Συζήτηση χρήστη:Logictheo

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Επικοινωνία χρηστών wikipedia[επεξεργασία κώδικα]

Καλώς όρισμα από Diamond[επεξεργασία κώδικα]

Πηγή: {{subst:Καλωσόρισμα}}

Καλώς ήρθες!

Logictheo, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --Diamond 20:42, 29 Αυγούστου 2006 (UTC)

Κατηγορίες[επεξεργασία κώδικα]

Σχετικά με αυτό: Η πρακτική που συνήθως ακολουθείται είναι αν ένα άρθρο μπει σε μια κατηγορία, δεν μπαίνει και σε κατηγορία του ίδιου κλάδου (μαμά-κατηγορία). Θεώρησε ότι κάνεις το ίδιο σε όλα τα σχετικά άρθρα και ρίξε μια ματιά στην Κατηγορία:Χορός. Ίσως συμφωνήσεις ότι δεν πολυταιριάζει να έχει και εδώ και στην υποκατηγορία της Κατηγορία:Ελληνικοί χοροί τα ίδια άρθρα. Στο λέω με πολλά λόγια, γιατί όταν απλώς μου έκαναν αναστροφή σε παρόμοια θέμα, εκνευριζόμουν γιατί δεν καταλάβαινα "τι θέλουν αυτοί οι εξυπνάκηδες". Μετά κατάλαβα.--FocalPoint Συζήτηση 12:40, 29 Οκτωβρίου 2006 (UTC)

Είναι κάποιο policy ή guideline? Logictheo 15:14, 29 Οκτωβρίου 2006 (UTC)

Άρθρο για τη βρώμη (διατροφή ή Γεωργία)[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Logictheo. Αν μπορείς γράψε κάτι παραπάνω για τη Βρώμη γιατί έτσι δεν στέκεται σαν άρθρο. Φιλικά Badseed απάντηση 17:35, 29 Οκτωβρίου 2006 (UTC)


Μια ιδέα για interwiki links[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα, αντιλαμβάνομαι ότι που και που βάζεις συνδέσμους σε άλλες γλώσσες. Κατά καιρούς κάνω στατιστικές, βλέποντας πόσοι βάζουν τέτοιους συνδέσμους (συμμετέχω στην Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Interwiki). Αν στη σύνοψη αφήσεις κείμενο που να περιέχει τη λέξη interwiki, θα περιλαμβάνεται και η δική σου συνεισφορά (έτσι τα βρίσκω).--FocalPoint Συζήτηση 08:27, 11 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

Εντάξει, σε ευχαριστώ που μου το είπες. Logictheo 09:47, 11 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

Δήμος Αμπελοκήπων περισσότερα στοιχεία[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Άρθρα με μόνο περιεχόμενο ένα σύνδεσμο διαγράφονται, αν θέλεις γράψε καμιά παράγραφο. Είπα να σε ειδοποιήσω, μην αναρωτιέσαι τι έγινε. --Ο κακός της υπόθεσης 18:49, 11 Απριλίου 2007 (UTC)

εντάξει. Καλά έκανες που μου το έστειλες το μήνυμα Logictheo 11:45, 12 Απριλίου 2007 (UTC)

Είναι και σωστό αυτό που λες --Logictheo 12:10, 19 Ιουλίου 2007 (UTC)

Public domain[επεξεργασία κώδικα]

Όχι. Σύμφωνα με τον Αρχίδαμο, ο ελληνικός νόμος χρησιμοποιεί την φράση «κοινό κτήμα». Θα πρέπει να αλλάξουμε όσα πρότυπα αναφέρουν public domain, κοινή χρήση ή δημοσίας κυριότητας σε αυτή τη φράση. --Dead3y3 Συζήτηση 17:57, 29 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Βουνό[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Το βουνό είναι μετάφραση από ξένη έκδοση της βικιπαίδειας; Αυτό δεν είναι πρόβλημα, αλλά πρόσεξε η μετάφραση να βγάζει νόημα. Φιλικά, *Αλέξανδρος 20:11, 18 Μαΐου 2008 (UTC)

Μετάφραση ναι. Logictheo 13:57, 19 Μαΐου 2008 (UTC)

Τράπεζα Πειραιώς[επεξεργασία κώδικα]

Γιατί οι μεταφράσεις σου δε βγάζουν νόημα;--Κωστής 09:13, 18 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Πιο συγκεκριμένος παρακαλώ logictheo 09:23, 18 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Οι μεταφράσεις σου προφανώς γίνονται αυτόματα και δε βγάζουν νόημα. Your translations are apparently automated and do not make sense!--Κωστής 09:24, 18 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Λάθος κάνεις. logictheo 09:32, 18 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Μπορεί ο Κωστής να κάνει λάθος για το αυτόματο των μεταφράσεών σου, δεν κάνει λάθος όμως στο ότι χρειάζονται επιμέλεια. Μην το παρεξηγήσεις αυτό στο ότι δεν θέλουμε τη συνεισφορά σου, αντιθέτως είναι απόλυτα ευπρόσδεκτη. Το γεγονός όμως παραμένει πως οι μεταφράσεις σου χρειάζονται επιπλέον επιμέλεια για να φτάσει το άρθρο σε επίπεδο αποδεκτό για τη Βικιπαίδεια. Έκανα επιμέλεια του άρθρου για την Τράπεζα Πειραιώς, δες τις αλλαγές που έκανα και χρησιμοποίησέ τες ως παράδειγμα για μελλοντικές προσθήκες σου στο ίδιο άρθρο. Αν δημιουργήσεις νέα άρθρα που προέρχονται από μετάφραση δική σου, τότε πρόσθεσε στην κορυφή του άρθρου το Πρότυπο:μτφ-επιμέλεια, γράφοντας {{μτφ-επιμέλεια}}. Αυτό θα προσθέσει σχετική σήμανση στην κορυφή του άρθρου και το ίδιο το άρθρο σε κατηγορία επιμέλειας, ώστε να μπορούν να το εντοπίσουν εύκολα άλλοι συντάκτες της Βικιπαίδειας που μπορούν να βοηθήσουν στην επιμέλεια της μετάφρασης. Καλή συνέχεια! --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 08:55, 21 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)