Συζήτηση χρήστη:Heima

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Heima, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! --MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-16:28, 27 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)

Συντομία[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα και πάλι. Τα άρθρα της μίας γραμμής, όπως το Άρες Λουζιτάνι ή το Ντουμπερντίκους συνήθως διαγράφονται γι αυτό επέκτεινε τα λίγο για να τα "σώσεις". Εναλλακτικά μπορείς να δημιουργήσεις ένα νέο άρθρο υπό τον τίτλο π.χ. Θεότητες της Λουζιτανικής μυθολογίας--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-17:41, 27 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)

ok thx...μετάφραση κάνω βασικά Heima 17:54, 27 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)

Ρίξε τότε μια ματιά στο Βικιπαίδεια:Μεταφράσεις και ειδικά στα περί ιστορικού των ξενόγλωσσων άρθρων.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-18:07, 27 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)
Να υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με την GFDL χρειάζεται αναφορά στο ιστορικό των άρθρων που μεταφράζεις. Για να μην ψάχνουμε, εσύ που γνωρίζεις καλύτερα από πού μεταφράζεις, πρόσθετε και το πρότυπο παρακαλώ.--ΗΠΣΤΓ 22:50, 17 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Τονυ[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Θα σε παρακαλούσα στα άρθρα τα οποία κατατάσεις στην κατηγορία ομοφυλόφιλοι συγγραφείς να το τεκμηριώνεις και με πηγή. --✻tony esopi λέγε 18:41, 21 Οκτωβρίου 2007 (UTC) τεκμηρίωση για το ότι ο Καβάφης ή ο Ουάιλντ ήταν ομοφυλόφιλοι; Μήπως να τεκμηριώσω και ότι υπήρξαν;...Heima 18:45, 21 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Sigur Ros[επεξεργασία κώδικα]

Να υποθέσω πως το Heima βγαίνει απο το dvd των Sigur Ros... Ακούς Sigur Ros;;; --Τρανζίστορ 13:02, 16 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Λουζιτανική μυθολογία[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Είχα γράψει και αναπτύξει παλιότερα τις μυθολογίες και τα άρθρα για την κέλτικη, ετρουσκική, σλάβικη και άλλες μυθολογίες εκτός Ευρώπης...Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα έγραψες στα άρθρα για τη Λουζιτανική μυθολογία, που ομολογώ δεν είχα έρθει σε επαφή ποτέ...--Veron 17:07, 24 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Επιστροφή[επεξεργασία κώδικα]

Καλώς ήλθες και πάλι. ---MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 09:49, 27 Ιουλίου 2008 (UTC)

Thx :) Heima 12:08, 27 Ιουλίου 2008 (UTC)

Cumhuriyet[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Προφέρεται "Κουμχουριέτ"; *Αλέξανδρος 15:30, 3 Αυγούστου 2008 (UTC)

Νομίζω Τζουμχουριέτ. Heima 15:37, 3 Αυγούστου 2008 (UTC)
Έχεις δίκιο *Αλέξανδρος 15:42, 3 Αυγούστου 2008 (UTC)
Thanks για τις ανακατευθύνσεις που κάνεις.Heima 15:49, 3 Αυγούστου 2008 (UTC)

Φραγή[επεξεργασία κώδικα]

Σου επιβάλω φραγή τριών μηνών λόγω των ανυπόστατων κατηγοριών που εκτόξευσες προς διαφόρους χρήστες χαρακτηριζοντάς τους ρατσιστές κ.λπ. Σε όλες τις περιπτώσεις ήσουν λάθος καθώς δεν θέλησες ούτε μια φορά να εξετάσεις την πολιτική της Βικιπαίδεια. Βέβαια η φραγή επιβάλεται για τους χαρακτηρισμούς σου στη σελίδα συζήτησης του Κύριλλου και Μεθοδίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της φραγής δες εδώ. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή ένσταση μπορείς να γράψεις μόνο στη σελίδα συζήτησής σου ή να αποστείλεις μειλ. Φιλικά --Diu 15:50, 3 Αυγούστου 2008 (UTC)

