Συζήτηση χρήστη:Vartagglias

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Vartagglias, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 

Για την Μαντώ υπάρχουν τα στοιχεία του ΥΠΕΣ που αναφέρουν έτος γέννησης το 1963. Αν δεν έχει πηγή για 1969 μην αλλάξεις σε παρακαλώ ξανά την ημερομηνία. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 07:12, 16 Ιουλίου 2012 (UTC)[απάντηση]

Αγαπητε φιλε,συμφωνα με τον νομο περι προσωπικων δεδομενων,απαγορευεται νε εκθετετε δημοσιως τις ηλικιες φυσικων προσοπων εν ζωη,ποσο μαλλον αν προκειται για εξεχουσες προσωπικοτητες του καλλιτεχνικου χωρου.Μπορειτε να γραψετε Ν.Η. που σημαινει νομιμος ηλικια συμφωνα με το συνταγμα.

Σε παρακαλω οπως σεβαστεις την ιδιωτικοτητα αλλα και τα δικαιωματα της. Ειμαι δικηγορος,αλλα και φανατικος θαυμαστης της και θα προασπιστω στο επακρον τα συμφεροντα της καλυτερης τραγουδιστριας μας.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων .--Χρηστης:vartagglias

Φίλε μου κάπου έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. Πρώτον, τι επαγγελματική δεοντολογία έχεις ως δικηγόρος αν καταφεύγεις σε παραποίηση προσωπικών δεδομένων (1969 αντί 1963); Δεύτερον, θα ήθελα να μου πεις σε ποιο ακριβώς άρθρο του συντάγματος αναφέρονται τα περί "νόμιμης ηλικίας" και τι νόημα έχει να γράφεται αυτό σε εγκυκλοπαίδεια. Τρίτον, αν δεν εκπροσωπείς άμεσα την Μαντώ δεν έχεις κανένα δικαίωμα να αφαιρείς την ημερομηνία γέννησης, η οποία έχει δημοσιευτεί σε πολλές δημόσιες πηγές και κατά συνέπεια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει δώσει την συγκατάθεσή της η ίδια η τραγουδίστρια. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 22:34, 18 Ιουλίου 2012 (UTC)[απάντηση]

Ακουσε φιλε μου ,εκπροσωπω την Κυρια Μαντω ναι,και την στενοχωρει ιδιαιτερα,οπως αλλωστε και καθε καλλιτεχνη του βελινεκους της και ειδικα γυναικα,να εκθετουν την ηλικια της. δεν δινει την συγκαταθεση της σε καμμια περιπτωση για κατι τετοιο,και παρακαλει πολυ, να μεινει κενη η χρονολογια.Πληροφοριακα, υπαρχει νομος σχετικος περι παραβιασης προσωπικων δεδομενων και νομιμου ηλικιας.Αν και δεν υπαρχει λογος να μιλαμε γι αυτο.Σ'Ευχαριστω πολυ.

Καλό είναι να έχετε υπόψη ότι ήδη, λόγω των συνεχών αδικαιολόγητων αναιρέσεων στο λήμμα Μαντώ (αφαίρεση τεκμηριωμένου κειμένου και συγκεκριμένα την ημερομηνία γέννησης), έχετε παραβεί τον κανόνα των τριών επαναφορών και κινδυνεύετε άμεσα με φραγή. Απ' ότι βλέπω κι εδώ, σας έχουν γίνει συστάσεις και παλαιότερα για τον ίδιο λόγο. Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού.Corleone μη τα μασάς!@ 12:22, 1 Μαΐου 2017 (UTC)[απάντηση]

Βλέπω πως υπάρχει εμπάθεια απέναντι στο πρόσωπο της καλλιτέχνιδος,γιατί μεροληπτείτε συστηματικά.Στην κυρία Πωλίνα που δεν αναφέρεται καν ημερομηνια γέννησης,δεν παρεμβαίνει κανεις από σας ! Στην κυρία Σοφία Αρβανίτη που έχει αλλάξει την ημερομηνία γέννησης της-1968 (!) επίσης δεν παρεμβαίνει κανεις από σας..Απ ότι ξέρω και γνωρίζω η Κυρία Μαντω έχει γεννηθεί το 1966 διότι εχω δει εγώ προσωπικά την ταυτότητα της.Δεν ξέρω που τα βρίσκετε εσείς αυτά τα στοιχεία,αλλά προφανώς έχουν καταχωρηθεί λανθασμένα και θα συστήσω να διορθωθούν άμεσα. Σε κάθε περίπτωση, εάν κάποιο δημόσιο πρόσωπο δεν επιθυμεί να δημοσιοποιούνται προσωπικά του δεδομένα θα πρέπει να το σέβεστε και κυρίως να μην μεροληπτειτε μεταξύ καλλιτεχνών. Ευχαριστωανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Vartagglias (συζήτησησυνεισφορά) .

