Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Κοζάνης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Κοζάνη Φίλαθλο Σωματείο Κοζάνης Δήμος Κοζάνης Κοζάνη Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Μακεδονικός Κοζάνης Φίλαθλο Σωματείο Μακεδονικός Κοζάνης Δήμος Κοζάνης Κοζάνη Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Γαλατινή Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Γαλατινής Δήμος Βοΐου Γαλατινή Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου "Η Ένωση" Δήμος Βοΐου Νεάπολη Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σιάτιστας Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σιάτιστας Δήμος Βοΐου Σιάτιστα Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Αναγέννηση Εράτυρας Φίλαθλο Σωματείο Αναγέννηση Εράτυρας Δήμος Βοΐου Εράτυρα Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Δόξα Μικροκάστρου Δόξα Μικροκάστρου Δήμος Βοΐου Μικρόκαστρον Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Δράσις Τσοτυλίου Δράσις Τσοτυλίου Δήμος Βοΐου Τσοτύλιον Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Μακεδονικός Σιάτιστας Φίλαθλο Σωματείο Μακεδονικός Σιάτιστας Δήμος Βοΐου Σιάτιστα Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Άρης Καλονερίου Άρης Καλονερίου Δήμος Βοΐου Καλονέρι Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Εορδαϊκός 2007 Εορδαϊκός 2007 Δήμος Εορδαίας Πτολεμαΐδα Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας Αθλητικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας Αναγέννηση Δήμος Εορδαίας Πτολεμαΐδα Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Ατρόμητος Πτολεμαΐδας Αθλητικός Σύλλογος Ατρόμητος Πτολεμαΐδας Δήμος Εορδαίας Πτολεμαΐδα Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Πολυνίκης Πτολεμαΐδας Φίλαθλο Σωματείο Πολυνίκης Πτολεμαΐδας Δήμος Εορδαίας Πτολεμαΐδα Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Άρης Μαυροπηγής Άρης Μαυροπηγής Δήμος Εορδαίας Μαυροπηγή Πτολεμαΐδας Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Βέρμιο Καρυοχωρίου Αθλητική Ένωση Βέρμιο Καρυοχωρίου Δήμος Εορδαίας Καρυοχώρι Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Ερμής Ασβεστόπετρας Αθλητικός Σύλλογος Ερμής Ασβεστόπετρας Δήμος Εορδαίας Ασβεστόπετρα Πτολεμαΐδας Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Ηρακλής Κρυοβρύσης Ηρακλής Κρυοβρύσης Δήμος Εορδαίας Κρυόβρυση Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας Δήμος Εορδαίας Άρδασσα Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Μακεδονικός Φούφα Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Μακεδονικός Φούφα Δήμος Εορδαίας Φούφας Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Περδίκκα Αθλητική Ένωση Πεδίκκας Δήμος Εορδαίας Περδίκκας Πτολεμαΐδας Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Αγία Παρασκευή Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής Δήμος Κοζάνης Αγία Παρασκευή Αιανής Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Ελιμεία Αθλητική Ένωση Ελιμείας Δήμος Κοζάνης Κρόκος Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Α.Ε. Κοζάνης Αθλητική Ένωση Κοζάνης Δήμος Κοζάνης Κοζάνη Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Καρυδίτσα Αθλητικός Σύλλογος Καρυδίτσας Δήμος Κοζάνης Καρυδίτσα Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Ποντοκώμη Αθλητικός Σύλλογος Ποντοκώμης Δήμος Κοζάνης Ποντοκώμη Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Ακρίτες Κοζάνης Ακρίτες Κοζάνης Δήμος Κοζάνης Κοζάνη Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Αλιάκμων Αιανής Αθλητικός Σύλλογος Αλιάκμων Αιανής Δήμος Κοζάνης Αιανή Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Απόλλων 2010 Ακρινής Απόλλων 2010 Ακρινής Δήμος Κοζάνης Ακρινή Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Αστραπή Κλείτου Αστραπή Κλείτου Δήμος Κοζάνης Κλείτος Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Δαναοί 2000 Κοζάνης Δαναοί 2000 Κοζάνης Δήμος Κοζάνης Κοζάνη Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Δόξα Λευκόβρυσης Δόξα Λευκόβρυσης Δήμος Κοζάνης Λευκόβρυση Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Δόξα Ροδιανής Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Δόξα Ροδιανής Δήμος Κοζάνης