Συζήτηση χρήστη:Lemur12/Αρχείο4

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτή η σελίδα είναι αρχείο. Μην επεξεργάζεστε τα περιεχόμενα αυτής της σελίδες. Παρακαλούμε απευθύνετε πρόσθετα σχόλια στην τρέχουσα σελίδα συζήτησης.


Καλώς ορίσατε στη σελίδα συζήτησης του Lemur12!


Προηγούμενες συζητήσεις 2005-2007

Προηγούμενες συζητήσεις 2008 (Ιανουάριος- Μάιος)

Προηγούμενες συζητήσεις 2008-09 (Μάιος 2008- Ιανουάριος 2009)

Προηγούμενες συζητήσεις 2009 (Ιανουάριος 2009 - αρχές Ιανουαρίου 2010)

Προηγούμενες συζητήσεις 2010-2013 (αρχές Ιανουαρίου 2010-Φεβρουάριος 2013)

Προηγούμενες συζητήσεις 2013-2016 (Φεβρουάριος 2013-Ιανουάριος 2016)

Νέα Βικιεπιχείρηση[επεξεργασία κώδικα]

Λοιπόν, δημιούργησα μια νέα Βικικεπιχείρηση.Την Βικιεπιχείρηση Τηλεόραση.Δείτε εδώ παρακάτω:

Επίσης δημιούργησα και μια νέα κατηγορία. Την Κατηγορία:Επιχείρηση Τηλεόραση

Λοιπόν, πως σου φαίνεται;Άφού υπάρχει μια Βικιεπιχείρηση σχετικά με τον κινηματογράφο, γιατί να μην υπάρχει μια αντίστοιχη σελίδα σχετικά με την τηλεόραση;

Είναι χρήσιμη μια τέτοια επιχείρηση. Χρειάζεται προσοχή στην επιλογή των λημμάτων (να είναι εγκυκλοπαιδικά). Εκεί που θα έπρεπε πιστεύω να επικεντρωθούμε είναι στο "κάτι" που έχει μια σειρά, παραγωγή, πρόσωπο της τηλεόρασης, που την κάνει να ξεχωρίζει από άλλες. ----Lemur12να'στε καλά 01:25, 13 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Καλησπέρα. Πώς μπορεί να γίνει ένα checkuser για τους χρήστες Epistimi.ereuna.istoria.politismos και Dr_Mentis_Konstantinos. Ο δεύτερος εμφανίστηκε το 2012, εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε ξανά πρόσφατα (29 Μαρτίου), ενώ ο πρώτος εμφανίστηκε 28 Μαρτίου. Χρησιμοποιούν και οι δύο την ίδια πηγή για τα λήμματα τους και τους έχω κάνει συστάσεις να μεταφέρουν τις πληροφορίες τους στο λήμμα Ελαφόνησος - ειδικά στον δεύτερο τα επαναλάβαμε για πάνω από μια φορά. Μήπως μπορείς να βοηθήσεις; (παρεπιπτόντως, συγχαρητήρια για τα δεκάχρονα, έλειπα εκείνη την εποχή, τώρα το πρόσεξα) σύνδεσμος=%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:Fuego;Avatar_The_Last_Airbender.svg Μαχητής της ΦωτιάςΌγκνι Κάι 17:24, 5 Απριλίου 2016 (UTC)


Κατάλογος ελλήνων βουλευτών[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, έχεις υπόψη σου αν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα κάπου για το σύνολο όλων των ελλήνων βουλευτών (από την αρχή της ίδρυσης του κράτους); Θα ήταν ένας χρήσιμος κατάλογος + οδηγός για την δημιουργία των λημμάτων τους. Βλέποντας στη Βουλή των Ελλήνων υπάρχουν στοιχεία μόνο για τους τωρινούς (και έμμεσα για αυτούς από τη μεταπολίτευση και έπειτα). Gts-tg (συζήτηση) 12:23, 18 Απριλίου 2016 (UTC)

Ευχές[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Χρόνια πολλά και για την ονομαστική σου εορτή, ό,τι επιθυμείς πάντα με υγεία! --Ttzavarasσυζήτηση 20:56, 1 Μαΐου 2016 (UTC)

Κατάλογοι[επεξεργασία κώδικα]

Ωραία η ιδέα για τους διοικητές του Αγίου Όρους. Όσο για τους καταλόγους βουλευτών που είχαμε συζητήσει παλαιότερα, δεν το έχω ξεχάσει αλλά θα πάρει κάποιο καιρό. Gts-tg (συζήτηση) 16:17, 10 Ιουνίου 2016 (UTC)

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα! Πρότεινα το λήμμα Γιαννούλης Φακίνος για διαγραφή και εδώ είναι ο σύνδεσμος προς τη σχετική συζήτηση. Ευχαριστώ και χαιρετώ. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 06:16, 3 Ιουλίου 2016 (UTC)