Καμία εμπάθεια και καμία μεροληψία. Προφανώς δεν έχετε κατανοήσει ακόμη τον τρόπο λειτουργίας της Βικιπαίδειας. Σας συστήνω να μελετήσετε προσεκτικά την πολιτική της ΒΠ για την επαληθευσημότητα και την παράθεση πηγών. Από τα στοιχεία του υπουργείου εσωτερικών και τους εκλογικούς καταλόγους προκύπτει ως έτος γέννησης το 1963. Η Βικιπαίδεια δεν λειτουργεί βάσει επιθυμιών αλλά βάσει επαληθευσιμότητας. Γνωρίζεται τι σημαίνει αυτό; Αν όχι διαβάστε. Είναι εγκυκλοπαίδεια, όχι εφημερίδα ή περιοδικό. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνει πρέπει να στηρίζεται σε έγκυρες ανεξάρτητες πηγές. Το ότι έχετε δει εσείς την ταυτότητά της κυρίας Σταματοπούλου, δεν λέει κάτι. Επίσης θεωρώ τις συγκρίσεις μεταξύ λημμάτων προσώπων ατυχείς και δεν βλέπω που βοηθούν στο συγκεκριμένο λήμμα. Μάλλον η χρήση αυτών των παραδειγμάτων έγινε απλώς για λόγους εντυπώσεων ...λάθος εντυπώσεων. Ξαναλέω, διαβάστε την πολιτική προτού συνεχίσετε εκ νέου στο εγχείρημα αυτό.—Corleone μη τα μασάς!@ 20:44, 1 Μαΐου 2017 (UTC)[απάντηση]

Η Wikipedia δεν είναι εγκυκλοπαίδεια είναι καφενείο που ο καθένας μπαίνει μέσα και γράφει ότι θέλει..Οι συγκρίσεις μεταξύ λημμάτων γίνονται όταν η ... εξουσία που έχετε κάνει διακρίσεις. ΕΦ όσον επιμένετε να θέλετε να εκθέτετε προσωπικά δεδομένα κάντε το με όλους και με όλες. Διαφορετικά θα πρέπει να σας γίνει καταγγελία για μεροληπτική συμπεριφορά και κατάχρηση διαχειριστικής εξουσίας. Η δε πολιτική της..υποτιθέμενης εγκυκλοπαίδειας είναι επιλεκτική?ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Vartagglias (συζήτησησυνεισφορά) .

Η ΒΠ έχει κανόνες που πρέπει να ακολουθούν όλοι οι χρήστες-συντάκτες. Αν ποτέ διαβάσετε την πολιτική, θα καταλάβετε τι είναι η Βικιπαίδεια. Αλλιώς πάντοτε θα έχετε την δική σας προσωπική και εσφαλμένη άποψη επ' αυτού. Δεν υπάρχει μεροληπτική συμπεριφορά απέναντι σε κανένα πρόσωπο ή λήμμα.—Corleone μη τα μασάς!@ 21:23, 1 Μαΐου 2017 (UTC)[απάντηση]

ΕΦ όσον υπάρχουν κανόνες ,τότε ακολουθείστε τους κι εσείς.Διορθωστε τις χρονολογίες των προαναφερθέντων και όσων έχουν λανθασμένα στοιχεία στο λήμμα τους. Διαφορετικά θα σας γίνει καταγγελία στα κεντρικά.Οσον αφορά την κυρία Μαντω θα της συστήσω όπως προβεί άμεσα να διορθωσει την λανθασμένη καταχώρηση εάν υπάρχει.


Επειδή συστηματικά αφαιρείτε την ημερομηνία γέννησης, ας πούμε -και σε σχέση με όσα γράφετε παραπάνω- για άλλη μια φορά τα εξής:

  • «Βλέπω πως υπάρχει εμπάθεια απέναντι στο πρόσωπο της καλλιτέχνιδος,γιατί μεροληπτείτε συστηματικά.»
    • Δεν μεροληπτούμε υπέρ κανενός
  • «Στην κυρία Πωλίνα ... Στην κυρία Σοφία Αρβανίτη... Απ ότι ξέρω και γνωρίζω η Κυρία Μαντω έχει γεννηθεί το 1966 διότι εχω δει εγώ προσωπικά την ταυτότητα της»
    • Η Βικιπαίδεια χρειάζεται επαληθευσιμότητα και τα στοιχεία του υπουργείου είναι αρκετά αξιόπιστα. Η προσωπική μαρτυρία δεν αρκεί για τίποτα.
  • «Προφανώς έχουν καταχωρηθεί λανθασμένα και θα συστήσω να διορθωθούν άμεσα».
    • Λόγω της πολιτικής για την επαληθευσιμότητα μέχρι να διορθωθούν δεν μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο από μέρους μας.
  • «εάν κάποιο δημόσιο πρόσωπο δεν επιθυμεί να δημοσιοποιούνται προσωπικά του δεδομένα»