Έτσουξε η αλήθεια ε; Φιλικά, δεν ξαναασχολούμαι με την ελληνική βίκι. Να τη χαίρεστε έτσι όπως την καταντήσατε. Ήμουν από τους πρώτους συντάκτες της και δυστυχώς η αμορφωσιά και ο φανατισμός κάποιων admin την έφεραν στον πάτο που βρίσκεται σήμερα. Τεσπά. Καλό κουράγιο στους εναπομείναντες χρήστες με στοιχειώδη παιδεία. Θα το χρειαστείτε. (Αλλά μόνο 3 μήνες για το έγκλημά μου;) Heima 15:57, 3 Αυγούστου 2008 (UTC)
Ακόμα και αλήθεια να είναι, που δεν είναι, τέτοιο είναι το επίπεδό σου ώστε να εκτοξέυεις χαρακτηρισμούς τέτοιου τύπου; Ευχαριστούμε για την συνεισφορά σου, εύχομαι να επιστρέψεις όταν τελειώσει η φραγή σου αφού όμως μελετήσεις καλά τα πέντε βασικά θεμέλια της Βικιπαίδεια. Αλλιώς λυπάμαι αλλά δεν έχεις χώρο εδω μέσα. Καλή συνέχεια!--Diu 16:02, 3 Αυγούστου 2008 (UTC)
Πρώτον δεν καταλαβαίνω τι αμφισβητείς; Φυσικά και είμαι από τους πρώτους συντάκτες της ελληνικής βίκι, προτού μάθεις τι είναι κάνα wiki εσύ, αλλά βλέπεις δεν με ενδιέφερε ποτέ ούτε να κάνω καριέρα ούτε να γίνω admin για να βγάζω τα απωθημένα μου (από τις μούντζες που τρώω στην καθημερινή ζωή) σε φραγές και φθηνά νταηλίκια. Αν ρώταγες λίγο σοβαρό κόσμο που με γνωρίζει ίσως μάθαινες ποιές ήταν οι παλαιότερες ταυτότητές μου ή ποια άρθρα έχω δημιουργήσει ως ανώνυμος και τα οποία σπεύδατε να κάνετε "αξιόλογα".

Δεύτερον, το αν έχω χώρο στη wiki ή όχι το αποφασίζω εγώ. Στην ελληνική wiki δεν έχω και το γνωρίζω. Το υποψιαζόμουν από τότε που είδα τη δεξιόστροφη κλίση της με την απονομή τίτλου admin σε καταφανώς αστοιχείωτους που νομίζουν πως το να είσαι nerd ή να μην έχεις ζωή σημαίνει πως αποκτάς και παιδεία. Έχεις αναρωτηθεί όμως σε πόσες wiki μπορεί να έχω εγώ λογαριασμό. Όταν εσύ και τα λοιπά ακόλουθά σου σβήναν την περιβόητη Κατηγορία, κολοσσοί wiki όπως η αγγλική και η γαλλική έσπευδαν να την υιοθετήσουν. Συγγνώμη που σε ξεφτιλίζω έτσι ενώπιον των "κατα φαντασίαν" θαυμαστών σου, αλλά είναι η αλήθεια. Απλά γνωρίζεις πως δεν θα άντεχες ούτε μία μέρα σε wiki με υψηλές απαιτήσεις. Άσε τις τριτοκοσμικές κομπορρημοσύνες για τα ψάρια.

Τώρα αν διέθετες ψήγματα αυθεντικής διαχείριστικης υπευθυνότητας θα είχες σπεύσει να φράξεις και όσους προσβλητικά και ρατσιστικά επιτέθηκαν σε εμένα τότε. Οπότε ούτε καν την αδέκαστη και αυστηρή αμεροληψία που δήθεν σου έθιξα δεν σου αναγνωρίζω.

Αυτά όχι για τίποτα άλλο. Δεν με ενδιαφέρεις καθόλου. Και τον οχετό στον ανταποδίδω καθυστερημένα μόνο γιατί είδα τι πήγατε να κάνετε σε άλλον χρήστη σήμερα με την βλαχοπονηριά σας. Απλά, θέλω να σου επισημάνω, πως το ότι είσαι admin μην σε κάνει να πιστεύεις πως όσοι διαθέτουμε κάποια παιδεία εδώ μέσα δεν έχουμε καταλάβει πόσο αστοιχείωτος είσαι και πόσο εύκολο είναι να σε ξεγυμνώσουμε.

