Μπρόντγουει και το Ανάλυσε το... Αν έχεις κάποια απορία είμαι στη διάθεση σου

Απαντήστε στο "Αφίσες ταινιών"
NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)
Ένα αστεράκι ως αναγνώριση της συνεισφοράς σου στον μαραθώνιο λημματογράφησης για την κλιματική αλλαγή

Καλησπέρα και καλό μήνα. Συγχαρητήρια για την συνεισφορά σου στον διαγωνισμό για την κλιματική αλλαγή του Ιουνίου. Με 28 λήμματα ήσουν ο πιο παραγωγικός χρήστης του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός έφερε 105 λήμματα στην ελληνική Βικιπαίδεια και βελτίωσε πάρα πολύ την κάλυψη για την κλιματική αλλαγή, με πολλά ποιοτικά λήμματα. Γενικά ο διαγωνισμός πήγε πολύ καλά με βάση την θεματική εξειδίκευση του και κάλυψε πολλά βασικά θέματα για τη κλιματική αλλαγή, μειώνοντας σημαντικά την ανάγκη επίσκεψης της αγγλικής Βικιπαίδειας σε θέματα σχετικής θεματολογίας σε ένα θέμα που είναι εξαιρετικά επίκαιρο. Γιατί με σχεδόν 200.000 λήμματα, είναι αδιανόητο να υπάρχουν μόνο 10 λήμματα για το θέμα περίπου.

Avacalop (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να είχα χρόνο να γράψω περισσότερα.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα. Και όσα λήμματα έγραψες, είναι καλά. Αν ενδιαφέρεσαι, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα λήμματα που μπορείς να γράψεις ή υπάρχοντα για να επεκτείνεις στη βικιπαίδεια.

Απαντήστε στο "Αστεράκι"
ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Επειδή με μεγάλη μου χαρά είδα ότι ασχολείστε και με το έρημο το Θέατρο, που το έχουν όλοι παρατημένο, θα σας πρότεινα -αν βέβαια ενδιαφέρεστε - τη μετάφραση του λήμματος για το Θέατρο Τέχνης της Μόσχας, τον σημαντικότερο θεατρικό οργανισμό του αιώνα μας! Ειδικά για τη Ρωσία υπάρχουν πάρα πολλά θεατρικά λήμματα που αξίζει και πρέπει να μεταφραστούν στα ελληνικά. Όπως και να έχει ένα μεγάλο ευχαριστώ για το λήμμα που δημιουργήσατε

Avacalop (συζήτησησυνεισφορές)

@ΔώραΣτρουμπούκη Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Μετέφρασα το λήμμα για το Θέατρο Τέχνης της Μόσχας και ήταν σκέτη απόλαυση!

Απαντήστε στο "Προτάσεις"
Apokats (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Μιας και τον τελευταίο καιρό γράφεις λήμματα για το διαγωνισμό CEE Spring 2021, έχω να κάνω 3 παρατηρήσεις για τη διευκόλυνσή σου. Α) το {{CEE Spring 2021}} το τοποθετούμε στη συζήτηση του κάθε λήμματος και όχι στο λήμμα. Β) όταν δημιουργείς ένα λήμμα, είναι το ιδανικό να περνάς το τίτλο του και στα wikidata, από την αριστερή στήλη Εργαλεία => Αντικείμενο wikidata. Γ) Σε λήμματα κτιρίων είναι καλό να τοποθετείς το πρότυπο {{Πληροφορίες κτιρίου}} (αν δεν υπάρχει άλλο σχετικό με το λήμμα κτιριακό πρότυπο), καθώς το πρότυπο συντεταγμένων. Καλή συνέχεια!

Avacalop (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ για τις πολύ χρήσιμες παρατηρήσεις, @Apokats.

Απαντήστε στο "Παρατηρήσεις για καλυτέρευση!"
MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Άλλες εκδόσεις της Βικιπαίδειας δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πηγές η παραπομπές.

Απαντήστε στο "Χρήση Βικιπαίδειας ως πηγής"
Δεν υπάρχουν παλαιότερα θέματα