Συζήτηση χρήστη:Κλεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Κλεων, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια!

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου λήμματος μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Χρησιμοποίησε την βοήθεια για ό,τι απορία έχεις. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστοχώρο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Εισαγωγή στη Βικιπαίδεια
Μερικές ιδέες
Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:

Μπορείς να με ρωτήσεις ότι χρειάζεσαι στη δική μου σελίδα συζήτησης. Μην ανησυχείς και μην φοβάσαι για τίποτε. Κι εγώ ήμουν ένας άσχετος όταν ξεκίνησα.

Μια παράκληση: Αν μπορείς και επιθυμείς συμπλήρωσε αυτό το πολύ μικρό ερωτηματολόγιο που δεν θα σου πάρει πάνω από ένα λεπτό: https://blog.wikimedia.gr/new-users-form-2020/

Σου εύχομαι καλή συμμετοχή!Geraki (συζήτηση) 16:02, 27 Δεκεμβρίου 2020 (UTC)

Χάρης Ρώμας[επεξεργασία κώδικα]

Η μόνη περίπτωση οι αλλαγές που κάνεις και τα στοιχεία που προσθέτεις να μείνουν στη σελίδα είναι αν βάλεις πηγές. Από που τα πήρες και τα έγραψες. Αν ο Ρώμας και ο κάθε Ρώμας είναι φίλος σου ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, η καλύτερη υπηρεσία που θα του προσφέρεις είναι να φτιάξεις ένα ωραίο λήμμα, που να τα αναφέρει όλα, αλλά με πηγές. Αν δεν ξέρεις τι είναι οι πηγές δες εδώ: Βικιπαίδεια:Παράθεση πηγών "ΔώραΣ.'' (συζήτηση) 01:49, 24 Μαΐου 2021 (UTC)

Σύσταση: Συνεχείς επαναφορές στο λήμμα Ρώμας και απειλές για μηνύσεις[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ χρήστη καλημέρα σας. Το τελευταίο διάστημα προχωρείτε συνεχώς σε επαναφορά ενός ατεκμηρίωτου κειμένου στο λήμμα Χάρης Ρώμας. Το κείμενο, τουλάχιστον όσον αφορά τις παραστάσεις/έργα που έχει συμμετάσχει, θα μπορούσε να παραμείνει αλλά όπως σας είπαν και άλλοι χρήστες απαιτούνται πηγές. Αν δεν γνωρίζετε πως προσθέτουμε παραπομπές, μπορούμε να σας εξηγήσουμε. Σας παρακαλώ μην συνεχίσετε να επαναφέρετε ατεκμηρίωτο κείμενο και βέβαια μην απειλείτε άλλους χρήστες με μηνύσεις. Αφενός γιατί τέτοιου είδους απειλές είναι νομικά αστήρικτες, αφετέρου γιατί η απειλή νομικών ενεργειών ως μέσο πίεσης προς τους άλλους χρήστες για παραμονή ή μη περιεχομένου στο λήμμα είναι μη αποδεκτή κίνηση και μπορεί να επιφέρει φραγή. Τέλος, η επίκληση της όποιας προσωπικής σας σχέσης με τον κ. Ρώμα δεν απασχολεί κανένα και δεν υπάρχει λόγος να την επικαλείστε.--Diu (συζήτηση) 06:50, 2 Ιουνίου 2021 (UTC)

Θεματική φραγή[επεξεργασία κώδικα]

1 εβδομάδα για επαναφορά ατεκμηρίωτου περιεχομένου κατ' επανάληψη--Kalogeropoulos (συζήτηση) 03:42, 4 Ιουνίου 2021 (UTC)

Σύσταση και θεματική φραγή[επεξεργασία κώδικα]

Σας έχουν γίνει συστάσεις σχετικά με την εμμονή σας να επαναφέρετε ατεκμηρίωτο περιεχόμενο στο λήμμα Χάρης Ρώμας. Αν θέλετε να σας εξηγήσουμε πως να προσθέσετε πηγές ευχαρίστως. Η πρακτική, όμως, των συνεχών επαναφορών δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Θεματική φραγή και βλέπουμε.--Diu (συζήτηση) 13:22, 15 Ιουλίου 2021 (UTC)