Λοιπόν φιλικά, αδιαφορώ για το πόσες φραγές θα χώσεις και για τις απαντήσεις σου. Σε ό,τι με αφορά δεν μπα να σβήσεις και όλη τη σελίδα, η αλήθεια πάντα θα τσούζει. Φιλικά πάνταHeima 16:17, 3 Αυγούστου 2008 (UTC)

Οκ (: --Diu 16:20, 3 Αυγούστου 2008 (UTC)

Καλησπέρα. Ήρθα εδώ για να αφήσω ένα μήνυμα για τα άρθραπου έφτιαξες για τις Τουρκικές εφημερίδες που έλειπαν από τη Βικιπαίδεια και βρήκα... τι βρήκα... Heima: Μπορείς να τα χώσεις κατ'ιδίαν σε όποιον θέλεις. Στη βικιπαίδεια όμως νομίζω ότι είναι γνωστό ότι δεν προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς. Καλές συνεισφορές σε όλες τις wiki στις οποίες συμμετέχεις.--Focal Point 16:55, 3 Αυγούστου 2008 (UTC)

Η φραγή έγινε 6 μήνες, λόγω των χαρακτηρισμών που έκανες παραπάνω.--Focal Point 17:09, 3 Αυγούστου 2008 (UTC)

Κρίμα να μη μπορείς να συνεργαστείς. Τόσοι και τόσοι έχουν γράψει άρθρα, λες όλοι να ξέσπασαν εναντίον σου προσπαθώντας να κρύψουν την αλήθεια; Όχι βέβαια. Δυστυχώς δεν κατάλαβες το νόημα της βικιπαίδειας.

  • "Σωστό" είναι το επαληθεύσιμο (με πηγές).
  • Δεν κάνουμε χαρακτηρισμούς, ούτε προσωπικές επιθέσεις. Η βικιπαίδεια προχωράει με τη συνεργασία, όχι με βάση όποιον φωνάζει παραπάνω.
  • Αν κάποιος σε αμφισβητεί, πρέπει να τεκμηριώσεις τα λεγόμενά σου. Εσύ όχι ο άλλος.
  • Όλοι έχουν δικαίωμα να σε αμφισβητήσουν, καθώς δεν θεωρείσαι αυθεντία, ούτε υπάρχουν αυτονόητα.
  • Αν μιλάς με βρισιές, πώς είναι δυνατόν να είσαι ικανός/ή για συγγραφή άρθρου;

Καλό είναι να τα σκέφτεσαι αυτά στις άλλες βικι, γιατί χωρίς σωστή συμπεριφορά και προσαρμογή στους κανόνες... δε νομίζω να σε αφήσουν να συνεισφέρεις κάπου...--lady 18:20, 3 Αυγούστου 2008 (UTC)

Πηγές δεν έβαλες ακόμα περιμένω ( 1 χρόνο ;), ποιά-ος είσαι εσύ που θα γράφεις ότι θες χωρίς πηγή και θα απαγορεύεις να σου ζητάνε πηγή; --✻tony esopi λέγε 18:51, 3 Αυγούστου 2008 (UTC)

