Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη/Structured Discussions Archive 1

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Αυτή η σελίδα είναι αρχείο. Μην επεξεργάζεστε τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας. Παρακαλούμε απευθύνετε πρόσθετα σχόλια στην τρέχουσα σελίδα συζήτησης.









Παραλία Σαπουνακαιικων και Σαπουνακαιικα της Δημοτικής Ενότητας Τυρού Αρκαδίας

9
TYRIOTIS (συζήτησησυνεισφορές)

Για ποιο λόγο προτείνετε προς διαγραφή αυτά τα δυο παραθέτουμε τις πηγές, επίσης πως θα έπρεπε να γράψουμε για δυο οικισμούς που είναι ενιαίο οικιστικο σύνολο

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

αυτές οι πληροφορίες που γράφετε γράφονται και στο ομώνυμο λήμμα για τον Τυρό. δεν υπάρχει λόγος να ξαναγραφούν σε ξεχωριστά λήμματα.

TYRIOTIS (συζήτησησυνεισφορές)

κάποιος άλλος μου είπε πως δεν μπορούμε να γράψουμε όλες αυτες τις πληροφορίες μόνο στον Τυρό όπως ήταν παλαιότερα αλλά επειδη είναι ξεχωριστά τοπικα διαμερίσματα αν και σε ενιαίο οικιστικό σύνολο π΄ρεπει να τα γραψουμε ξεχωριστά παλαιότερα όλες αυτές οι πληροφορίες ήταν στο λήμμα Τυρός αλλά μας το αλλάξαν και τώρα πρέπει να γράφουμε ξεχωριστά τις πληροφορίες το οποίο το θεωρώ λάθος γιατί μπερδευουμε τον αναγνωστη, πείτε μας τι να κανουμε ή διορθώστε το παρακαλώ

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

όχι, στο λήμμα για τον Τυρό γράψτε τα.

TYRIOTIS (συζήτησησυνεισφορές)

όλοι αυτοί οι οικισμοί ( Τυρός, Παραλία Τυρού, Παραλία Σαπουναικαίκων, Σαπουνακαίκα αποτελούν τον Τυρό και είναι γνωστά σε όλους ως Τυρός και απο τους ντοπιους κατοικους οι οποίοι αποκαλούν το χωριο σκέτο Τυρός χωρίς διαχωρισμούς δηστυχώς είναι δυο ξεχωριστές τοπικές Κοινότητες αλλα για εμάς ενα ενιαιο χωριό αν μπορείτε πείτε μας πως θα το διορθώσουμε

TYRIOTIS (συζήτησησυνεισφορές)

Τυρός κοιταξτε στο λημμα την διρθωση που εχει γινει απο άλλο χρήστη

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

σημασία έχε πως το αντιμετωπίζει η πολιτεία, τα φεκ. όχι το τι θεωρούν οι ντόπιοι. Αν είναι ξεχωριστές κοινότητες διοικητικά έχει καλώς. αν δεν είναι όμως, πρέπει να συγχωνευτούν.

Αρκάς (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα @TYRIOTIS,

Για το θέμα που είδα ότι ψαχνόσουν πριν κάποιους μήνες: Το λήμμα που ψάχνεις να δημιουργήσεις για τις διευκρινίσεις που θες να προσθέσεις είναι το Τοπική Κοινότητα Τυρού. Δες εδώ πως έχω διαμορφώσει ένα αντίστοιχο. Ουσιαστικά πάντως, τα διευκρινιστικά στοιχεία που ψάχνεις να προσθέσεις βρίσκονται ήδη στο λήμμα Δήμος Τυρού.

