Συζήτηση:Γιώργης Μανωλάκης/Πρόταση διαγραφής

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Επαναδημοσιεύση[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα παιδιά, είδα λίγο αργοπορημένα ότι αυτό το λήμα διαγράφηκε. Δυστηχώς χάθηκε το κείμενο πριν προλάβω να το αντιγράψω κάπου. Το ξαναέγραψα, έχει λίγο καλύτερη δομή, και η βασική μου αναφορά είναι το βιογράφικό που έχει στο λαβύρινθο. http://www.labyrinthmusic.gr/el/what-is-labyrinth/teachers/621-giorgismanolakis-2. Οποιεσδήποτε παραπάνω πληροφορίες είναι πάλι από συνεντεύξεις, η ακόμα και από βάσεις δεδομένων μουσικής πληροφορίας. Δυστηχώς στην περίπτωση ενός μουσικού με μεγάλο ταλέντο, αλλά όχι πολύ μεγάλο όνομα, είναι δύσκολο να βρεθούν καλές πηγές. Αλλά όλα σχετικά είναι, και στην συγκεκριμένη περίπτωση μία προσωπική συνέντευξη έχει πολύ μεγάλη αξία πιστεύω.

Επίσης θέλω να διεύκρινίσω ότι όταν μιλάει κανείς για ανεξάρτητη κυκλοφορία, δεν σημαίνει ότι βρίσκεται αναγκαστικά κάποια "εταιρία" από πίσω. Όπως επίσης δεν είναι αλήθεια ότι τους δίσκους τους έβγαλε μοναχός του. Αυτό που σημαίνει είναι ότι υπάρχει ένα ανεξάρτητο δίκτυο που υποστηρίζει την παραγωγή και διανομή του δίσκου. Γι'αυτό όμως θα βάλω λινκ σε μουσικές databases όπως στο Music Brainz που αυτά περιγράφονται καλύτερα.

Ήθελα απλά πριν ξανα δημοσιεύσω το άρθρο να το συζητήσουμε πρώτα εδώ, να καταλάβω για ποιόν άλλο λόγο δεν πληρεί τα κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας. Θα περιμένω ένα εύλογο χρονικό διάστημα πριν αποπειραθώ να ξαναδημοσιεύσω το άρθρο, και θα προσπαθήσω να το κάνω καλύτερο αυτή τη φορά. Περιμένω την απάντηση σας.

Διάβαστε ΒΠ:Ε πριν ξαναμπείτε στον κόπο να το ξαναγράψετε το λήμμα. Τζερόνυμοσυντυχάννουμε 13:35, 3 Ιουλίου 2018 (UTC)[απάντηση]

Το έχω διαβάσει το κείμενο της εγκυκλοπαιδικότητας, συνεχίζω να έχω τις απορίες που θέτω παραπάνω. Παραθέτω εδώ το λήμα του Ψαρογιώργη, το οποίο είναι ένα τυπικό άρθρο καλλιτέχνη, και μάλλον από άποψη εγκυκλοπαιδικότητας είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από το δικό μου. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B7%CF%82_%CE%9E%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B7%CF%82

Θα ήθελα ακόμα να σας ζητήσω, μήπως έχετε την δυνατότητα να δείτε το κείμενο που προτάθηκε για διαγραφή, και να το αντιγράψετε στην συζήτηση έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσω για να ξαναφτιάξω το λήμα. Ευχαριστώ πολύ.