Στη βικιπαίδεια και φυσικά δεν έχεις χώρο. Γιατί ως θεσμός και κοινότητα η συμπεριφορά αποτελεί μείζον ζήτημα. Και δυστυχώς όλοι οι χαρακτηρισμοί σου, αλλά και τα γραφόμενά σου ανωτέρω, αποδεικνύουν πως δεν έχεις καν τη στοιχειώδη ωριμότητα να συμμετέχεις εδώ, ιδίως δε όταν δεν κάνεις την αυτοκριτική σου στα λάθη σου και την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά σου, αλλά προτάσεις το μεγάλο και σπουδαίο εγώ σου. Τα ξαναείπα, ο δήθεν μοραλισμός και προοδευτισμός και η δήθεν μόρφωσή του καθενός, δεν καθιστά κανένα μας αξιόλογο μέλος σε μία μασκαρεμένη κοινότητα και φυσικά δε μας καθιστά ως αναντικατάστατα στελέχη. Θα μπορούσες εφόσον έχεις όλα αυτά τα προσόντα που αναφέρεις να αφήσεις αξιολογότατο έργο. Το έργο καθενός μας αγαπητέ δεν είναι μόνο η συνεισφορά και η διαμόρφωση λημμάτων. Το ήθος είναι ακόμα ανώτερο, διότι αποτελεί δείκτη αξίας για τον καθένα μας. Το αν έφτιαξες 10, 15 ή 100 άρθρα αξιολογότατα σου λέω εκ των προτέρων, χωρίς να θέλω να εκμηδενίσω την προσφορά τη δική σου ή καθενός εξ ημών, πως μελλοντικά κάποιος θα βρισκόταν εδώ να την συμπληρώσει και να την προωθήσει. Το ήθος όμως δεν αναπληρώνεται γιατί αποτελεί φάρο για μία κοινότητα η οποία στηρίζει όλη την προσπάθειά της στην κοινωνικότητα και τη συνεργασία των μελών της. Η μεγαλύτερη συνεισφορά καθώς και η μεγαλύτερη ευεργεσία σε ένα project το οποίο βρίσκεται σε νηπιακή κατάσταση, δεν είναι, όσο περίεργο και αν φαίνεται, τα νέα λήμματα και οι νέες επεξεργασίες, αλλά τα μέλη τα οποία προωθούν και δημιουργούν, όχι αυτάρεσκα, αλλά για το κοινό καλό, τις σχέσεις τις συνεργασίες και γενικότερα τα μέσα τα οποία ταυτόχρονα μέσω της επικοινωνίας και τους σεβασμού προωθούν ένα πλάνο γνώσης. Και είναι σημαντικότατο αυτό, διότι το κλίμα μέσα στο οποίο εντάσσονται τα νέα μέλη, αλλά και τα ήδη υπάρχοντα προκαλούν αυτήν ακριβώς την άμιλλα και την ευγενή διάθεση για προσφορά. Τι από όλα αυτά έκανες εσύ σε αυτό εδώ το πρόγραμμα; επιτέθηκες ανυπόστατα, με ύφος αυτοκρατορικό και αντί να σκεφτείς γιατί κάποιοι αντιδρούν σε τέτοιες καταστάσεις, άκρως εγωιστικά, συνέχισες την επίθεσή σου, διατρανώνοντάς μας, ότι πλέον η βικιπαίδεια έχασε κάποιο μεγάλο στέλεχος. Ε, λοιπόν η βικιπαίδεια έχασε και θα χάσει κι στο μέλλον μεγάλα στελέχη και δεν πρόκειται να σταματήσει να ζει, να λειτουργεί κι να διαπαιδαγωγεί τα μέλη της, όταν αυτά παρεκκλίνουν από τον αντικειμενικό της σκοπό.

Τέλος σε ότι αφορά τα φασιστικά, ρατσιστικά και φανατικά σχόλια μελών (όπως τα χαρακτήρισες), απλώς θα σου πως το εξής. Δε γνωρίζω ποιες είναι οι απόψεις του καθενός εδώ μέσα, αλλά γνωρίζω να σέβομαι τη διαφορετικότητα, ειδικά όταν αυτή στέκει με επιβλητικό ύφος και συνάμα με ισχυρά αποδεικτικό λόγο. Σε όλες τις κουβέντες που μας παρέπεμψες, το μόνο που βλέπω είναι ανθρώπους, οι οποίοι απλώς εξέφρασαν ζητήματα τα οποία απασχολούν μία ολόκληρη κοινωνία και είδα απέναντι ένα άνθρωπο, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς την αντίπερα όχθη οποιουδήποτε διαλόγου. Κατατάσσεσαι δηλαδή σε όλους αυτούς, οι οποίοι αντί να βοηθούν να επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα σε μία κοινωνία (και σε αυτή εδώ την κοινότητα), δε στέκουν για να εξηγήσουν (εφόσον είναι τόσο προοδευτικοί και έχουν κατανόηση), αλλά στέκουν μόνο για να επικρίνουν και σε τελική ανάλυση να απαξιώσουν κάθε προσπάθεια σύζευξης προβλημάτων, ακόμα και αιώνων. Γεια και χαρά σου λοιπόν. Και με το καλό όταν θελήσεις να επιστρέψεις, σκέψου, ότι αυτό που μένει σε όσους εδώ επιλέγουμε μία μάσκα για να φανερώσουμε ένα μέρος της εαυτού μας και της προσωπικότητάς μας, πως ακόμα και με αυτή τη μάσκα έχουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε χαρακτήρες και ήθη, ακόμα και σε νέα παιδιά, με μπερδεμένες απόψεις και θέσεις γύρω από τη ζωή και την κοινωνική συμμετοχή.--Θεόδωρος 20:53, 3 Αυγούστου 2008 (UTC)

Πρόταση άρθρου για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Heima, το άρθρο Μπορμανίκο που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις με την άποψή σου και κατάθεση επιπλέον πληροφοριών στην σχετική συζήτηση. Πιθανώς να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. —Egmontaz συζήτηση 00:11, 13 Νοεμβρίου 2009 (UTC)