Απαντήστε στο "Παραλία Σαπουνακαιικων και Σαπουνακαιικα της Δημοτικής Ενότητας Τυρού Αρκαδίας"
Yiannistf (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα σας, διαφωνώ κάθετα με την ταχεία διαγραφή της σελίδας Silent Hill f την οποία προτείνατε και η οποιαδήποτε αναφορά περί μελλοντολογικού περιεχομένου είναι ξεκάθαρα άτοπη. Το λήμμα αφορά επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι της εταιρείας Konami στα πλαίσια της αναβίωσης της σειράς Silent Hill. Το παιχνίδι αυτό καθ'εαυτό καθώς και το περιεχόμενό του επιβεβαιώθηκε και ανακοινώθηκε (καθώς και πλάνα από το gameplay) στην επίσημη ζωντανή μετάδοση ενημέρωσης της προαναφερθείσας εταιρείας. Το λήμμα απαρτίζεται από πηγές οι οποίες είναι επικυρωμένες και προέρχονται τόσο από την ίδια την Konami, όσο και από γνωστά ειδησεογραφικά μέσα που καλύπτουν τον τομέα των παιχνιδιών. Επιπλέον η σελίδα είναι συνδεδεμένη με τις αντίστοιχες σελίδες του αντίστοιχου παιχνιδιοΰ σε ξένες εκδόσεις τις Βικιπαίδεια, όπου και στις οποίες δεν τέθηκε παρόμοιο θέμα, καθώς με την λογική αυτή θα πρέπει να δημιουργούμε σελίδες για βιντεοπαιχνίδια, βιβλία και κάθε είδος τέχνης την ημέρα της κυκλοφορίας του και όχι πριν, γεγονός το οποίο θα συνεπαγόταν την διαγραφή αρκετών λημμάτων στην βικιπαίδεια.

Εν τέλει παρακάμπτω το γεγονός ότι η αιτία διαγραφής:μελλοντολογικό δεν ανταποκρίνεται σε κανένα από τα κριτήρια ταχείας διαγραφής που έχει θέσει επίσημα η Βικιπαίδεια, καθώς και το γεγονός ότι δεν με ενημερώσατε για την κίνηση αυτή μέσω της επικόλλησης του αντίστοιχου μηνύματος στην συζήτηση της σελίδας χρήστη μου όπως προβλέπει η πολιτική, με πιθανή συνέπεια την οριστική διαγραφή ενός λήμματος εν άγνοια της υπεράσπισής μου. Αναμένω την απάντησή σας.

Σας ευχαριστώ.

DaftRose (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν υπάρχει κανένας λόγος διαγραφής αυτής της σελίδας και δεν καταλαβαίνω γιατί καν τέθηκε τέτοιο θέμα από κάποιον -υποθέτω- γνώστη της ΒΠ. Η σελίδα έχει εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον και πληροί τα κριτήρια της ΒΠ.

Απαντήστε στο "Silent Hill f (επερχόμενο παιχνίδι)"
Γιάννης Ευαγγελίου (συζήτησησυνεισφορές)

Χαίρετε.Θέλω να σου πω κάτι.Γιατί αφαίρεσες τις κατηγοριες:

Αφου ο συγκεκριμένος χαρακτήρας (ο Τζόκερ δηλ.) δημιουργήθηκε πράγματι απο τον Μπομπ Κείν, κι αυτό είναι επιβεβαιωμένο.Επίσης γιατί αφαίρεσες και την αλλήν κατηγορία? Αφου υπάρχει αυτή η κατηγορία και στην Αγγλική Βικιπαίδεια γενικά πρώτον, και δεύτερον μέσα σε αυτήν την κατηγορία είναι και ο Τζόκερ (ο χαρακτήρας εννοώ).Όλα αυτά προέρχονται απο την σελίδα του Τζόκερ στην Αγγλική Βικιπαίδεια.Και επιπλέον, ο Τζόκερ γενικά ως χαρακτήρας θεωρείται και κωμικός χαρακτήρας γενικά.Κι αυ΄το όχι μόνο στα κόμικς αλλά και στις ταινίες όπου έχει εμφανιστεί.Καταλαβαίνεις τι εννοώ?

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

δες τη σελίδα συζήτησης στην Αγορά και θα καταλάβεις.

Απαντήστε στο "Τζόκερ και κατηγορίες"
AEK CHESS (συζήτησησυνεισφορές)

Υπάρχει κάποιο θέμα γενικά με την Ιστορία του Τμήματος?

Όσα στοιχεία εντάσσονται στο λήμμα, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα για την καταγραφή της Ιστορίας.

