Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη/Structured Discussions Archive 1

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

O χρήστης ΔώραΣτρουμπούκη (αρχείο φραγώνφραγές σε ισχύφραγές ip rangeσυνεισφ.διαγραμμ. συνεισφ.αρχείο δημιουργίαςάρση φραγής) του οποίου ο λογαριασμός βρίσκεται σε φραγή ζήτησε την άρση της φραγής του, αλλά ένας διαχειριστής έκανε επανέλεγχο και απέρριψε την αίτηση. Άλλοι διαχειριστές μπορούν επίσης να προχωρήσουν σε επανέλεγχο της φραγής, αλλά δεν θα πρέπει να παρακάμψουν την απόφαση χωρίς ισχυρό λόγο (δείτε την πολιτική φραγής). Μην αφαιρείτε αυτή την αίτηση αναίρεσης όσο ισχύει η φραγή.

Αιτία αίτησης: «μου επεβλήθη φραγή 7 ημερών για συνεχιζόμενο διορθοπόλεμο στη σελίδα Παράδοση της Ανατολικής Μακεδονίας στη Βουλγαρία, και επειδή προσπαθώ να προστατεύσω την αξιοπιστία της ΒΠ, από "φαεινές ιδέες". Δείτε και στη σελίδα συζήτησης όπου μόνο εγώ έχω αναπτύξει επιχειρήματα- που κανείς δεν μπήκε στο κόπο να αντικρούσει. Εκτός των άλλων είναι πέρα από κάθε λογική να ονομάζουμε διορθοπόλεμο τις 5 αναστροφές σε διάστημα 6 ημερών. Η οδηγία είναι απολύτως ξεκάθαρη: Ένας συντάκτης δεν πρέπει να επαναφέρει περισσότερες από τρεις φορές μία συγκεκριμένη σελίδα σε προηγούμενη έκδοσή της —άσχετα αν πρόκειται για το ίδιο ή άλλο περιεχόμενο— σε μια περίοδο 24 ωρών. Μια επεξεργασία ή σειρά επεξεργασιών που αναιρεί ενέργειες άλλων συντακτών -είτε εξολοκλήρου είτε κατά μέρος- μετράει ως μια επαναφορά. Παραβιάσεις του κανόνα συνήθως επιφέρουν φραγή για 24 ώρες. Τιμωρητική φραγή και μόνο, της οποίας ζητάω την αναίρεση. Δώρα Σ. 17:19, 23 Οκτωβρίου 2022 (UTC)»


Αιτία απόρριψης: Το μέρος της οδηγίας που αναφέρει η χρήστρια αφορά τον κανόνα των τριών επαναφορών. Η φραγή της δεν αφορά -και δεν αναφέρεται στην αιτιολογία- το σπάσιμο του Κ3Ε αλλά «συνεχιζόμενο διορθοπόλεμο». Διαπιστώνονεται από το ιστορικό ότι πράγματι υπήρξε χαμηλής έντασης διορθοπόλεμος επί ημέρες, παράλληλα με την συζήτηση και πριν την ολοκλήρωσή της. Σημειώνεται ότι η οδηγία αναφέρει: «ακόμα και περισσότερες από μία επαναφορές μιας σελίδας υποδηλώνουν πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα» και «Ακόμα και χωρίς παραβίαση Κ3Ε, ένας διαχειριστής μπορεί να ενεργήσει, αν πιστεύει ότι η συμπεριφορά ενός χρήστη αποτελεί διορθωπόλεμο, και κάθε χρήστης μπορεί να αναφέρει διορθωπόλεμο χωρίς να έχει παραβιαστεί ο κανόνας τριών επαναφορών. Ο κανόνας δεν είναι δικαίωμα να επαναφέρετε μια σελίδα με ένα συγκεκριμένο αριθμό φορών.» Συνεπώς η φραγή ήταν δίκαιη ως προς την εφαρμογή της, ίσως μόνο υπερβολική ως προς την έκταση και διάρκειά της. Εφόσον έχει ήδη σχεδόν περάσει 24ωρο, θέτω το υπόλοιπο σκέλος της ως φραγή από την επεξεργασία της συγκεκριμένης σελίδας προκειμένου να συνεχιστεί η όποια συζήτηση αν πρόκειται να γίνει, και πρόταση συζήτησης προς διαγραφή αν το επιθυμεί η χρήστρια. Η εν λόγω σελίδα δεν εμπίπτει στα κριτήρια γρήγορης διαγραφής. — Geraki (συζήτηση) 07:34, 24 Οκτωβρίου 2022 (UTC)

Εάν θέλετε να κάνετε επιπλέον αιτήσεις αναίρεσης της φραγής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το πρότυπο {{unblock}}. Κατάχρηση του προτύπου μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την προστασία της σελίδας συζήτησής σας.
Sperxios (συζήτησησυνεισφορές)

@ΔώραΣτρουμπούκη εγραψε:

> Δείτε και στη σελίδα συζήτησης όπου μόνο εγώ έχω αναπτύξει επιχειρήματα- που κανείς δεν μπήκε στο κόπο να αντικρούσει.

Εχω γραψει x3 απαντήσεις(+1 σημερα), η 1η με αρκετές παραθέσεις από αξιοπιστες πηγες που δειχνουν πως ιστοριογραγικά αναφέρεται και ως παράδοση.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

δεν αναφερόμουν σε σένα αλλά στους άλλους χρήστες που δεν μπήκαν στο κόπο να επιχειρηματολογήσουν

2A02:1388:214A:D86F:0:0:6311:5BE7 (συζήτησησυνεισφορές)
ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

το ξέρω, αυτό προσπαθώ να καταφέρω...και δε μπορώ

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

ευχαριστώ...ομολογώ ότι περίμενα κάποια στιγμή τη βοήθειά σου...

109.178.248.217 (συζήτησησυνεισφορές)

τωρα φαινεται

JPineda24 (συζήτησησυνεισφορές)

Χρήστης:X5jsqrjh789rstkm ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Εκεί όταν αντέγραφες την αίτηση έπρεπε να βάλεις τ' όνομά σου.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

αααα....δεν το 'ξέρα. που θα πάει, αν συνεχίσουν έτσι, (που θα συνεχίσουν, δηλαδή) θα τα μάθω όλα...

85.75.238.254 (συζήτησησυνεισφορές)

Τη σκαπούλαρες πάλι, κάποια στιγμή δε θα τη σκαπουλάρεις, οπότε κανόνισε γιατί ο διαχειριστής δεν υπολόγισε τις ατέλειωτες αναστροφές οπουδήποτε αλλού. Κατά κανόνα το 90% της συνεισφοράς σου είναι αναστροφές, σεντόνια ολόκληρα στις Πρόσφατες

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

ναι, κοίταξε όμως τι αναστρέφω και μετά πες μου

Απαντήστε στο "Αίτημα άρσης φραγής"