Ροδιανή Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Ανθότοπος Εκπολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ανθότοπου Δήμος Κοζάνης Ανθότοπος Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Ελπίδες ΑΕΚ Αθλητικός Σύλλογος Ελπίδες Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης Δήμος Κοζάνης Κοζάνη Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Ηρακλής Δρεπάνου Ηρακλής Δρεπάνου Δήμος Κοζάνης Δρέπανο Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Κένταυρος Πρωτοχωρίου Κένταυρος Πρωτοχωρίου Δήμος Κοζάνης Πρωτοχώρι Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Κεραυνός Πετρανών Κεραυνός Πετρανών Δήμος Κοζάνης Πρωτοχώρι Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Κοζάνη 2004 Κοζάνη 2004 Δήμος Κοζάνης Κοζάνη Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής Δήμος Κοζάνης Λευκοπηγή Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής Δήμος Κοζάνης Νέα Χαραυγή Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Π.Α.Ο. Κοίλων Π.Α.Ο. Κοίλων Δήμος Κοζάνης Κοίλα Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Άνω Κώμη Αθλητική Ένωση Άνω Κώμης Δήμος Κοζάνης Άνω Κώμη Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Αναγέννηση Ανατολικού Αναγέννηση Ανατολικού Δήμος Κοζάνης Ανατολικό Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Εθνικός Βατερού Φίλαθλο Σωματείο Εθνικός Βατερού Δήμος Κοζάνης Βατερό Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Α.Ε.Π. Καραγιαννίων Αθλητική Ένωση Ποντίων Καραγιαννίων Δήμος Κοζάνης Ξηρολίμνη Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Κρανίδια Αθλητική Ένωση Κρανιδίων Δήμος Σερβίων - Βελβεντού Κρανίδια Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Τρανόβαλτο Αθλητικός Όμιλος Τρανοβάλτου Δήμος Σερβίων - Βελβεντού Τρανόβαλτο Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Βελβεντός Αθλητικός Σύλλογος Βελβεντού Δήμος Σερβίων - Βελβεντού Βελβεντός Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Αίας Μικροβάλτου Αίας Μικροβάλτου Δήμος Σερβίων - Βελβεντού Μικρόβαλτο Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Αναγέννηση Λιβαδερού Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Λιβαδερού Δήμος Σερβίων - Βελβεντού Λιβαδερό Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Απόλλων Αυλών Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Αυλών Δήμος Σερβίων - Βελβεντού Αυλές Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Δόξα Μεσιανής Δόξα Μεσιανής Δήμος Σερβίων - Βελβεντού Μεσιανή Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Έλατος Ελάτης Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Έλατος Ελάτης Δήμος Σερβίων - Βελβεντού Ελάτη Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Ερμής Πλατανορεύματος Αθλητικός Σύλλογος Ερμής Πλατανορεύματος Δήμος Σερβίων - Βελβεντού Πλατανόρευμα Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Πρόοδος Μεταξά Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Πρόοδος Μεταξά Δήμος Σερβίων - Βελβεντού Μεταξάς Κοζάνης Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Τιτάν Σερβίων Αθλητικός Σύλλογος Τιτάν Σερβίων Δήμος Σερβίων - Βελβεντού Σέρβια Ε.Π.Σ. Κοζάνης
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λέοντες Αναρράχης Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λέοντες Αναρράχης Δήμος Εορδαίας Αναρράχη Κοζάνης Ανενεργό σωματείο 2012-2013
Ακαδημία Ηρακλή Πτολεμαΐδας Ακαδημία Ηρακλή Πτολεμαΐδας Δήμος Εορδαίας Πτολεμαΐδα Ανενεργό σωματείο 2012-2013
Μακεδονομάχος Πτολεμαΐδας Μακεδονομάχος Πτολεμαΐδας Δήμος Εορδαίας Πτολεμαΐδα Ανενεργό σωματείο 2012-2013
Προάστειο Προαστείου Προάστειο Προαστείου Δήμος Εορδαίας Προάστιον Πτολεμαΐδας Ανενεργό σωματείο 2012-2013
Ελπίδες Υψηλάντη Ελπίδες Υψηλάντη Δήμος Κοζάνης Μαυροδένδρι Κοζάνης Ανενεργό σωματείο 2012-2013
Νέος Άρης Αργίλου Νέος Άρης Αργίλου Δήμος Κοζάνης Άργιλος Κοζάνης Ανενεργό σωματείο 2012-2013
Αλιάκμων Αλιάκμων Νεάπολης Δήμος Βοΐου Νεάπολη Κοζάνης

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Φωκιανός Σιάτιστας, 1925 ή 1926
  • Δόξα Κοζάνης, 1926
  • Αετός Σιάτιστας, 1927
  • Ερμής Κοζάνης, 1927

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Διοργανώσεις Ε.Π.Σ. Κοζάνης 2012–13 της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).