Επίσης οι πηγές για την Α' Εθνική είναι αξιόπιστες (chess results)

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

επίσης δεν είδα πουθενά την άδεια παραχώρησης των πνευματικών δικαιωμάτων από τους διαχειριστές του μπλογκ. Υπάρχει διαδικασία για αυτό

AEK CHESS (συζήτησησυνεισφορές)

Εγώ είμαι ο διαχειριστής του μπλόγκ και έχω κάνει τις απαιτούμενες διαδικασίες.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

πρέπει οπότε αυτό το μέηλ που στείλατε να εμφανίζεται στη σελίδα συζήτησης του λήμματος

AEK CHESS (συζήτησησυνεισφορές)

Περιμένω απάντηση από τους διαχειριστές

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

ωραία τότε, ας περιμένουμε

AEK CHESS (συζήτησησυνεισφορές)

Έως τότε, θα παρακαλέσω επίσης να μην αφαιρείτε κανένα στοιχείο από την Ιστορία του τμήματος, την οποία (προφανώς) και δεν γνωρίζετε και τη διαστρεβλώνετε (όπως κάνατε με το έτος 2014 συμμετοχής στην Α΄ Εθνική).

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

εγώ δεν εκανα ΚΑΜΜΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ περιεχομένου, και παρακαλώ μην με προσβάλετε άνευ λόγου.

AEK CHESS (συζήτησησυνεισφορές)

Αναμένω απάντηση διαχειριστών...τα υπόλοιπα θα τα βρούμε...

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)
AEK CHESS (συζήτησησυνεισφορές)

Αναμένω απάντηση από τους διαχειριστές, στους οποίους έχω εκθέσει τη συμπεριφορά σας επίσης (διαγραφή ημερομηνιών διακρίσεων, ενώ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα). Για το blog, είμαι ο διαχειριστής του (και μόνο ένας το διαχειρίζεται) και απάντησα παραπάνω.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

διαβάστε προσεκτικά τι γράφει η σήμανση και θα καταλάβετε

AEK CHESS (συζήτησησυνεισφορές)

Έχουν γίνει οι απαιτούμενες διαδικασίες προς τους διαχειριστές.

Απαντήστε στο "Ποιό το πρόβλημά σας με το σκακιστικό τμήμα της Α.Ε.Κ.?"
Γιάννης Ευαγγελίου (συζήτησησυνεισφορές)

Χαίρετε.Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Γιατί η εταιρεία Comcast εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης της τηλεοπτικής εταιρείας MGM Television? Μα αυτή η εταιρεία δεν είχε ποτέ καμία απολύτως σχέση με την MGM Television στην ιστορία της MGM Television γενικά.υτό προκύπτει και απο την Αγγλική Βικιπαίδεια, αφού πουθενά στην Αγγλική Βικιπαίδεια δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.Άρα έχει γίνει κάποιο λάθος.Εγώ προσπάθησα να το διορθώσω, άλλα το λάθος παραμένει ακόμη και τώρα στην σελίδα αυτή.Μπορείς να το διορθώσεις?

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

κοίταξε εδώ The Impact video on demand channel was announced by Comcast and MGM in August 2008 to feature action movies and TV shows to be rolled out market by market starting that week. At the time of channel's launch mid-August, Comcast owned 20% of MGM. MGM was seeking other cable providers to carry the channel. Impact is the third channel by MGM into TV broadcasting field

https://en.wikipedia.org/wiki/MGM_Television#Units για αυτό είναι γραμμένο στα wikidata

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "MGM Television"
Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Να γίνει πρόταση διαγραφής. Και θα παρακαλέσω στο ενδιάμεσο να μην γίνουν αφαιρέσεις περιεχομένου.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

δεν έχει γίνει αφαίρεση περιεχομένου, έχει γίνει επιμέλεια, και με τεκμηριωμένες αξιόπιστες πηγές

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Η εκδοχή της συζύγου;;;

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

και τέλος πάντων ξέρεις ότι δεν είναι αυτός ο τρόπος - η απαγόρευση της επεξεργασίας - για να λύνουμε τις διαφορές μας. Κατέθεσε την άποψή σου στη σελίδα συζήτησης, επεξεργάσου το λήμμα αν θέλεις, αλλα μην μου απαγορευεις την πρόσβαση σε δικαιώματα που έχει ο κάθε χρήστης.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

η εκδοχή της συζύγου σε έγκριτη εφημερίδα, και πολυ πιο σοβαρή εκδοχη από αυτές που υπαρχουν ήδη στο λήμμα. Το θέμα το έχω μελετησει πριν βάλω τη σήμανση, και ξέρω τι γράφω. Αλλά με ένα γρήγορα έλεγχο θα διαπιστώσεις και μονος σου, την ανυπαρξια πηγων

Απαντήστε στο "Μπόικο"
UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)
ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

όχι, η συζήτηση δεν έχει καν αρχίσει!! μάλλον κάποιος αφαίρεσε τη σήμανση

UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

οκ

UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

Το έκανα, ελπίζω χωρίς πατάτα. Καλή συνέχεια.

