Συζήτηση χρήστη:Avacalop

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Avacalop/Αρχείο 1 στις 2021-04-18.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Επειδή με μεγάλη μου χαρά είδα ότι ασχολείστε και με το έρημο το Θέατρο, που το έχουν όλοι παρατημένο, θα σας πρότεινα -αν βέβαια ενδιαφέρεστε - τη μετάφραση του λήμματος για το Θέατρο Τέχνης της Μόσχας, τον σημαντικότερο θεατρικό οργανισμό του αιώνα μας! Ειδικά για τη Ρωσία υπάρχουν πάρα πολλά θεατρικά λήμματα που αξίζει και πρέπει να μεταφραστούν στα ελληνικά. Όπως και να έχει ένα μεγάλο ευχαριστώ για το λήμμα που δημιουργήσατε

Avacalop (συζήτησησυνεισφορές)

@ΔώραΣτρουμπούκη Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Μετέφρασα το λήμμα για το Θέατρο Τέχνης της Μόσχας και ήταν σκέτη απόλαυση!

Απαντήστε στο "Προτάσεις"
Apokats (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Μιας και τον τελευταίο καιρό γράφεις λήμματα για το διαγωνισμό CEE Spring 2021, έχω να κάνω 3 παρατηρήσεις για τη διευκόλυνσή σου. Α) το {{CEE Spring 2021}} το τοποθετούμε στη συζήτηση του κάθε λήμματος και όχι στο λήμμα. Β) όταν δημιουργείς ένα λήμμα, είναι το ιδανικό να περνάς το τίτλο του και στα wikidata, από την αριστερή στήλη Εργαλεία => Αντικείμενο wikidata. Γ) Σε λήμματα κτιρίων είναι καλό να τοποθετείς το πρότυπο {{Πληροφορίες κτιρίου}} (αν δεν υπάρχει άλλο σχετικό με το λήμμα κτιριακό πρότυπο), καθώς το πρότυπο συντεταγμένων. Καλή συνέχεια!

Avacalop (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ για τις πολύ χρήσιμες παρατηρήσεις, @Apokats.

Απαντήστε στο "Παρατηρήσεις για καλυτέρευση!"
MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Άλλες εκδόσεις της Βικιπαίδειας δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πηγές η παραπομπές.

Απαντήστε στο "Χρήση Βικιπαίδειας ως πηγής"
Δεν υπάρχουν παλαιότερα θέματα