Χρήστης[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα αγαπητέ! Θεωρείς ότι αυτό το όνομα χρήστη μπορεί να παραμείνει; --Ttzavarasσυζήτηση 08:09, 25 Ιουλίου 2016 (UTC)

Lol![επεξεργασία κώδικα]

Αστεία ήταν η υπογραφή σου. Λεμουρικό πρακτορείο ειδήσεων. Γιατί δε συνέχισες με αυτή? Πότε έγινες διαχειριστής?--Νικόλας Παπαποστόλου (συζήτηση) 15:42, 26 Ιουλίου 2016 (UTC)

Σπυρίδων Καφεντζής[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Λεμούριε,

αναφέρατε ως πηγή θανάτου του Σπυρίδωνα Καφετζή ένα φύλλο της εφημερίδας Καθημερινή της 29-3-1953. Δείτε εδώ.

Δεν πρέπει να είναι το σωστό φύλλο. Μπορείτε να το διορθώσετε παρακαλώ;


Actia Nicopolis (συζήτηση) 10:31, 9 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Το Αρχείο:Dimos diou logo.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:Dimos diou logo.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή του. Είναι απαραίτητο να αναφέρεις τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων του αρχείου ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεσαι για την διατήρησή του συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Οδηγίες και παραδείγματα συμπλήρωσης υπάρχουν σε αυτή τη σελίδα. Ευχαριστώ.—Texniths (συζήτηση) 21:28, 7 Νοεμβρίου 2016 (UTC)

Νομάρχες Δράμας[επεξεργασία κώδικα]

Θεωρείτε ότι το λήμμα του Ιωάννη Γουναράκη μπορεί να σταθεί στη βικιπαίδεια, με τόσα λίγα στοιχεία; Επίσης του Αναστάσιου Μπραχάλη; Ίσως και άλλων νομαρχών της Δράμας που δημιούργησα τελευταία; Actia Nicopolis (συζήτηση) 18:32, 20 Νοεμβρίου 2016 (UTC)

Είναι απαραίτητο να σωθούν τα στοιχεία (να συγχωνευτούν). Είμαι υπέρ της δημιουργίας ενός άρθρου που θα το εμπλουτίσουμε (έχω μερικά στοιχεία, μόλις βρω το χρόνο θα γίνει αυτό). ----Lemur12να'στε καλά 16:06, 26 Νοεμβρίου 2016 (UTC)

Φωτογραφία[επεξεργασία κώδικα]

Μόλις δημιούργησα μια καινούργια σελίδα, την Γουόντερ Γούμαν.Μήπως θα μπορούσες να αναρτήσεις μια φωτογραφία σχετικά με αυτόν τον χαρακτήρα, αφού εγώ δεν έχω το δικαίωμα να αναρτώ φωτογραφίες στην Βικιπαίδεια γενικά? Επίσης πως σου φαίνεται η σελίδα αυτή?Καλή?Επίσης η σελίδα αυτή να ονομάζεται Γουόντερ Γούμαν ή Wonder Woman (στα αγγλικά)?

Καλή χρονιά! Εφόσον μπορούμε να γράφουμε και αγγλικά, θα ήταν σωστό και με τους αγγλικούς. Ωστόσο, λέμε Σούπερμαν, άρα γιατί όχι και Γουόντερ Γούμαν (στα ελληνικά). Οι φωτό που έχει το αντίστοιχο αγγλικό άρθρο είναι εύλογης χρήσης. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να δικαιολογηθεί η εύλογη αυτή χρήση για τις συγκεκριμένες. Τοποθετώ όμως μία εικόνα που είναι σίγουρη και είναι κοινό κτήμα.

Η υπογραφή σου (το κουμπάκι με την πένα που χαράσσει ένα γράμμα και βρίσκεται στην εργαλειοθήκη πάνω από αυτό το μενού επεξεργασίας, τρίτο από αριστερά πλαίσιο) σε σελίδα συζήτησης, όπως αυτή, είναι υποχρεωτική. ----Lemur12να'στε καλά 00:48, 3 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Έχεις δίκιο για την υπογραφή. Πάντως θα ήθελα να σου πω ότι αυτή η εικόνα δεν είναι ακριβώς λάθος. Απλά η εικόνα αυτή δεν είναι Γουόντερ Γούμαν έτσι όπως είναι στα κόμικ.Καλύτερο θα ήταν αν η φωτογραφία προέρχεται από τα κόμικ. Καταλαβαίνεις τι λέω? ----Χρήστης:2.86.255.128 00:59, 3 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Χαίρετε.Μήπως θα μπορούσες να αναρτήσεις μια φωτογραφία στην σελίδα Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης, διότι εγώ δεν έχω το δικαίωμα να αναρτώ φωτογραφίες στην Βικιπαίδεια γενικά? ----Χρήστης:2.86.255.128 01:19, 5 Ιανουαρίου 2017 (UTC)