Απαντήστε στο "σήμανση"
NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα και από εμένα. Θα σου πρότεινα μόλις λήξει η φραγή σου, να γίνεις πιο διαλλακτική σε ορισμένα θέματα, αλλά και περισσότερο διπλωματική. Επίσης, σε λήμματα π.χ. κακές μεταφράσεις, να επιλέγεις και την επιμέλεια κατ'αντιπαραβολή του αγγλικού λήμματος, και στα ιστορικά λήμματα να γίνεται περισσότερος διάλογος με τις πηγές, αλλά και να μην είσαι παρορμητική. Υπό αυτές τις αλλαγές, θα μπορείς να συνεχίσεις το καλό έργο που κάνεις χωρίς τις σημερινές εντάσεις, χωρίς να προκαλούνται οι εντάσεις που δημιουργούνται κατά καιρούς.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ Νίκο σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι δεν με βοηθάνε καθόλου, γιατί περιέχουν μόνο αοριστίες.

Να γίνω διαλλακτική σε τι;

Διπλωματική απέναντι σε ποιόν;

Οι επιμέλειές μου στα λήμματα, συνιστούν παραβιάσεις της πολιτικής;; και αν ναι, ποιές παραβιάσεις και που;


Ελπίζω να μπορέσεις τουλάχιστον εσύ, να απαντήσεις τεκμηριωμένα, γιατί μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει κανένας!!!

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από την ΔώραΣτρουμπούκη (ιστορικό)
NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Όχι, δεν εννοώ στις επιμέλειες, εκεί διατήρησε την θέση σου όπως είσαι. Εννοώ να είσαι πιο διαλλακτική σε ορισμένες συζητήσεις, ειδικά τις πιο τεταμένες.

Πιο διπλωματική, σε θέματα που η συναίνεση των χρηστών είναι πιο απαραίτητη. Το είδες πει και η ίδια σε παλαιότερη μας επικοινωνία.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

πάλι ο Κύπριος βάνδαλος να μας κάνει μαθήματα!!!

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Προς το παρόν, βασικά αναφέρομαι ότι πρέπει να διορθώσεις την κάποιες φορές προβληματική συμπεριφορά σου.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από την ΔώραΣτρουμπούκη (ιστορικό)
Απαντήστε στο "Μερικές συμβουλές"
FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Σχετικά με την πρόταση διαγραφής , η οποία αναιρέθηκε . Παρά το ότι χρήστης σε διαβεβαίωσε ότι «χρειάζεται ένα λήμμα για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία» και τις βελτιώσεις που επέφερε στο λήμμα, επανέφερες πρόταση διαγραφής με δικαιολογία «πειραματισμός χρήστη». Σου έχει εξηγηθεί ότι εφόσον μια πρόταση διαγραφής αναιρεθεί, δε θα την επαναφέρεις. Εφόσον αυτή η πρόταση αναιρεθεί, μπορείς να προτείνεις το λήμμα για διαγραφή. Δεδομένου ότι μέχρι τώρα αρνείσαι να αντιληφθείς και να παραδεχτείς αυτή τη διαδικασία, δημιουργώντας προβλήματα χωρίς λόγο, προχωρώ σε φραγή του λογαριασμού σου (με μεγάλη επιείκια) για μία ημέρα για αυτή σου τη διαταρακτική επεξεργασία. Εφόσον τέτοια επεξεργασία επαναληφθεί, η επόμενη φραγή θα είναι πολλαπλάσια. Θεωρώ εύλογο αν κάποιος άλλος διαχειριστής λάβει υπόψη του την προηγούμενη διαταρακτική σου συμπεριφορά και προχωρήσει σε σημαντική αύξηση της φραγής σου.

Απαντήστε στο "Αναιρέσεις σε πρόταση γρήγορης διαγραφής"
Ερευνητής Αλήθειας (συζήτησησυνεισφορές)
ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

βρες κάτι πιο χρήσιμο να ασχοληθείς...πραγματικά τώρα.!!

Απαντήστε στο "Το 2018"